MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#115256 Kdo dal USA právo na někoho útočit?

2017-09-17 20:46

Vyčerpali jsme možnosti OSN. Problém s KLDR řešme vojensky, volají USA

A jak řekla Čína, pokud zaútočí KLDR, tak bude neutrální, pokud zaútočí někdo na KLDR, tak Čína Severní Koreji pomůže... 

 

3. světová válka se blíží... Máte pláštěnky a igelitové pytlíky na ruce? Plynovou masku asi nemáte a kryt také ne... Takže zalehnout nohama směrem k jadernému výbuchu! Pražská kavárna nic řešit nemusí, z Prahy bude mastný flek.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#115261 Re: Kdo dal USA právo na někoho útočit?

2017-09-18 05:48:52

#115256: - Kdo dal USA právo na někoho útočit? 

 Tobě vyhovuje, že zločinecký režim vyvinul zbraně hromadného ničení? 

Odkud jsi? KGBák z Kremlu? 

Schvalovat veta přijatých rezolucí RB OSN komunistickou totalitou, to je jako bych netušil, co to komunistická totalita je. Jako bych nevěděl, že komunistické Rusko umožnilo nacistickému Německu vyzbrojit a vycvičit celou leteckou armádu na území Ruska a tím porušovat Verasilleské dohody, jako bys nevěděl o masivním vraždení v komunistickém Rusku (gulagy a dnes vraždy novinářů, opozičních politiků nejspíše stále tisíců bezejmnenných politických vězňů) společné rozpoutání II. světové války do dnešních dnů okupace předválečného poslkého území - Katyň byla v před válkou v Polsku, dnes je v Rusku a mezi Ruskem a Polskem je ještě dnes Bělorusko. Toto území Rusové okupovali 1.9.1939, když společně s Hitlerem započali II. světovou válku. V Katyni povraždili volejenskou i civilní elitu Polska, jako počátek genocidy poláků, kterou provozovali celou dobu okupace až do roku 1989. 

Je asi potřeba, aby ses vzdělal, co jsou komunisté z Ruska za pakáž.