MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#110087 Re:

2017-05-23 22:55

#110085: -  

 Problém vůbec není s vírou v dobro v Boha, problém je s vámi politickými sektáři, kteří vytváříte dojem, že špatné je věřit v dobro a vše vyřeší úderná politická sekta. 

Zkušenost s vámi politickými sektáři  (IS je také politická sekta)  je děsivá. To přece velmi dobře víš. Tedy IS, stejně jako ty nemáte nic společného s vírou v dobro v Boha, máte mnoho společného v páchání zla, viz. činy Miloše Zemana na Hradě. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#110089 Re: Re:

2017-05-24 04:30:44

#110087: - Re:  

 

 Dobře shrnuje komunismus, nacismus pojem politická sekta, pokud je jakákoliv sekta záměrně vytvářena za účelem získávání politické moci, lze o ní mluvit jako o politické sektě.  Vlastní sekta prakticky nemá nic společného s jakoukoliv vírou v dobro v Boha. 

Dobře pojem politická sekta vystihuje velmi nepřesně nazývané "Husitského hnutí" - neboť se nejedalo o hnutí, ale o odpornou vraždící politickou sektu, která byla postavena na nájemných vrazích ("vojácích" Jana Žižky). Nepřesnost spočívá v mnohém dalším, s Husem a jeho představou o Světě i o Bohu to nemělo společného nic, sekt tam bylo více, přičem sekta adamitů byla vyvražděna "zjednodušeně" husity, přestože původně byla součástí celé vraždící mašinérie.  

IS je tedy velmi podobný "husitskému hnutí" prakticky ve všech aspektech. Proto také komunisté z Žižky udělali prvního komunistu tam se velmi trefili, neboť komunismus se k moci dostává terorismem, porušováním volebních zákonů, demokratických Ústav, viz. Miloš Zeman a jeho získání moci a rozudek Nejvyššího správního soudu. 

Komunisté, stejně jako nacisté a obecně politické sekty "omilostňují" své zločince, viz. dnešní milost pro nájemného zloděje a vraha Kájínka Milošem Zemanem. 

Tedy skutečně, Miloš Zeman je extrémista a kombinuje politické sektářství komunistické a nacistické.