MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#106496 Re: Re: Re: Re:

2017-04-09 14:34

#106493: - Re: Re: Re:  

 Já to pochopil a souhlasím. Ty na pochopení samozřejmě nemáš dostatečnou mozkovou kapacitu.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#106503 Re: Re: Re: Re: Re:

2017-04-09 15:29:25

#106496: - Re: Re: Re: Re:  

 S čím jsi souhlasil?

-Krym je prostě ruský a hotovo, protože o něj už kdysi válčili Francie s Ruskem? 

- na hranicích s Ruskem je více vojáků než v době kdy rusko napadl Hitler?

- kosovo bylo vyrváno Srbsku to zní také podivně neboť byla bývalá Jugoslávie a pak bohužel především Srbové rozjeli občanskou válku a tedy mohlo vzniknout cokolik a skutečně cokoliv, vůbec nemuselo být srbsko, černá hora, chorvatsko, slovinsko, kosovo, .... mohlo být skutečně cokoliv. Tedy nikomu nic vyrváno nebylo. Masakry a etnické čistky na některých stranách (i v závislosti na velikosti možnosti armády) konfliktu, jsou děsivé a konflikt eskaloval, už asi nebylo možné déle čekat, že si vtahy nějak vymezí sami. Ale to ví Kusturica jistě lépe než já, měl rodinu v Sarajevu. 

- teroristy stvořilo USA, to je obzvláště legrační hláška - pokud bychom i za počátek vzali Afganistán, tak tam nejdřív komunisti zavedli komunismus a pak ho okupovali jako nás např. Dodávky zbraní není školení terorirstů v terorismu. Rusko bohužel školilo teroristy z Afriky a arabského světa v terorismu a jak pomocí teroru získat politickou moc, to dnes praktikuje IS a je bohužel možné, že jsou na špici teroristických organizací právě lidé, které vyškolilo KGB. 

Zapomněl jsem na nějakou hloupost z putinových listů, kterou by tam Kusturica prezentoval? 

Na rozhovoru s Kusturicou je bohužel vidět, jak účinná a nebezpečná je kremelská propaganda a skutečně je nejvyšší čas, aby se toto vměšování Ruska do států EU probralo v RB OSN, jasně se identifikovala destruktivnost takové propagandy a Rusko bylo vyzváno, aby jí ukončilo. 

Je možné se jí jistě bránit účinně i technickými prostředky, ale v rámci zvýšení důvěry by bylo logické, kdyby Rusko v šíření lží přestalo. 

Na dnešní komunikaci s Ruskem je také zřejmé, jak obtžná byla komounikace s Německem zpracovaným Hitlerovou propagandou. Přestože existují jasné a srozumitelné argumenty protistrana si stále mele svou a není schopna argumenty vnímat. 

Lavrov to dotáhl k dokonalosti a prostě o argumentu řekne, že je to výmysl a hotovo.