MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#110255 Kalouskem má obrovské množství argumentů.....

2017-05-28 15:54

Vláda neudělala nic pro vyrovnaný rozpočet, tvrdí Kalousek

Navržené výdajové limity rozpočtu pro příští rok jsou obžalobou nečinnosti vládní koalice, protože neudělala nic k vyrovnání rozpočtu. V pořadu Otázky Václava Moravce v České televizi to řekl bývalý ministr financí, předseda TOP 09 Miroslav Kalousek. Nový šéf resortu Ivan Pilný (ANO) připustil, že vláda směřuje k vyrovnanému rozpočtu „pomaleji, než jsme si mysleli”.

- zrušení penzijní reformy - bez náhrady zrušeno - vláda nepřisla s ničím jen bořila

- jedno inkasní místo - bez náhrady zrušeno - vláda nepřišla s ničím

- přechodné zvýšeí daní se stalo touto vládu "na furt" a přitom vláda nepřišla s ničím, co by toto zvýšení opravňovalo, vedlo k větší produktivitě státu atd. 

- a pokud je pravda, že břibylo 30 000 úředníků, je to odporný zločin této vlády - znamená že se produktivita státních úřadů nadále prudce snížila. 

Pilný neměl co říci, nemá žádné argumenty, není schopen obhájit Babiše. Pilnému je nutné přičíst k dobru, že není schopen si vymýšlet další lži a tedy používá ty existující - jak úžasné je EET a kontrolní hlášení - nic jiného Babiš ale za celé čtyři roky neudělal, což je děsivé. 

 Vyšší výběr daní totiž není dán EET a konrolním hlášením k DPH, ale je dán růstem mezd a především vysokou zaměstnaností, kdy si Babiš pod výběrem daní představuje i výběr sociálního pojištění a patlá to všechno dohromady. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#110258 Re: Kalouskem má obrovské množství argumentů.....

2017-05-28 16:41:40

#110255: - Kalouskem má obrovské množství argumentů..... 

 Kalousek klidně mohl říci, vláda neudělal nic, ale nebylo by to tak úplně pravda.

Paní Valachová uděla mnoho dobrého i pro základní školství, byla to bezpečně nejlepší ministryně i ministr vlády Sobotky. Jen to, že prakticky do každé třídy přivedla do výuky dalšího dospělého prakticky úplně eliminovalo šikanování dětí pedagogem, což bohužel nebyl vůbec marginální jev. Pedagogové také dnes musí učit, nemohou si dovolit "prožvanit" hodinu, nedovolí si to před dalším dospělým.