MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#108661 Marine Le Pen uznala porážku v 2. kole prezidentských voleb ve Francii

2017-05-07 23:08

Marine Le Pen uznala porážku v 2. kole prezidentských voleb ve Francii. Většina Francouzů zvolila Emmanuela Macrona.

Volili ho francouzští muslimové, francouzští socialisté a volili ho Francouzi, kteří si naivně myslí, že nebezpečí islamizace, terorismu, globální nadvlády velkých korporací se vyřeší tím, že se nebude řešit.

Francie slovy Marine Le Pen bude vládnout žena: nebude to však Marine Le Pen, ale prostřednictvím Emmanuela Macrona německá kancléřka Angela Merkelová.

Z naivního snu Francouzi brzy procitnou. Ve Francii je dnes jasná a silná opozice. Tou opozicí je Front National v čele s Marine Le Pen. Už se ji nepodařilo izolovat, důvěřuje jí více než třetina Francouzů. Její podpora nepochybně dál poroste!

Odpovědi

Je suis Front national

#108711 Re: Marine Le Pen uznala porážku v 2. kole prezidentských voleb ve Francii

2017-05-08 19:01:00

#108661: - Marine Le Pen uznala porážku v 2. kole prezidentských voleb ve Francii 

 Musíme ale vzít v úvahu, že:

1) oproti minulému kolu byla slabá volební účast (většina Francouzů, jejichž kandidát neprošel prvním kolem, zůstala doma, zatímco muslimové šli k urnám disciplinovaně všichni, dát hlas Makarónovi, jak jim poručila velká mešita a nemuslimští imigranti taktéž, protože se obávali, že se s mohamedánama svezou i oni),

2) na všech frontách probíhala tvrdá mediální masáž proti Le Penové, kdy veškeré mainstreamové zpravodajství nadržovalo Makarónovi, takže většina umírněných lidí, kteří koketovali s tím, že by Marine dali hlas, raději si to rozmysleli nebo k volbám vůbec nešli,

3) většina kandidátů, kteří neprošli prvním kolem, doporučila svým voličům Makaróna (a lidi jsou ovce, stačí když jejich idol něco řekne a oni za ním jdou jako tupé stádo),

4) Makarón byl protlačen elitami, měl prošlapanou cestičku a mnohonásobně více prostředků na předvolební kampaň. média kolem něj udělaly haló jako tehdy kolem Obamy, jako kdyby přicházel nový mesiáš a to na ovčany platí.

Sečteno a podtrženo, kdyby byly síly na startovní čáře vyrovnané, Le Penová by měla vítězství v kapse. Ale to už oni mají vypočítáno, že i pro společnost méně populárního kandidáta dokáží tímhle systémem protlačit, jen u Trumpa (a u nás u Zemana) jim to o fous nevyšlo.