MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#106501 Re: Re: Re: Re: Re:

2017-04-09 15:14

#106498: - Re: Re: Re: Re:  

 Pokud by to skutečně dělal server zpravy.cz bylo by to legrační. 

Kusturica mluvil přesně jako čtenáři Putinových listů, plácal páté přes deváté a když nevěděl, tak řekl, že je v politice amatérem, ale pořád mlel ty naučené a nepravdivé hlouposti z Putinových listů. 

Např. debilita o tom, že na hranicích Ruska je více vojáků než v době, kdy je napadl Hitler. To je přece excelentní hovadina. Ve státech EU neexistuje branná povinnost, armády máme naprosto miniaturní, celá česká armáda i civilními pracovníky se počítá desítkách tisích maximálně, celé ministerstvo obrany má tuším 39 000 lidí, jak by se tedy na hranicích mohli objevit miliony vojáků. Jen pro kontrast, Krym okupovali s počtem 25 000 a v roce 1968 sem přiskákali v počtu 500 000 a stále mají povinnou "vojnu". 

Je to bohužel čtenář putinových listů. Je to zvláštní druh zhloupnutí, který u něj nejspíš pramení z toho, že touží po nějaké "rovnováze" v geopolitice. Rusko nikdy rovnováhu právě v geopolice neuznávalo. Prostě si s Hitlerem naporcovali Evropu tak u tohoto porcování zůstali a zůstávají, to je jejich představa geopolitiky a vyrovnanosti - viz posunutí Poslka o stovky kilometrů na západ. Katyň byla v Polsku, dnes je v Rusku a ještě je mezi Ruskem a Polskem Bělorusko, což je sice taky Rusko, ale tváří se, že není Ruskem.  

Problém je v tom, že nás 20 let okupovali a 40 let tu udržovali stejně zločinný režím jako nacismus.  Dnes okupují Krym a východ Ukrajiny a jsou z toho zase jen zločinnost a bída. 

Krym navíc Rusko skutečně ovládalo, ale vždy společně s pevninskou Ukrajinou, neboť Krym se bez pevninské Ukrajiny a zdrojů z ní vylidní do jednoho měsíce. Tak tomu bylo co vůbec Rusko existuje. Rusko navíc podepsalo trojstrannou dohodu, kde Ukrajině garantoval neměnnost hranic výměnou za jaderné odzbrojení. 

Filmy točil parádní, ale jak sám správně řekl, je to "amatér", ale s vymytým mozkem putinovými listy. Se zájmem se půjdu podívat na film, neb mi nepřipadá možné, aby byl takto manipulovaný a manipulovatelný a přitom mohl natočit dobrý film. 

Rozhovor vedla velmi dobře, chtěla znát podstatu jeho názorů, když je vyslovil a donutila ho k tomu jí řici, věděl, že poskytuje rozhovor politickému serveru a ne uměleckému. Rozhovor s Ebenem by samozřejmě vypadal jinak, šlo by o filmy, tady šlo opravdu o politické názory, věděl to a pak byl překvapený, jak špatně na tom je, tak se uchýlil k obvyklé frázi čtenářů putinových listů když jsou v úzkých - nerozumím tomu, jsem amatér, ale "prostě to tak je" a hotovo - říkali to putinovy listy :-) 

 

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2017-04-09 15:19



Nepřihlášený uživatel

#106503 Re: Re: Re: Re: Re:

2017-04-09 15:29

#106496: - Re: Re: Re: Re:  

 S čím jsi souhlasil?

-Krym je prostě ruský a hotovo, protože o něj už kdysi válčili Francie s Ruskem? 

- na hranicích s Ruskem je více vojáků než v době kdy rusko napadl Hitler?

- kosovo bylo vyrváno Srbsku to zní také podivně neboť byla bývalá Jugoslávie a pak bohužel především Srbové rozjeli občanskou válku a tedy mohlo vzniknout cokolik a skutečně cokoliv, vůbec nemuselo být srbsko, černá hora, chorvatsko, slovinsko, kosovo, .... mohlo být skutečně cokoliv. Tedy nikomu nic vyrváno nebylo. Masakry a etnické čistky na některých stranách (i v závislosti na velikosti možnosti armády) konfliktu, jsou děsivé a konflikt eskaloval, už asi nebylo možné déle čekat, že si vtahy nějak vymezí sami. Ale to ví Kusturica jistě lépe než já, měl rodinu v Sarajevu. 

