MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#109374 :-) Pilný :-)..... úžasný :-) ANO StB je už trapné, vždyť Pilného nechtějí ani na kandidátku :-)....

2017-05-16 17:01

"Tu nabídku jsem dostal, ale rozhodující slovo má předsednictvo hnutí ANO a já jsem se také nerozhodl," řekl Pilný.

Základním předpokladem pro kandidáty by mělo být, jasné vyjdáření k tomu, jestli je možné používat osoby spojené k převádění zisku na osobu s nižší mírou zdanění. Nic složitého, takovou otázku by měli dostat vůbec ještě předtím, než se jich novináři zeptají, zdali nabídku na ministerský post dostali od daňového podvodníka nebo je nabídka myšlena vážně a je tedy o předsedy vlády. 

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#109377 Re: :-) Pilný :-)..... úžasný :-) ANO StB je už trapné, vždyť Pilného nechtějí ani na kandidátku :-)

2017-05-16 17:49:18

#109374: - :-) Pilný :-)..... úžasný :-) ANO StB je už trapné, vždyť Pilného nechtějí ani na kandidátku :-).... 

Vlastně je Pilného vyjádření v tradicích ANO StB :-). 

"Kde mám nějakou politickou moc? Já nemám "žádnů politicků" moc a "žádnů" som "nezněužil"

"Tu nabídku jsem dostal, ale rozhodující slovo má předsednictvo hnutí ANO a já jsem se také nerozhodl,"

ANO StB je už vlastně jen směšné. 

Nabídku na ministerský post dostal Ivan Pilný až dnes. Ještě včera odpoledne na dotaz Aktuálně.cz reagoval: "Ta nabídka nepadla a jsem rád. Musel bych ji totiž odmítnout," řekl Pilný s tím, že je ministerský post zcela mimo jeho odbornost. "A když něčemu nerozumím, tak to nedělám," dodal. O den později připouští, že nabídku zvažuje.