MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#115276 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-09-18 07:29

#115275: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Doma jsi hrdina, co ty nacistický prase? To se šíří lži a nenávist, viď. ty hitlerovská svině? Pojď si dát sraz a řekni mi to do očí, ty vlastizrádná nacistická sračko! Na to nemáš, co, ty kuse hovna? Tak zalez, ty prolhanej zbabělej sráči!


Nepřihlášený uživatel

#115277 Toto jsou zjevně Rusové, kteří chtějí žít v klidu v Evropě i v Asii.....

2017-09-18 07:31

Klauni obsadili Auroru. ‚Potřebujeme nepřátele,‘ dožadovali se ironicky

.....toto jsou Rusové, kterým je jasné, že po zkušenostech s gulagy a vyhlazovacími koncetračními tábory o vyhlazení usilí jedině šílenci typu Putina, Hitlera, Gottwalda či dne i u nás Zemana, jak předvádějí jeho příznivci, když tvrdí, že budou "věšet". 


Nepřihlášený uživatel

#115278 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-09-18 07:32

#115276: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Kde je v tomto příspěvku lež? 

Neplivu na památku nikoho.

Upozorňuji na to, že záměr Ruska ovládaného komunisty nebylo osvobození, ale naopak zachování si dobytých území a zavedení odporné komunistické totality.  To skutečně Rusové praktikovali na každém území na, které vstoupili od počátku II. světové války, kterou společně s nacistickým Německem započali 1.9.1939 okupací Polska a potvrdili hned na počátku povražděním více jak 20 000 Poláků v Katyni, kdy byla vražděna elita polského národa. 

Konkrétně na našem území Rusové (komunisté Ruska ovládající své vlastní občany jako otroky, podobně jako Hitler ovládal Němce) okamžitě ničili staletou křesťanskou kulturu českého národa, systematicky po zavedení komunistické totality ničili nejen křesťanskou kulturu, ale také kulturu první republiky, válečný odboj - křesťanský skaut a i prvorepublikový nárovní sokol, přičemž obě tyto oraganizace se podíleli po celou dobu války na aktnivní odboji proti nacistické totalitě.

  Ničili a zničili jazykovou vzdělanost národa, kdy každý středoškolsky vzdělaný člověk v Československu se domluvil většinou třemi jazyky - česky (všichni jsme také rozuměli slovensky a polsky), německy a anglicky a k tomu ovládal základy latiny. Komunisté po komunistickém převratu zavedli povinou ruštinu, výuka angličtiny i němčiny zmizela (čitelé byli vyhozeni ze škol) na dlouhou dobu ze všech úrovní školství a na vysoké se začala postupně vracet až v šedesátých letech, přičemž nikdy již výuka nedošla větší intenzity a není tomu ani dnes. 

Dnešní Polsko je posunuto o stovky kilometrů na západ a část území Polska je dnes dokonce na původním území Německa, přičem komunistické i současné Rusko si ponechalo  ponechává území, které dobylo společně s nacistickým Německem. To je realita. Katyň byla ještě 31.srpna 1939 polské město s tím se mnoho nenadělá. stejně jako se dnes už může jen Rusko donekonačna omlouvat za to, že povraždilo více jak 20 000 největších Poláků té doby a to je to, co by Rusko mělo nepřetržitě dělat a nepřetržitě si v Katyni připomínat, podoboně jako si Německo připomíná koncentrační tábory II. světové války. 

Jestli by si Rusové měli připomínat i gulagy a masové vraždění i Čechů v těchto koncentrácích, o tom ať si Rusové rozhodnou sami, já bych byl rozhodně pro, stejně tak je nutné, aby by si Češi připomínali komunistické koncentráky na území ČR a oběti komunstického odporně dlouhého režimu. 

