MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#115279

2017-09-18 07:41

Takhle se na ty zasraný nepřispůsobivý negry musí a na dobrosery, kteří nám je sem chtějí nasrat, taky.

 

https://www.youtube.com/watch?v=CSiM7SnFXAc

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#115280 Re:

2017-09-18 07:49:04

#115279: -  

 Zajdi si na psychiatrii a státní zastupitelství, nekličkuj přes diskusi primárně určenou k identifikaci hlouposti a zločinnosti Miloše Zemana ne tvojí.

 Evidentně se hlásiš k tomu, že jsi Zemana volil a vědomě jsi tedy porušil Ústavu tohoto státu, neboť volbou lháře jak přesně identifikuje rozsudek NSS vol. 39/2013 "jsi se nechoval odpověďně ani vůči sobě ani vůči celku" a to přesto, že jako obyvatel post komunistické země velmi dobře víš (je to bytostná znalost obyvatel post komunistikých zemí), že porušováním volebního zákona se typicky k moci snaží dostat zločinci - političtí sektáři tedy komunisté a nacisté. 

Byl jsi nápomocem tomu, že se zloděj miliard (MUS, "privatizace" ruského dluhu kamsi neznámo kam a neznámo za kolik - celkový objem více jak 114 mld. hotovosti) a politický sektář Miloš Zeman stal beztrestným.

Podobně byli podobní občané tobě kdysi nápomocni vzniku komunistické totality, taktéž se někteří nechali obelhat komunisty v roce 1946 a někteří se dokone aktivně podíleli na ozbrojeném převzetí moci těmito zločinci z hlediska tehdejšího i dnešního právního řádu. 

Jsi tedy evidentně ten aktivní podílník na dnešních zločinech nacionálního komunisty Miloše Zemana. Jsi podílníkem na tom, že si v Kremlu připnul oranžovo černou stuhu symbol současných ruských zločinů, jsi podílníkem na tom, že si na inauguraci vzal kravatu s ruskou trikolorou nikoliv českou. Jsi podílníkem na tom, že na Hrad přivedl velmi podivné lidi, kteří jsou dle NBÚ nedůvěryhodní pro ČR, tedy pro nás občany.