MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#112776 Stropnický je snad idiot? Karlička to je hlavička :-)

2017-08-12 07:18

Martin Stropnicky, ministr obrany
Vyšetřování Čapího hnízda mohlo být už dávno ukončené. Je hodně obtížné nevidět v načasování současných událostí souvislost s blížícími se volbami.

Státní zástupce požadoval před 30 dny doplnění důkazů po policii, to snad soudruh Stropnický neví? Co tedy o případu ví? 

Karla Šlechtová, ministryně pro místní rozvoj
Dokud nebude znám faktický obsah obvinění, těžko se k tomu vyjadřovat. Věřím, že orgány činné v trestném řízení vyšetří vše nestranně. Pokud se to ale objeví dva měsíce před volbami, stín pochybnosti o účelovosti na tom zůstane.

Stín pochybností je o její inteligenci, když se dostala do stavu, že do ní špičkový závodník před výkonem musel strka. 

Robert Pelikán, ministr spravedlnosti
Přesně tak to vnímám. Věřím, že to stranu nepoškodí.

Pelikánovi nelze věřit nos mezi očima, když zneužívá své vzdělání, aby vytvářel dojem, že korunové dluhopisy vydávané a nakupované stejnou fyzickou osobou, tedy osobami spojenými není zlodějina. 

atd atd. 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#112778 Re: Stropnický je snad idiot? Karlička to je hlavička :-)

2017-08-12 07:39:45

#112776: - Stropnický je snad idiot? Karlička to je hlavička :-) 

 Pelikán je skutečně velmi nedůvěryhodnou osobou, jeho víra ve zlaté tele Babiše mu zatemňuje mozek a to je ještě ta lepší varianta. 

Plíšek: Pelikán dělá obstrukce a politizuje státní zastupitelství

Ministr spravedlnosti Robert Pelikán (ANO) podle předsedy sněmovní vyšetřovací komise Martina Plíška (TOP 09) politizuje státní zastupitelství. Plíšek ministrovi vyčítá, že ani po dvou týdnech nezbavil mlčenlivosti své podřízené pro výpověď před sněmovní vyšetřovací komisí. Novinkám v rozhovoru řekl, že to vnímá jako politickou obstrukci hnutí ANO.

Pelikán je opradu velmi podivná osoba. 

Nicméně ministr Pelikán uvedl, cituji: Pan předseda Plíšek nedokáže specifikovat, jaké informace a k čemu by od zmíněných potřeboval. Celé to na mne dělá dojem, že vlastně vůbec neví, co chce vyšetřovat. Jak vnímáte tahle jeho slova?

Komise je kolektivní orgán. Pan ministr by měl vědět, že má sedm členů a hlasujeme o všech závěrech. Sedm nula jsme si odhlasovali, které svědky přizveme, v jakých kauzách požádáme o zbavení mlčenlivosti. Tuto naši žádost pochopil jak pan premiér, pochopil ji ministr vnitra, pochopil ji policejní prezident, jenom ji nepochopil pan ministr Pelikán.

Evropan

#112789 Re: Stropnický je snad idiot? Karlička to je hlavička :-)

2017-08-12 11:46:22

#112776: - Stropnický je snad idiot? Karlička to je hlavička :-) 

Na tom celém je smutné, že garantem administrace evropských fondů je Ministerstvo pro místní rozvoj. Pravidla byla schvalována za ministryně Věry Jourové (ANO). Karla Šlechtová (také ANO) nastoupila v únoru 2011 na  Ministerstvo pro místní rozvoj, kde byla ředitelkou odboru přípravy programového období 2014-2020. Moc dobře zná pravidla a na 100% ví, že přesouvání majetků v rámci velkých holdingů kvůli evropským dotacím, je podvod. Myslím si, že právě u ní jsou jasné důkazy, že lže, a tudíž by měla jako ministryně okamžitě skončit.

Bohužel když naše policie nebo unijní agentura OLAF zjistí, že jde o podvod, a ČR bude muset dotaci vracet, bude ji vracet stát, nikoli Babiš. Přesto si myslím, že to popularitě nejslavnějšího estébáka neuškodí. České ovce se bohužel dají opít koblížkem, což boháče vyjde strašně levně. A ještě se odváží si založit kampaň na tom, že bude bojovat proti zlodějině. No to jsou prostě typicky české paradoxy!