Upozorňuji na to, že spolupráce komunistického Ruska a Německa započala hned po skončení II. světové války společným porušováním Versailleské smlouvy a pokračovala a ještě se zintenzivnila po získání moci Hitlerem. Fakticky došlo k tomu, že se celá německá letacká armáda vyzbroji a vycvičila v Rusku a velká část zbrojního průmyslu byla v Rusku. To je také realita spolupráce komunistické a nacistické totality. 

To, že ruský občan či německý občan měl relativně malý vliv na vznik obou totalit je možné jistě diskutovat.

Německo ovšem velmi pečlivě prozkoumalo, jak mohlo dojít ke vzniku tak hrůzné totality a občany tedy nepřetržitě vyzývá, aby nic takového nikdy již nedopustili, způsob vzniku totality v Německu a důsledky této totality jsou dnes integrální znalostí každého německého občana.  

Současné Rusko jde naprosto opačným směrem, relativizujie komunistickou totalita a mnohdy jí dokonce glorifikuje. Požaduje po občanech Ruska, aby podporovali totalitu, vojenské výboje současné ruské totality, tímto dnes Rusko bohužel velmi připomíná kdysi nacistické Německo.

Diskuse se dá vést jistě o tom, proč tomu tak je. Jestli je např.

-Putin podoben Hitlerovi v myšlení

-Jestli Putinovi či Putlerovi došlo, že 15 let které je u moci se Rusko nedokázalo zbavit závislosti na ropě, pro kterou bude odbyt v budoucnu již jen a jen klesat a odbyt z Ruska bude klesat exponenciální rychlostí díky nákladům na těžbu a nestabilitu ruské politiky. 

-Jestli za nesmyslnou snahou Ruska stavět nesmyslné jaderné elektrárky je vytváření dnes již vskutku fiktivní závislost na dodávkách jederného paliva, neb dnes spuštěné jaderné elektrárny nebudou v provozu ani po dobu jejich životnosti.

-Jestli je vykradení "národního ropného fondu" v Rusku, který byl "jako tvořen" a dnes po něm není vidu ani slechu a je tedy nutné to "nějak schovat", např. masivním zbojením, propagací ruských zbraní a snahou je masivně rozšířit po světě. 

Dá se diskutovat o mnohém co se týká současného Ruska, nelze ale podporovat konání Putina. Nelze podporovat veta přijatých rezolucí RB OSN a to nejen o Sýrii. Nelze podporovat okupaci Krymu a rozpoutání války na východě Ukrajiny, v Gruzii, ...... 

 


Nepřihlášený uživatel

#115279

2017-09-18 07:41

Takhle se na ty zasraný nepřispůsobivý negry musí a na dobrosery, kteří nám je sem chtějí nasrat, taky.

 

https://www.youtube.com/watch?v=CSiM7SnFXAc


Nepřihlášený uživatel

#115280 Re:

2017-09-18 07:49

#115279: -  

 Zajdi si na psychiatrii a státní zastupitelství, nekličkuj přes diskusi primárně určenou k identifikaci hlouposti a zločinnosti Miloše Zemana ne tvojí.

 Evidentně se hlásiš k tomu, že jsi Zemana volil a vědomě jsi tedy porušil Ústavu tohoto státu, neboť volbou lháře jak přesně identifikuje rozsudek NSS vol. 39/2013 "jsi se nechoval odpověďně ani vůči sobě ani vůči celku" a to přesto, že jako obyvatel post komunistické země velmi dobře víš (je to bytostná znalost obyvatel post komunistikých zemí), že porušováním volebního zákona se typicky k moci snaží dostat zločinci - političtí sektáři tedy komunisté a nacisté. 

Byl jsi nápomocem tomu, že se zloděj miliard (MUS, "privatizace" ruského dluhu kamsi neznámo kam a neznámo za kolik - celkový objem více jak 114 mld. hotovosti) a politický sektář Miloš Zeman stal beztrestným.

Podobně byli podobní občané tobě kdysi nápomocni vzniku komunistické totality, taktéž se někteří nechali obelhat komunisty v roce 1946 a někteří se dokone aktivně podíleli na ozbrojeném převzetí moci těmito zločinci z hlediska tehdejšího i dnešního právního řádu. 

