MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#114362 Re: Pěkné vzkazy Myloš dostává, jen co je pravda, některé jsou opravdu "na férovku".....

2017-09-04 14:12

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#114363 Re: Re: Pěkné vzkazy Myloš dostává, jen co je pravda, některé jsou opravdu "na férovku".....

2017-09-04 14:21:56

#114362: - Re: Pěkné vzkazy Myloš dostává, jen co je pravda, některé jsou opravdu "na férovku"..... 

Já který si vydělávám v soukromém sektoru a platím daně?

Myloš Zeman nikdy v jeho prochlastaném, prohuleném, prožraném a pro-oplzlém životě nevyprodukoval:

- jedinou korunu daní

- spolupodílel se na masivní hotovostní zlodějině MUS, jestli jí přímo neorganizoval,

- přímo organizoval ukradení ruského státní dluhu v objemu více jak 100 mld. korun a realizoval ho těsně před koncem mandátu možná dokonce v době, kdy už probíhala volební kampaň, tedy cca měsíc před volbami. 

-masivně zadlužil stát a to tempem nebývalým 100 % nárůstu dluhu za 4 roky a to vše za masivního růstu nezaměstnanosti

A já jsem podle tebe zmetek, protože na to upozorňuji? Máš vůbec mozek v hlavě? 

Nepřihlášený uživatel

#114487 Re: Re: Pěkné vzkazy Myloš dostává, jen co je pravda, některé jsou opravdu "na férovku".....

2017-09-05 06:07:57

#114362: - Re: Pěkné vzkazy Myloš dostává, jen co je pravda, některé jsou opravdu "na férovku"..... 

Já který si vydělávám v soukromém sektoru a platím daně?

Myloš Zeman nikdy v jeho prochlastaném, prohuleném, prožraném a pro-oplzlém životě nevyprodukoval:

- jedinou korunu daní

- spolupodílel se na masivní hotovostní zlodějině MUS, jestli jí přímo neorganizoval,

- přímo organizoval ukradení ruského státní dluhu v objemu více jak 100 mld. korun a realizoval ho těsně před koncem mandátu možná dokonce v době, kdy už probíhala volební kampaň, tedy cca měsíc před volbami. 

-masivně zadlužil stát a to tempem nebývalým 100 % nárůstu dluhu za 4 roky a to vše za masivního růstu nezaměstnanosti

A já jsem podle tebe zmetek, protože na to upozorňuji? Máš vůbec mozek v hlavě?