MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Evropan

#112679 Xenofóbní idioti

2017-08-08 12:56

Vyzývají spoluobčany, aby upozorňovali na lidi, kteří se jim nelíbí. Proč to nedělat jako oni?

Vedení města Hodonín tvrdě odsoudilo tamního zastupitele a bývalého místostarostu Romana Sedlačíka (Řád národa). Ten během víkendu zavolal strážníky na cizince tmavé pleti. Požadoval, aby policie prověřila jejich totožnost. Následně Sedlačík na Facebooku vyzval ostatní, aby ho napodobili.

Sedlačík, který za konzervativně nacionalistické hnutí Řád národa kandiduje do sněmovny, si cizinců všiml, když projížděl Hodonínem. Údajně jednal ze strachu o rodinu. Muž mu prý řekl, že přijel z Německa a původem je z Nigérie. „To mně připadalo divné,“ komentoval Sedlačík na svém Facebooku, co ho k takovému jednání vedlo. Po publikování článku ovšem příspěvek smazal.

Svoje chování nicméně obhajoval už v pondělí na Facebooku. „Šel jsem samozřejmě za nimi a ptal jsem se urostlého černocha, co tu dělají, odkud jsou a jestli jsou muslimové. Jeho manželka se zděsila, nechápu proč, ale zároveň nechápu lidi, kteří si jich nevšímají a pomalu si zvykají,“ vysvětlil v příspěvku.

http://www.lidovky.cz/nechapeme-ho

Někteří lidi začínají mít z té xenofóbní hysterie v hlavě naprostý zmatek ... nebo zmetek?

Odpovědi

Aiša Mohamedová, 9 let

#112682 Re: Xenofóbní idioti

2017-08-08 15:01:44

#112679: Evropan - Xenofóbní idioti 

Fotografovat se nesmějí, legitimovat se nesmějí, koupat oblečení od hlavy k patě se naopak smějí, ale poukazovat se na  to nesmí...

K čemu tato xenofilní hysterie?