Jsi tedy evidentně ten aktivní podílník na dnešních zločinech nacionálního komunisty Miloše Zemana. Jsi podílníkem na tom, že si v Kremlu připnul oranžovo černou stuhu symbol současných ruských zločinů, jsi podílníkem na tom, že si na inauguraci vzal kravatu s ruskou trikolorou nikoliv českou. Jsi podílníkem na tom, že na Hrad přivedl velmi podivné lidi, kteří jsou dle NBÚ nedůvěryhodní pro ČR, tedy pro nás občany. 

Multikulturní obohacení
Nepřihlášený uživatel

#115281

2017-09-18 08:16

Dva muži znásilnili u Mnichova 16letou dívku, třetího vyrušil kolemjdoucí

 

Němci by se měli konečně integrovat. Šla sama bez doprovodu manžela nebo bratrů a navíc nebyla muslimka! To se v muslimské společnosti netoleruje!!!!

 

Nepřihlášený uživatel

#115282 Re: Čím se vlastně liší Miloš Zeman od těchto násilníků? Gigantickým dosahem jeho znásilňování .....

2017-09-18 08:20

#115281: -  

.....reality?  V čem je fyzické znásilnění horší, než odporné a soustavné znásilňování pravdy Milošem Zemanem? Co má větší a destruktivnější vliv na celou společnost při veškerém respektu k oběti znásilnění fyzickému a samozřejmě při veškerém respektu k lidem, kteří se dnes bez pochyby cítí jako znásilnění Milošem Zemana a to skutečně mnozí tak, že odmítají vyslovit jeho jméno a nesledují veřejný prostor, aby se mu vyhnuli? Jsou tedy důsledky psychického teroru - zásilňování reality Zemanem na občany, kteří si to uvědomují podobné, jako důsledky fyzického znásilnění? Používá Miloš Zeman znásilňování reality a ovlivání čtenářů Blesku, ruské propagandy např. v Parlemtních listech a čínské televizi jako zbraň, kterou si u obětí vytváří závislost na něm? 

Budeš si muset na tyto otázky odpovědět a čím poctivěji si na ně odpovíš, tím lépe, nepochybuji o tom, že jsou ve tvém okolí lidé, kteří odmítají vyslovit Zemanovo jméno a odmítají se bavit o veřejném prostoru a o tom, co v něm Miloš Zeman koná.  

Nelze očekávat a nelze zajistit, že všichni příchozí budou ctít zákony, nelze to zajisti ani u většinové populace, proto je policie, soudy.

 Miloš Zeman ale může ctít zákony, nic mu v tom nebrání a nikdy po roce 1989 nebránilo a přesto to nedělá, viz. jeho porušování volebního zákona, což je do velké míry znásilnění jeho všech voličů, nebo minimálně těch, o kterých i NSS mluví jako o těch, na které jeho lhaní mělo vliv.  

V Česku se ročně spáchá dvanáct tisíc znásilnění

Na veřejném slyšení v Senátu k problematice sexuálního násilí byl v úterý představen čerstvý reprezentativní průzkum, který odhalil, že jen pět procent ze všech znásilnění je nahlášeno na policii. Potvrdil také, že zkušenost se znásilněním má každý jedenáctý Čech, mezi oběťmi jsou jak ženy, tak muži a bohužel i děti.

Pokud je toto reálný odhad, je to 33 za den, tedy na každou hodinu v kterém koliv čase připadá 1,37 takových činů. Páchají to snad komunisté ze Sýrie, Libie, Kuby, Vietnamu, Polska, Ruska, Maďarska, Bulharska, Rumunska, a všech kdysi komunistických ruských republik, co jich sem ruští komunistité během totality navozili? Na kolik z nich to připadá? 90 %, 60 %  nebo snad jako na průměr většinové společnosti? Jsou tu přece hosté, proč to ta komunistická pakáž dělá? Na zločineckých Rusů, kteří v ČR jako podnikají připadá ono hodinové penzum denně?