- teroristy stvořilo USA, to je obzvláště legrační hláška - pokud bychom i za počátek vzali Afganistán, tak tam nejdřív komunisti zavedli komunismus a pak ho okupovali jako nás např. Dodávky zbraní není školení terorirstů v terorismu. Rusko bohužel školilo teroristy z Afriky a arabského světa v terorismu a jak pomocí teroru získat politickou moc, to dnes praktikuje IS a je bohužel možné, že jsou na špici teroristických organizací právě lidé, které vyškolilo KGB. 

Zapomněl jsem na nějakou hloupost z putinových listů, kterou by tam Kusturica prezentoval? 

Na rozhovoru s Kusturicou je bohužel vidět, jak účinná a nebezpečná je kremelská propaganda a skutečně je nejvyšší čas, aby se toto vměšování Ruska do států EU probralo v RB OSN, jasně se identifikovala destruktivnost takové propagandy a Rusko bylo vyzváno, aby jí ukončilo. 

Je možné se jí jistě bránit účinně i technickými prostředky, ale v rámci zvýšení důvěry by bylo logické, kdyby Rusko v šíření lží přestalo. 

Na dnešní komunikaci s Ruskem je také zřejmé, jak obtžná byla komounikace s Německem zpracovaným Hitlerovou propagandou. Přestože existují jasné a srozumitelné argumenty protistrana si stále mele svou a není schopna argumenty vnímat. 

Lavrov to dotáhl k dokonalosti a prostě o argumentu řekne, že je to výmysl a hotovo. 

Teroristům z USA se nesmí ustupovat!

#106504 Fuck the USA

2017-04-09 15:39

„Útok USA v Sýrii je překročením červené linie. Od teď budeme na jakýkoliv další útok či narušení červené linie od koholiv reagovat silou a Amerika ví, že jsme toho schopni,“ stojí v prohlášení společného vojenského koordinačního centra ruských, íránských a spojeneckých milic podporujících Asada.


Nepřihlášený uživatel

#106505 Re: píší to putinovy listy a vypadá to jako kachna....

2017-04-09 15:55

#106504: WW III - USA 

 A Putinovy listy to dostali ještě předtím, než to Irán vůbec měl možnost vidět :-). 

Problém není ani náhodou s amerikou, roky se snažili přesvědčit RB OSN, aby se věci řešily.  Rusko roky vetovalo nebo fetoval a nebo oboje až se tam jimi vyškolení teroristi roztáhli na větší polovině Sýrie a prováděli tam masakry jak Rusávi v gulagu. 

Obávám se, že by Rusko by mělo alespoň mít trošku soudnosti a podívat se na koalici 60 státu, než vyjde na světlo s nějakými siláckými prohlášeními. 

Řekl bych, že to vypadá dost jako kachna, neb Iránu zrovna skončily sankce, objednal i desitky civilních Boingů a Airbusů, prodávají ropu, rozjíždějí těžbu. Pochybuji, že by se takto chtěli angažovat. 


Nepřihlášený uživatel

#106506 Re:

2017-04-09 15:56

#106460: Refugees not welcome! -  

Tvář je zrcadlem duše a podle tohoto měřítka německá kancléřka již dávno propadla šílenství. Na setkání s „pracovníky“ neziskových organizací prohlásila, že přivandrovalci jsou nadějí pro Německo a její budoucností. Proto bude podporovat jejich další přijímání.

Ve Švédsku je kvůli stále šedému nebi a dlouhé zimě vysoký podíl sebevražd. V závěsu za tím jsou podle statistik deprese a propuknutí duševních nemocí. Jak jinak si vysvětlit výrok starostky Stockholmu, která den po krvavém masakru spáchaném Asiatem obdivujícím Islámský stát, který si vyžádal 4 mrtvé a množství zraněných, přímo památný výrok. Vyzvala k rasové toleranci, protože ten masakr není výrazem nějaké nesnášenlivosti nebo zlých úmyslů přivandrovalců. Když se prý k nim budeme chovat mírně a vstřícně, tak se vše napraví.

