MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Evropan

#112649 Re: Re: Re:

2017-08-08 04:43

#112648: europokrok - Re: Re:  

Je to tím, že ty tady jen poslušně papouškuješ xenofóbní hesla, která se dočteš na xenofóbních serverech a o jejich pravosti se ubezpečíš diskusí se svými xenofóbními soudruhy na xenofóbních profilech na různých pseudosociálních sítích.

V životě si nebyl v žádném státu "islámské Afriky nebo Arábii", takže tady plkáš lži, aniž bys tušil, o čem sem vkládáš své islamofóbní příspěvky. Také jsem se v předešlé diskusi nedočetl, že by "islám prosazovali právě liberálové, neomarxisté, feministky, anarchisté a jim podobní". Prosazování pomoci utečencům z válkou zničené Sýrie, kde statisícům lidí nadále hrozí smrt zastřelením ze strany diktátora Al-Asáda podporovaného Kremlem, není prosazování islámu. Stejně tak bys mohl napsat, že "liberálové, neomarxisté, feministky, anarchisté a jim podobní" prosazují buddhismus, judaismus, víru bahájí nebo cokoli jiného.

Zkrátka (protože předešlé si určitě nepochopil) je to jen tím, že jsi omezený ve svém pohledu na svět. Sám nechceš nic poznávat a o ničem přemýšlet. Máš pocit, že svět je pouze černobílý a každá jiná barva tě rozčiluje (což znamená, že chceš mít vše jednoznačně předžvýkané tak, abys o tom nemusel přemýšlet a rozhodovat se). Lituji tě, ale pomoci ti nemohu ani nechci.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#112657 Re: Re: Re: Re:

2017-08-08 08:31:41

#112649: Evropan - Re: Re: Re:  

 No hlavně, že ty se tady vyjadřuješ velmi originálně. To jsi tady jedinej. Důležité je nebýt blbej jako lev. Vlastně opice.