MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#110060

2017-05-23 19:20

 Breivik dostal 21 let a chudák nevinný Kájínek musel odsedět 23 let!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#110062 Re:

2017-05-23 19:26:34

#110060: -  

 Představa, že je člověk, který se nikdy v životě nedělal nic jinéhé než, že ozbrojený vylupoval domy a byty a nechával se dokonce k takovým věcem najímat, byl za to opakovaně odsuzován, utíkal z kriminálu, byl na místě nájemné vraždy a vždy byl ozbrojen a je zároveň nevinný, může napsat opravdu jen idiot. 

A jen neuvěřitelný idiot, jej může pustit z kriminálu, kam byl odsouzen nespočtem soudů, které přezkoumal další nespočet soudů včetně soudu Ústavního. 

Pustit člověka, na kterého je vypracováno nespočet psychologických posudků (průběžně po celou dobu jeho života) se závěrem, že nemá absolutně žádné morální zásady, nelze jej socializovat, je výraz absolutní idiocie. 

Miloš Zeman dokonce ani toto nenechal prověřit. Není pochybností, že za pár týdnů budou jeho noví sousedé psát petice, aby si ho odvezli zpět do kriminálu. 

Breivik je duševně nemocný člověk, nikdy před jeho hrůzným činem nespáchal žádný jiný trestný čin, nikdy již nebude moci žít svobodně mezi lidmi - neboť má stejný psychologický posudek, jako Kájínek - nenapravitelná patologická osobnost.