Migranti, kteří již do Spolkové republiky přišli mají nárok na přesun svých rodin do Německa. A není jich málo. Když vezmeme například jenom přivandrovalce ze Sýrie, kterých je 267 500 mají všichni automatický nárok na přesun svých rodin do Německa. Tento privilegovaný nárok na spojení rodin umožňuje příchod i osobám, které nemohou tvrdit, že jsou pronásledovány či ohroženy. Když si uvědomíme, kolik příbuzných mají ve skutečnosti a kolik si jich k tomu ještě nalžou, vychází velmi střízlivý odhad na příchod dalších více než dva a půl milionu přivanrovalců, kteří již dnes mají na to právní nárok. Kolik z nich bude teroristů, kteří se skrývají od pádu bašt Islámského státu nebo z kolika z nich se stanou teroristé můžeme jenom odhadovat. Každopádně takové množství dokáže zavést právo šaría zcela legálně prostřednictvím voleb. Přitom se stačí podívat pár desetiletí dozadu, kdy uprchlíci z komunistického Československa byli drženi léta v uprchlických táborech, bylo s nimi příšerně zacházeno, že to připomínalo koncentrační tábor a o spojení se svými rodinami mohli jenom beznadějně snít.

Na péči o přivandrovalce vydá město Hamburk daleko více peněz, než na péči o vlastní děti původních Němců a v té sumě za péči je skutečně zahrnuto vše, od příspěvku na péči, přes dětské domovy, školy, mateřské školky až po svačiny pro školáky. Na péči o přivandrovalce vydá Hamburk 24 miliard korun, tedy více než na vlastní děti.

Evropská unie, tedy její členské země pomáhali vyzbrojit nejnovějšími zbraněmi tureckou armádu. Tyto finanční a materiální dotace pomohly vybudovat největší armádu v Evropě. Dnes je používána v boji proti Islámskému státu, Sýrii, Iráku a Kurdům. Jak dlouho bude trvat, než přijde na pomoc menšinám utlačovaným v Evropské unii. Že to něco velmi intenzivně připomíná? Máte pravdu, nástup nacismu a nejkrvavější konflikt v dějinách lidstva.

Firmy ovládané nadnárodním kapitálem plně spolupracují při ničení Evropy a budování nového světového pořádku. Poslední příkladem je firma Nivea. Ta stáhla svoji reklamu, která zněla „Bílá je čistota“. Bílá barva skutečně je symbolem čistoty. A omlouvat se za to, stydět se za to a rušit reklamu používající tento symbol? Záměrně v nás pěstují pocit viny za bílou barvu. Předpokládám však, že my žádný takový pocit nemáme a nemáme k němu nejmenší důvod. Proto je na místě připomenout si tu písničku, která se nesmí hrát. Bílá, bílá, bílá, bílá, komu by se nelíbila. Bílá vrána, bílá noc, bílé není nikdy moc.

A tento přehled musíme chtě nechtě zakončit doma. Naprosto nechápu, jak se může v demokratické zemi ve vší tichosti vytvořit dědičná monarchie založená na nepotismu gigantických rozměrů. Bohužel její budování začalo sice již před sametovým podvodem, ale po něm se stalo pravidlem. Děti bohatých a vlivných navštěvují prominentní školy, případně i v Bruselu, samozřejmě potom mají lepší kvalifikaci, než jejich chudí příbuzní nucení navštěvovat státní školy v České republice. Příkladem je jakýsi Pojar, který byl československým a později českým diplomatem, hádejte, čím je jeho syn. Samozřejmě diplomatem. Nevím, koho zastupuje a jaká je jeho pracovní náplň, ani kolik projí z našich daní, avšak podle jeho výroků se dá soudit, že je to dědičný darmožrout. Tento Pojar, také diplomat prohlásil, že v Evropě roste antisemitismus. Sice to určitě myslel přesně opačně, ale povedl se mu dokonalý dvojsmysl. A v tom s ním musím souhlasit, v Evropě skutečně roste antisemitismus, a to velmi rychle. Ovšem jeho původcem není původní domorodé obyvatelstvo Evropy, ale p ř i v a n d r o v a l c i. Vždyť to jsou samí Arabové a islámisté a ti jsou vychováváni k zuřivé nenávisti vůči všemu židovskému. Tak, až se zase příště bude diplomat vyjadřovat k věcem, které mu jako diplomatovi rozhodně nepřísluší, tak ať si nejprve promyslí, co říká.

Zdá se, že ve dvojsmyslech si ti, kdo se vydávají za české politiky, stále více libují. Zelení, jinak známí jako ekoteroristé, prohlásili, cituji, útoky na civilní obyvatelstvo musí přestat. Opět nelze než souhlasit. Zelení, kteří svým rudým internacionalismem indoktrinují hlavně mládež ovšem měli na mysli civilisty v Sýrii, které údajně napadá syrská vláda Bašára Asada. Toto prohlášení demaskuje skutečné názory a cíle těchto rudých gard. Přišlo totiž jen pár dní poté, co v krutých bolestech umírali civilisté v Londýně. Přesně tak, útoky na civilní obyvatelstvo musí okamžitě skončit! Ale Zelení by se nejprve měli starat o vlastní spoluobčany a teprve poté strkat nos do cizích záležitostí.


