MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#110894 Re: Re:

2017-06-12 20:04

#110851: Evropan - Re:  

 Stalo se toho hodne od zvysene kriminality pocinaje... Lide jako vy maji na rukou krev. Krev deti z Manchesteru ! Ty prase...to je ta nejmirnejsi urazka, kterou bych si  vzhledem k situaci a tomu co tvrdite obhajil u soudu.

Ty jsi nejnebezpecnejsi obcan, diky sve naproste debilite. Rekni to matkam obeti teroristickych utoku, ty hovado ..Zapad potkala naprosta myslenkova degenerace .

Co si chces dovolovat ..., z kazde stovky muslimskych migrantu je 10-15 extremistu a 2-3 teroriste. to mas 50-70 potencionalnich teroristu, to jsou cisla tajnych sluzeb,

ale politici a zmrdi, jako ty, je neposlouchaji.

 

Odpovědi

Evropan

#110901 Re: Re: Re:

2017-06-12 20:46:18

#110894: - Re: Re:  

Na svých rukách žádnou krev nemám a netuším, jak mě chceš spojovat s teroristy z Manchasteru. Také nevím o jaké informace se opíráš, když masakr z Manchesteru líčíš jako krev dětí - dítě tam bylo jedno. Ostatní mrtví byli povětšinou dospělí, kteří čekali u východu. Tam terorista zaútočil. 

Při pomoci migrantům hovořím o migrantech, jejichž útěk vznikl na základě teroru v Sýrii, který rozpoutal Al Asad s podprou Russka. A sprostými nadávkami na těchto skutečnostech jen těžko něco změníš. Ostatně lidé, kteří v diskusích sprostě nadávají a svému příspěvku se snaží dodat na důležitosti tím, že písmo zvýrazní, mají začasto pocit, že je nikdo neposlouchá a nezajímá se o jejich názor. Když si svůj příspěvek přečteš, možná pochopíš, proč tě nikdo nebere vážně.