MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#109697 Re: Aneb komunisté a náckové jedno a totéž jsou......

2017-05-19 12:56

#109667: - Aneb komunisté a náckové jedno a totéž jsou...... 

 To je o henleinovci Schwarzenbergovi?

 

Když něco v podstatě neexistuje, ale je třeba do toho řezat, musí se to s pomocí nějakého blbečka vyrobit. Nesmíme zapomenout, že se jedná o autora "dokumentu" Český sen, což byl jeden velký podvod.

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#109701 Re: Re: Aneb komunisté a náckové jedno a totéž jsou......

2017-05-19 13:07:25

#109697: - Re: Aneb komunisté a náckové jedno a totéž jsou...... 

 zadny nacek Daliborek samozrejme neexistuje. je to jen dalsi Klusakova lez. vsichni zrejme zname nacisticke valecne symboly. na to nemusite byt nacek, zejo? to co jsem zatim videl v te ukazce ze snuska gegu okoukanych z youtube. podle me Klusak neni az zase tak blby a tusi ze se casem provali zinscenovanost postavy Daliborka a kdyby tento pseudodokument osadil pravymi symboly, mohl by byt pak popotahovan za propagaci nacismu. proto do scenerie "Daliborkova" bytu instaloval neskodne vlajky vymarské republiky, ktere v mene vzdelanem divakovi maji evokovat nacisticke symboly. je to prave jeden z tech ocividnych dukazu, ze se jedna o smysleny pribeh. nehlede na to, cela logika ohledne dokumentace zivota nacka s jeho souhlasem a pricinenim, je zcela zcestna.


Nepřihlášený uživatel

#109702 Re: Re: Aneb komunisté a náckové jedno a totéž jsou......

2017-05-19 13:07:25

#109697: - Re: Aneb komunisté a náckové jedno a totéž jsou...... 

 Dokument český sen nebyl podvodem, naopak velmi přesně ukázal, jakým hloupostem jsou lidé schopni věřit a tedy vlastně bohužel ukázal i to, že stejně hloupá část občanů bude věřit lžím Miloše Zemana. 

Obrana proti porušování volebního zákona Milošem Zemanem (jeho lhaní) měl být Nejvyšší správní soud, tato obrana selhala a hloupí občané běželi za "českám snem", kterým je ovšem idiot a zločinec Miloš Zeman. Nejvyšší správní soud sice přesně konstatoval, že Zeman porušoval volební zákon a lhal on i jeho tým, ale přesto jej z voleb nevyřadil.