MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Dvojí metr?
Nepřihlášený uživatel

#109965 Re: Re: Oběť justičního zločinu bude konečně na svobodě

2017-05-22 13:20

#109963: - Re: Oběť justičního zločinu bude konečně na svobodě 

 To se velmi pleteš ty! Kdy Havel také nevysvětloval svoje zločinecké amnestie které dával svým kamarádíčkům z oblasti zločinu!!! Stejně jako žádnou amnestii nevysvětloval ani Klaus.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#109966 Re: Re: Re: Oběť justičního zločinu bude konečně na svobodě

2017-05-22 13:23:32

#109965: - Re: Re: Oběť justičního zločinu bude konečně na svobodě 

 Nikoliv, všechny i ty nejkotroverznější milosti Václava Havla byly zdůvodněny a nikdy Václav Havel neomilostnil nejmného vraha a zloděje, celoživotního recidivistu. To se skutečně nikdy nestalo. 

Kdybychom chtělí být přísní na Miloše Zemana, jako byli přísní komunisté ve Sněmovně na Václava Havla, znamenolo by to skutečně pravděpodobně jedině defenestraci Miloše Zemana. 

Povšimni si také, že o Zemanovi nikdo z jeho kritiků nešíří ani tu nejmenší lež, mimo jiné proto, že už pravda je opravdu přímo děsivá. 

Vy kritici Václava Havla se stále odkazuje na naprosté nesmysly kolující internetem, přítom máte k dipozici nejen právní řád ČR, který např. opsahuje i všechny jeho amnestie, ale také máte k dispozici uspořádány všechny dokumenty Václava Havla v jeho knihovně. 

U Zemana nejde na webu Hradu zjistit, koho kdy přijal, kdy se s kým setkal a co kde řekl, jeho projevy jsou jen občas přetištěny v mediích a není se co divit, každý jeho projev obsahuje větší či menší lež.