MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#108273 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Socani na ministerstvu školství...

2017-05-04 07:28

#108264: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Socani na ministerstvu školství... 

Je pro směšný počet lidí. To, že někteří ČR, asi tak 0,0001 promile ČR znají, resp. Prahu ne ČR jak vtipně nedávno v dokumentu říkali bratři Bubeníčkové, je klidně možné, nic to nemění na stavu, že se 550 mil. lidí v klidu dokáže v EU domluvit a domluvili se - jen ČR se tváří, že nešlo o domluvu, jaké zbraně budou moci občané mít, aby mohli mnohdy opravdu šílení lidé přijít na střelnici, nepozdravit, vystřílet tam dva zásobníky a beze slova obejít, to pak skutečně člověk přemýšlí, kde se stala chyba, že ten idiot vedle dostal zbrojní průkaz. 

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#108330 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Socani na ministerstvu školství...

2017-05-04 21:41:11

nevim kolikrat byli v Indii Bubenickove, ale ja to rikam z osobni zkusenosti, kdy  Indii jsem navstivil nekolikrat a prakticky kazdy druhy den, jsem potkal nekoho, kdo znal Ceskou republiku ci spise Ceskoslovensko.takze o 0,0001 promile si muzete nechat zabubnovat, tuto pisnicku. Tluce bubenicek, tluce na buben a zarikava troly, trole nechod sem.

takze jste si zase nabehl jako s Kcharlem a moralnosti...:)  asi Vas Vas chlebodarce Bakala  nepochvali.

je to jeho pravo nepozdravit, treba jste mu krajne nesympaticky.

ale tady nejde o Indii, jde o Vas postoj, kdy se stydite, ze jste Cech a nejradeji byste se rozplynul v EU. A vlastne umensujete, pomlouvate a zesmesnujete Ceskou republiku a jeji lid. Samozrejme pokud jste narodnosti nemecke , tak to bych chapal trochu vice., ze tu mate urcite zajmy. Jste Cech ? minule jste mi na tuto otazku neodpovedel.

nebo se identifikujete, jako vysoce umela inteligence prazska kavarna 2.0.  ?