MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#106498 Re: Re: Re: Re:

2017-04-09 14:38

#106497: - Re: Re: Re:  

 A kdyby to byly zpravy.cz, tak je ten rozhovor neplatný, nebo co to zase zkoušíš? :-)))))

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#106501 Re: Re: Re: Re: Re:

2017-04-09 15:14:58

#106498: - Re: Re: Re: Re:  

 Pokud by to skutečně dělal server zpravy.cz bylo by to legrační. 

Kusturica mluvil přesně jako čtenáři Putinových listů, plácal páté přes deváté a když nevěděl, tak řekl, že je v politice amatérem, ale pořád mlel ty naučené a nepravdivé hlouposti z Putinových listů. 

Např. debilita o tom, že na hranicích Ruska je více vojáků než v době, kdy je napadl Hitler. To je přece excelentní hovadina. Ve státech EU neexistuje branná povinnost, armády máme naprosto miniaturní, celá česká armáda i civilními pracovníky se počítá desítkách tisích maximálně, celé ministerstvo obrany má tuším 39 000 lidí, jak by se tedy na hranicích mohli objevit miliony vojáků. Jen pro kontrast, Krym okupovali s počtem 25 000 a v roce 1968 sem přiskákali v počtu 500 000 a stále mají povinnou "vojnu". 

Je to bohužel čtenář putinových listů. Je to zvláštní druh zhloupnutí, který u něj nejspíš pramení z toho, že touží po nějaké "rovnováze" v geopolitice. Rusko nikdy rovnováhu právě v geopolice neuznávalo. Prostě si s Hitlerem naporcovali Evropu tak u tohoto porcování zůstali a zůstávají, to je jejich představa geopolitiky a vyrovnanosti - viz posunutí Poslka o stovky kilometrů na západ. Katyň byla v Polsku, dnes je v Rusku a ještě je mezi Ruskem a Polskem Bělorusko, což je sice taky Rusko, ale tváří se, že není Ruskem.  

Problém je v tom, že nás 20 let okupovali a 40 let tu udržovali stejně zločinný režím jako nacismus.  Dnes okupují Krym a východ Ukrajiny a jsou z toho zase jen zločinnost a bída. 

Krym navíc Rusko skutečně ovládalo, ale vždy společně s pevninskou Ukrajinou, neboť Krym se bez pevninské Ukrajiny a zdrojů z ní vylidní do jednoho měsíce. Tak tomu bylo co vůbec Rusko existuje. Rusko navíc podepsalo trojstrannou dohodu, kde Ukrajině garantoval neměnnost hranic výměnou za jaderné odzbrojení. 

Filmy točil parádní, ale jak sám správně řekl, je to "amatér", ale s vymytým mozkem putinovými listy. Se zájmem se půjdu podívat na film, neb mi nepřipadá možné, aby byl takto manipulovaný a manipulovatelný a přitom mohl natočit dobrý film. 

Rozhovor vedla velmi dobře, chtěla znát podstatu jeho názorů, když je vyslovil a donutila ho k tomu jí řici, věděl, že poskytuje rozhovor politickému serveru a ne uměleckému. Rozhovor s Ebenem by samozřejmě vypadal jinak, šlo by o filmy, tady šlo opravdu o politické názory, věděl to a pak byl překvapený, jak špatně na tom je, tak se uchýlil k obvyklé frázi čtenářů putinových listů když jsou v úzkých - nerozumím tomu, jsem amatér, ale "prostě to tak je" a hotovo - říkali to putinovy listy :-)