MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#106555 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-04-09 18:37

#106546: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 HOAX!

Další nesmyslný blábol. Čemu říkáš tvrdý střet? Upalování policajtů?

Vůbec tam nemáš falšování hlasování banderovci v parlamentu, vypálení 500 kanceláří Janukovyčovy strany, Oděsu, zrušení jazykového zákona, atd. atd.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#106562 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-04-09 19:14:32

#106555: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Pořád dokola, dodej datum, kdy k tomu mělo dojít ať je vůbec co ověřovat. Nic ti nebrání napsat detailnější časovou osu událostí na Ukrajine, budu jedině rád, ale doposud nikdo nic, jen spousta keců jak je to špatně. 

Na nesmysl zrušení jazykové zákona se dá odpovědět hned, nedošlo k tomu a vlastní návrh v parlamentu mohl být čistou provokací. 

Janukovičova strana byla jednou ze stran, které po jeho odchodu, museli převzít kontrolu nad Ukrajinou, tedy vypálení 500 kanceláří - už ten počet je asi hovadina, se jeví jako velmi nedůvěryhodná informace, ale pořád platí, napiš lepší, přesnější, detailnější posloupnost událostí která bude potvrzovat, jak to celé bylo jinak, rád se poučím. 

Zatím se nikde jinde kromě nálezů mezinárodního soudu pro Ukrajinu, žádná přesnější či detailnější časová osa neobjevila. Dělal jsem si jí sám pro sebe, abych se ve věci zorientoval a je plně k dispozici pro doplňování.  Mimochodem byla udělána dřív, než byl nález soudu zveřejněn a byl jsem velmi příjemně překvapen, jaké shody jsme dosáhl s přístupem jen k veřejným zdrojům. 

Informovanost o tehdejším dění tedy považuji za velmi dobrou.