MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Evropan

#106573 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Demokraticky zvolení diktátoři?

2017-04-09 20:13

#106568: - Re: Re: Re: Re: Re: Demokraticky zvolení diktátoři? 

Zdá se, že umíš urážet a dělat rusofilní propagandu. Podívej se na svůj první příspěvek, kde tvrdíš, že Banderovci používají kaťuše k bojům na Donbasu. Tady je záběr z nějaké ruské televize bez znaku a mrtví lidé. Nikdy jsem netvrdil, že nejsou mrtví na jedné nebo druhé straně. Na obou stranách jsou již dnes dokonce tisíce mrtvých. Toto video ukazuje několik mrtvých lidí. Mělo by to být v Lugansku, ale není vůbec jasné, kdo jsou ti mrtví a kdo střílel. Mohou to být lidé z té nebo druhé strany konfliktu.

Ale při čtení článku jsem se docela pobavil :

V čele jejich konvoje jel popelářský vůz, který bojovníci praporu Azov opancéřovali a přimontovali na něj protiletadlový kanón ráže 22 milimetrů. Posádka vozidla, které podle reportéra AFP připomínalo stroje z apokalyptických filmů o Šíleném Maxovi, vyháněl separatisty z jejich barikád, kterých se hned poté zmocnili Ukrajinci.

Přestřelka trvala přes sedm hodin. Bojovníci ukrajinských jednotek zastřelili pět separatistů a několik dalších zranili. Když střelba utichla, obrátili své zbraně k nebi a za oslavné palby skandovali jména svých praporů.

Úspěch však mohli slavit jen částečný. Nepodařilo se jim totiž zadržet žádného z vůdců separatistů. Ti podle všeho při ofenzivě vzali nohy na ramena. Že měli naspěch dokazuje i to, že vojáci později na jejich stolech našli téměř plné talíře s polévkou.

Ten článek jsem četl a o praporu Azov vím. Nevím, jestli ještě dnes existuje, ale tvrdil si, že tam stříleli kaťušemi. Jestli je to na videu výsledek střelby kaťušemi, tak jsem překvapen. A nebo si prostě lhář.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#106612 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Demokraticky zvolení diktátoři?

2017-04-10 07:41:12

#106573: Evropan - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Demokraticky zvolení diktátoři? 

 Sakra. Popelnice  tam vybírají dost ostří hoši.