Měl bys najít odpověď, jinak je tvůj náhled na tuto problematiku značně zkreslený. 

Multikulturní obohacení

#115283

2017-09-18 08:43

Britská policie zveřejnila identitu muže podezřelého z útoku v metru

Tak můžete zkusit tipovat. :DDD


Nepřihlášený uživatel

#115284 Re:

2017-09-18 08:56

#115283: Multikulturní obohacení -  

 Důsledky školení KGB a GRU Arabů a Afričanů v používání terorismu k získání politické moci i provozování terorismu Ruskem i ostantími komunistickými totalitami (i StB prováděla teroristické činy) ovládanými Ruskem po celou dobu komunistické totality a pravděpodobně i dnes Ruskem minimálně aktivizovaným terororismem skutečně musí řešit celý svět, v tom máš naprostou pravdu. 

Znovu se také potvrzuje, že to není člověk z loňské uprchlické vlny. Znovu se také potvrzuje, že se jedná o lidi manipulované ateistickými politickými sektáři, kteří jsou ve svém důsledku identičtí s Milošem Zemanem a používají naprosto totožné praktiky vyvolávání nenávisti, extrémismu, zkreslování - znásilňování reality, využívající podpory totalit všeho druhu, především té ruské viz. ruská veta prijatýh rezolucí RB OSN nejen o Sýrii.   


Nepřihlášený uživatel

#115285

2017-09-18 09:04

Rusko je náš spojenec!


Nepřihlášený uživatel

#115286 Re:

2017-09-18 09:06

#115285: -  

 Něco takového jsi vyčetl v Ústavě? 

Pokud Rusko považuješ za spojence a např. proto spolupracuješ s jejich zpravodajci (vypadá to velmi pravděpodobně) tak tě můžu já i kdokoliv jiný ubezpečit, že pácháš vlastizradu, tedy nekličkuj tady přes diskusi a zajdi si s tím na státní zastupitelství, než ti rusáci zakroutí krekem, protože ses vyzradil - dekonspiroval. 


Nepřihlášený uživatel

#115285

2017-09-18 10:04

Rusko je náš spojenec!


Nepřihlášený uživatel

#115287 Rusko bude nakupovat plyn v Kurdistánu? To je důvod proč vetovali všechna rozhodnutí....

2017-09-18 09:17

......RB OSN o Sýrii? Vždyť má přece Rusko plynu a ropy spousty, proč se chce stát obchodníkem s ropou? Na co si to Rusko vlastně hraje? 

Rosněfť postaví plynovod v iráckém Kurdistánu

Největší ruská ropná společnost Rosněfť bude investovat miliardu dolarů (21,8 miliardy korun) do výstavby plynovodu v iráckém Kurdistánu s cílem podpořit region před referendem o nezávislosti 24. září a upevnit si postavení ve slibném regionu. Informovala o tom agentura Reuters.


Nepřihlášený uživatel

#115288 Re: Re:

2017-09-18 09:19

#115263: - Re:  

 Strč si ty svoje fašounský kecy do prdele, zmrde!


Nepřihlášený uživatel

#115289 Re: Re: Re:

2017-09-18 09:23

#115288: - Re: Re:  

 Připojím to raději pod tvojí "duchaplnost" jak od nacionálního komunisty Miloše Zemana :-)

Rusové školili Araby a Afričany v používání teroru k získání politické moci, těmto proškoleným je dnes kolem 50 a jsou na vrcholu své zločinecké kariéry. Není divu, že chtějí svůj "podíl na slávě", obzvláště, když je rusáci nejspíše na počátku tisíciletí opět aktivizovali, viz. zničení mrakodrapů v USA extrémisty současný postupný nárůst ruské propagandy na internetu. 