Nepřihlášený uživatel

#106507 Re: Re: píší to putinovy listy a vypadá to jako kachna....

2017-04-09 15:58

#106505: - Re: píší to putinovy listy a vypadá to jako kachna.... 

 Ty jsi nemocný na hlavu. Tohle jsou také putinovy listy?

Zrušte ČT!
Nepřihlášený uživatel

#106508

2017-04-09 16:01

Česká televize vysílá 3 druhy zpráv:

Pravdivé - přesný čas.

Polopravdivé - předpověď počasí.

Nepravdivé - vše ostatní.


Nepřihlášený uživatel

#106509 Re:

2017-04-09 16:03

#106504: Teroristům z USA se nesmí ustupovat! -  

 

Trump překročil červenou linii. Rusko a Írán ostře kritizují nálet na Sýrii

Vypadá to, že je to realita. Je to hodně odvážné tvrzení. Možná, že by putin "reagoval" ale jeho vojákům se asi moc chtít nebude, když jim tam předvedli tu salvu 60 tomahowk neb co by zmohli? 

Řekl bych, že to zase skončí vetem a pak fetem Ruska v RB OSN


Nepřihlášený uživatel

#106510 Re:

2017-04-09 16:05

#106508: -  

 Smutné je na tvém plakátu, že ještě nikdy a nikdo ani v této diskusi neuvedl, kdy ČT informovala nepravdivě. 

Vlastně je to veselé a skvělé. 


Nepřihlášený uživatel

#106511 Re: Re: Re: píší to putinovy listy a vypadá to jako kachna....

2017-04-09 16:06

#106507: - Re: Re: píší to putinovy listy a vypadá to jako kachna.... 

 Snad ne, byť brexit je z velké části důsledek kremelské propagandy v angličtině a vlastní kampaň byla vedena formátem a s cílem získat lidi zpracované touto propagandou. Trump to udělal obdobně.  


Nepřihlášený uživatel

#106512 Re: Re: Re: Re: píší to putinovy listy a vypadá to jako kachna....

2017-04-09 16:15

#106511: - Re: Re: Re: píší to putinovy listy a vypadá to jako kachna.... 

HOAX!

 No vidíš a to je výhoda Parlamentních Listů, že mají vše odzdrojované. Na rozdíl od mainstreamových FAKE NEWS.


Nepřihlášený uživatel

#106513 Re: Re: Re: Re: Re: píší to putinovy listy a vypadá to jako kachna....

2017-04-09 16:19

#106512: - Re: Re: Re: Re: píší to putinovy listy a vypadá to jako kachna.... 

 Putinovy listy jsou přece "názorovým" serverem, je tedy lhostejno, co publikují. Přebírají RT, nezdrojují a neověřují nic, takovou hloupost by Putin neplatil, to je mrháním časem. V Rusku vždycky byly noviny a pravda a to byla pravda a basta. 

Putinovy listy jsou "názorovým " serverem právě proto, aby mohli publikovat jakoukoliv hovadinu z RT a vyhnuli se tím postihu za šíření poplašné zprávy. 

 


Nepřihlášený uživatel

#106514 Chvojka je na rozdíl od Dientsbiera normální. Docela překvapil, že nepatří k neobolševikům.

2017-04-09 16:22

Takové to, já vám tady řeknu, jak je to správné, já vás tady vychovám... Ministr Chvojka se v Partii rozčílil kvůli kritice z USA


 

Nepřihlášený uživatel

#106515 Re: Re: Re: Re: Re: Re: píší to putinovy listy a vypadá to jako kachna....

2017-04-09 16:24

#106513: - Re: Re: Re: Re: Re: píší to putinovy listy a vypadá to jako kachna.... 

RT je asi stokrát kvalitnější, než ČT. Vsadím se, že akorát opakuješ bláboly mainstramu a v životě jsi jí neviděl.

Například v diskuzích jsou tam názory všech zúčastněných stran, ne jako v ČT, kam si zvou hosty jen se správným názorem. 

Třeba když Izrael prováděl v roce 2014 teroristické nálety na palestinské civilisty, diskutoval na RT zástupce Palestinců a zástupce Izraele. V ČT byli zásadně podporovatelé Izraele...


Nepřihlášený uživatel

#106516 Re: Chvojka je na rozdíl od Dientsbiera normální. Docela překvapil, že nepatří k neobolševikům.

