MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Původní Evropan
Nepřihlášený uživatel

#110759 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-06-08 23:10

#110755: Evropan - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Nic z tvých blábolů se nezakládá na pravdě, špinavá prolhaná vyfetovaná rusofobní banderovská esesácká neobolševická mrdko z pražský kavárny!

 

Všechny tebou jmenované státy rozvrátily USA!!! I ta Gruzie byl agresor, dokonce dle vyšetřování EU, tak zavři tu svojí prolhanou vyfetovanou prasečí tlamu a nehraj si na Evropana, ty islámisticko-bolševicko-nacistickej zrádče Evropy! Ty nejsi člověk, natož Evropan!

Odpovědi

Občan

#110762 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-06-09 02:03:13

Evropan

#110763 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-06-09 04:37:25

#110759: Původní Evropan - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  Nic z tvých blábolů se nezakládá na pravdě, špinavá prolhaná vyfetovaná rusofobní banderovská esesácká neobolševická mrdko z pražský kavárny!

Lidé, kteří bezmyšlenkovitě uráží, skrývají nějaké vlastní problémy a domnívají se, že je touto orální masturbací vyřeší. Nevyřeší! To musíte jinde a jindy. Když sem napíšete snůšku vulgarit a ještě si je v dalším příspěvku sám pochválíte, čímž bych diagnostikoval ještě počínající schizofrenii, označíte se tak jedině za hlupáka a ne za nějakého původního Evropana, který zřejmě zamrznul hned poté, co zjistil, že do Evropy částečně zasahuje i Rusko. Převážná část Ruska je ovšem v Asii, takže byste si měl dát nick "Původní Asiat".

Neumím si představit, že by v hraničním sporu mezi Gruzií a Russkem byla agresorem Gruzie. Gruzie na území Russka neútočila, a Russko přesto dodnes část severní Gruzie okupuje. Stejné je to v případě Ukrajiny, kde byl russkou raketou dokonce sestřelen civilní letoun, což historie podle mě nepamatuje.

Všechny tebou jmenované státy rozvrátily USA! - Takže podle vás Maďarsko, Československo, Afghánistán, Gruzie a Ukrajina rozvrátily USA. Jak by se tak malým státům mohlo podařit rozvrátit takovou velmoc? A všiml jste si, že USA vůbec rozvrácené nejsou ...?