MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Evropan

#112600 Re: Re: Re: Černá kronika

2017-08-06 12:49

#112599: podporovatel referenda o členství v EU, NATO - Re: Re: Černá kronika 

Tak tomu nerozumím. Má to být sranda, nebo si něco hulil? Dát sem odkaz na neofašistické vlastenecké noviny s článkem českobudějovické konvičky, tím mě nedostaneš. Ani jedno z toho není zdroj informací, na kterých by byly pravda byť jen spojka mezi větami. Můžeš sem dát klidně odkazy na německé nebo anglické zdroje, jestli nemáš doloženy informace v češtině. Ta konvička už lhala o tom spadlém stromu na trati u Bakova nad Jizerou. Prý ho na trať shodili muslimové z uprchlického tábora v Bělé od Bezdězem. Tou dobou tam byli ale jen Bělorusové a Mongolové.

No a ten pseudokřesťanský web, to má být jako co? Tam není o Dánsku vůbec nic zajímavého. Nebo jsem to přehlédl? Asi škoda vůbec od tebe nějaké solidně podložené informace chtít. Ale zeptej se chlapů v hodpodě. Když nic jiného, tak si aspoň chvíli ulevíš od vymývání mozku informacemi na internetu.

"Sluníčkář" - to je ta konina, co vymyslel Čtveráček?

Odpovědi

podporovatel referenda o členství v EU, NATO

#112609 Re: Re: Re: Re: Černá kronika

2017-08-06 15:25:13

#112600: Evropan - Re: Re: Re: Černá kronika 

 

Euroklasika: rozumět nechceš a snažíš se vyhnout obsahu. Jako typický fanatik opakovaně přistižený při lžích obviňuješ ze lži ostatní. Nejsi ty nějaká umělá neinteligence? Vidím, že je to nad tvé síly, tak odpovím za tebe, kdo je sluníčkář (já jim říkám radši hejtfrík, hatefreak, protože šíří nenávist k vlastnímu národu, zákonům, rodině, tradicím atd.): Když citujete nenávistné verše z Koránu, obviní ze šíření náboženské nenávisti vás! Další otázka: Co je to politická korektnost?