MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Multikulturní obohacení

#106828

2017-04-16 19:40

Omar Hussain pracoval v jednom z britských supermarketů coby příslušník ostrahy. Jednoho dne se však přiklonil k myšlenkám radikálů z Islámského státu a dnes vyzývá britské muslimy, aby se inspirovali útokem v petrohradském metru a prováděli bestiální činy také v metru londýnském. Na videu radil, jak si připravit snadné bomby, které bude možné následně krvavě využít v metru a usmrtit co nejvíce lidských bytostí. S odvoláním na další zdroje o tom informoval server britského bulvárního deníku The Sun.

V roce 2013 Omar Hussain utekl do Sýrie a připojil se k umírněné opozici tedy islamistům v řadách uskupení al-Nusra bojujícím v Sýrii. Nedlouho poté přešel přímo pod křídla Islámského státu.  

Muslimy žijící v Británii tak ještě o vánočních svátcích vyzýval, aby získali peníze na nákup bomb a nožů. „Na vánočních trzích mají nevěřící plné kapsy peněz, takže je nejlepší čas je okrást.“ Své muslimské bratry také nabádal, aby číhali na nevěřící, až půjdou opilí z hospody a obrali je. Nemusí prý váhat podříznout nevěřícím při krádeži i hrdlo.

Omar Hussain o sobě dal vědět již v době, kdy britský expremiér David Cameron sliboval, že britští vojáci zasáhnou proti radikálům z Islámského státu. Terorista mu tehdy vzkázal, že se Britové vrátí domů v rakvích.

Odpovědi

Evropan

#106842 Re:

2017-04-17 08:45:55

#106828: Multikulturní obohacení -  

Jak je vidět, tak si Britové dokáží se svými teroristy poradit. A to ačkoli ten článek je v The Sun, což je obdoba našeho Blesku, tedy trochu bulvární čtení na neděli. Co ale dělá naše policie s našimi menšinami? Rusáci lámou nohy člověku, který jim nechce prodat svůj dům, stavějí si domy bez stavebního povolení a střílejí se v Praze na ulici. Od doby zásahu v restauraci U Holubů (a to už je hodně dávno) tu nikdo Rusáky v jejich tažení nikterak neomezuje, a teď si tady ještě mohou Číňani mlátit naše občany, kteří projeví názor proti jejich komunistickému prezidentovi. 

Bylo by dobré, aby jste se už konečně začal starat o problémy tohoto státu, protože tuhý policejní prezident, který se rád prohání autem stovkou po městech, a chovanec ministerstva vnitra, který si vyběhal právnický titul během dvou let (V Plzni, kde jinde), na to, aby řídili policii, nemají. Proto se tu znásilňuje a policajti nejsou schopni více než třičtvrtiny znásilnění vyšetřit, a neúspěšný hon na násilníka, který zranil Petru Kvitovou jen dostatečně vypovídá o naprosté neschopnosti policajtů, kteří raději organizují protimuslimské akce. Ostatně nevím, jesli "Multikulturního obohazovače" také neobohacuje nějaký Monokulturní policajt.