2017-04-09 16:25


Nepřihlášený uživatel

#106517 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: píší to putinovy listy a vypadá to jako kachna....

2017-04-09 16:27

#106515: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: píší to putinovy listy a vypadá to jako kachna.... 

 Ale jo, když to začínalo, je dobře dělaná propaganda. Hodnotu informační to má nula. Ani jednoho z těch dvou "pozvaných" do RT si nikdy předtím neviděl a co je nejzábavnější, už je nikdy neuvidíš :-)


Nepřihlášený uživatel

#106518 Re: Re: Chvojka je na rozdíl od Dientsbiera normální. Docela překvapil, že nepatří k neobolševikům.

2017-04-09 16:27


Nepřihlášený uživatel

#106519 Re: Re: Re: Chvojka je na rozdíl od Dientsbiera normální. Docela překvapil, že nepatří k neobolševik

2017-04-09 16:29

#106518: - Re: Re: Chvojka je na rozdíl od Dientsbiera normální. Docela překvapil, že nepatří k neobolševikům. 

 Vím, že to bylo na Primě, ale Putinovy listy z toho dělají senzaci, nakonec čínská televize je jistě řádně po soudružsku s Putinovými listy sbratřena. Cíle mají velmi podobné, byť číňané na Primě nevedou přímou propagandu nejspíš vůbec, pouští budovatelské dokumenty o úspěších Číny, které jsou dokonce i hezky natočené.  O miliardě nevolníků bez sociální pojištění a zdravotní péče se taktně mlčí. 


Nepřihlášený uživatel

#106520 Re: Re: Re: Re: Chvojka je na rozdíl od Dientsbiera normální. Docela překvapil, že nepatří k neobolš

2017-04-09 16:30

#106519: - Re: Re: Re: Chvojka je na rozdíl od Dientsbiera normální. Docela překvapil, že nepatří k neobolševik 

 Jakou senzaci? :-)))

Ony se ti hlavně ty názory nelíbí, tak se je snažíš shodit nesmyslným poukazováním na Parlamentními Listy, viď? :-)))))

Ještě jsi nedodal žádný důkaz, že by na PL byly nějaké lži!!!!

To samé platí i o RT!!!


Nepřihlášený uživatel

#106521

2017-04-09 16:35

 Sledujte jedinou objektivní televizi RT!

Zrovna tam běží zajímavý dokument o Filipínách a tamějším boji proti drogám.

V ČT běží akorát sračky a propaganda.


Nepřihlášený uživatel

#106522 Re: Re: Re: Re: Re: Chvojka je na rozdíl od Dientsbiera normální. Docela překvapil, že nepatří k neo

2017-04-09 16:36

#106520: - Re: Re: Re: Re: Chvojka je na rozdíl od Dientsbiera normální. Docela překvapil, že nepatří k neobolš 

 Vůbec nevím co tam povídal. Tedy nemohu říci. Je to socan a mladíček, trochu šašek, co má funkci, tak si to asi dovedu představit, ale nevím. 

Asi se mu nelíbila kritika rómské politiky v ČR, to je klidně možné. Na druhou stranu je dobré říci, že zde šikanový Rom v anglii vystudoval vysokou školu a dostal vyznemenání od královny a je policajtem. Tedy by to skutečně naznačovalo, že se tu cosi nedaří, když takového člověka si necháme odejít do Anglie. 

Ale dodal, řešil jsem v diskusi. Např. jasná kachna Rusáků že parlament na Kypru odhlasoval zrušení proti ruských sankcí. Většina věci je prostě jen psaná tendenčně asi tak jak to vykládá Miloš Zeman. 

 


Nepřihlášený uživatel

#106523 Re:

2017-04-09 16:37

#106521: -  

 Tak to musí být opravdu hodnotné :-)


Nepřihlášený uživatel

#106524 Re: Re:

2017-04-09 16:40

#106523: - Re:  

 To si piš!

Dokument přímo z místa. Ne pouze nějaké propagandistické bláboly proti Filipínám, jak hrozně ublížují dealerům (Filipíny mají spory s USA), jako na ČT.


Nepřihlášený uživatel

#106525 Re: Re: Re:

2017-04-09 16:42

#106524: - Re: Re:  

 Všechny videa rusáků jsou přece z "místa" to je naprosto jasné, ještě aby to natočili v rusákově a vydávali to za Filipíny :-)

Ještě aby to točili jak s těmi propagandistickými videi co jste tu dávali do diskuse, to už by opravdu byl horor, ale Miloš by si chrochtal :-)