MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

dhimmi

#112681 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-08-08 14:54

#112669: Evropan - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

: každý konvertita pomlouvá svoji křesťanskou víru

Kde přesně v tom videu to pan Salman dělá?

To je pohled jedné strany, Generace 21, známé svým "podařeným" importem křesťanů, jehož neúspěch se jak vidno snaží svést i na pana Salmana. Kde je ale jeho stanovisko k tomu všemu? Vyváženost se tomu říká, ne?

Mám ztrácet mnoho hodin tím, že budu poslouchat tebou doporučená audia, když ty se nechceš zdržovat ani hodinu, ale zároveň tvrdíš, že pan Salman pomlouvá svoji křesťanskou víru? Ve skutečnosti je tomu právě naopak.

Odkud se berou takoví jako ty? Jsi zřejmě profesionální lhář, ale dost špatný.

Odpovědi

Evropan

#112690 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-08-08 17:16:26

#112681: dhimmi - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

O.K. Čteš pozorněji, než já píšu. Mělo tam být : Každý konvertita pomlouvá svoji bývalou víru (tj. v tomto případě islám).

Ale jinak jsem ti psal - poslechni si alespoň 5 minut. Jeden pořad je půlhodinový. O případu pana Salmana jsem slyšel dost už v roce 2015 a 2016. Proč bych se měl vracet k něčemu, o čem jsem si zjistil dost už před rokem? Byl to on, kdo tehde iráckým křesťanům tvrdil, že lidé kolem Generace 21 jsou vázáni na stranu Zelených, a ta propaguje drogy a homosexualitu. A on to nikdy ani nepotvrdil ani nepopřel.

V roce 2016 bylo uvedeno v Českém rozhlase : S výběrem rodin pomáhal v Iráku Salman Hasan. Podle serveru iDNES.cz má blízko k hnutí Úsvit a šéfovi Bloku proti islámu Martinu Konvičkovi. Ředitel Generace 21 ale tvrdí, že o tom fond nevěděl. „O jeho politických názorech a těchto věcech jsme se nebavili. V době, kdy jsme s ním začínali spolupracovat, tak jsme o těchto jeho aktivitách nevěděli. Věděli jsme, že tam pomáhá uprchlíkům, že je s nimi v kontaktu a zná je osobně. Uvedl nás do iráckého prostředí, potom jsme spolupracovali i s dalšími lidmi,“ popisuje Talafant.

http://zpravy.idnes.cz/uprchlici