To jen, že Okamura je jen ubohý extrémistický blábolista. 

Mimochodem, co jste vy z SPD zač a jak si představujete dodržování pravidel jasně dokládají tvé debilní příspěvky s obrázky. Tato diskuse dle pravidel neumožňuje vkládat obrázky, tvůj příspěvek jasně dokládá, že pravidla nectíš, tedy je logické, že je nectí ani SPD a tedy SPD je nebezpečné totalitní uskupení, nejste v tom sami, ANO StB je to samé a samozřejmě Miloše Zeman a Zemanovci, ti jsou jasní. 


Nepřihlášený uživatel

#115290 Zeman zařadil Kmoníčka do pražské kavárny? To jako už Kmoníček není z ruské Hradní kavárny?

2017-09-18 09:25

Nový hotel i "popelníček" v OSN. Zeman znovu odletěl do USA, s Trumpem si ale jen potřese rukou


Nepřihlášený uživatel

#115291 Ale to je obrovské překvapení? "Sehnat" to mohli asi tak jako Le Penová půjčku od ruské banky.....

2017-09-18 09:30

Liglass nesehnal 841 milionů. Přijde kvůli tomu o ‚kyrgyzský poklad‘?

....z ČR. Tak to nejspíš bylo plánováno. :-).  Rusáci by si "sami sobě" zaplatili a jelo by se podle starých kolejí :-). 


Nepřihlášený uživatel

#115292 Re: Re:

2017-09-18 09:34

#115286: - Re:  

 V Ústavě je něco o Rusku, ty fašounskej zmrde? To jsi četl v Mein Kampfu, ty starej henleinovskej čuráku zvadlej. :DDD


Nepřihlášený uživatel

#115293 Re: Re: Re:

2017-09-18 09:39

#115292: - Re: Re:  

 Ano, přečti si velmi pečlivě. Je to již součástí preambule. Rusko není demokratickou zemí, na tom se jistě shodnu s tebou i Vládou Iljičem Putlerem Putinem. 

Mezinárodní smlouvy o spojenectví či strategickém partnerství (nic takového s Čínou logicky uzavřeno opravdu není a nemůže být) schvaluje parlament a tedy žádná smlouva o spojenectví s Ruskem nebo s Čínou uzavřena skutečně není, tedy to logicky není ani součástí našeho právního řádu, tedy ani Ústavy, proto jsem tě také vyzval, aby sis Ústavu pečlivě prostudoval. 

Pokud spolupracuješ s FSB, GRU či jakoukoliv jinou zpravodajskou službou Ruska nebo např. Číny, Kuby, Severní Koreje, Sýrie pácháš vlastizradu. Není na tom opravdu nic složitého. Tvé příspěvky tomu nasvědčují, tak tady nekličkuj a jdi přímou cestou na státní zastupitelství. 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#115294 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-09-18 09:41

#115278: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Tyhle výplody chorého mozku nečtu. Kdy a kde, ty fašounskej sráči? Rád přijedu.


Nepřihlášený uživatel

#115295 Re: Re: Re: Re:

2017-09-18 09:43

#115293: - Re: Re: Re:  

Co to je zase za výplod chorého rusofobního fašounského mozku?

Kde je napsáno, že Rusko není demokratickou zemí, ty prolhaná fašounská kurvo? V Mein Kampfu? 

 


Nepřihlášený uživatel

#115296 To si Ruští agenti napojení na Miloše Zemana dají s jeho projevem tentokrát velkou práci :-/.....

2017-09-18 09:43

Letos ale bude český prezident stane v centru dění. Promluví v úvodním otvíracím panelu celého jednání valného shromáždění.

Jako osmý v pořadí, šest míst za americkým prezidentem Donaldem Trumpem. A také těsně před francouzským kolegou Emmanuelem Macronem.


Nepřihlášený uživatel

#115297 Re: Re: Re: Re: Re:

2017-09-18 09:47

#115295: - Re: Re: Re: Re:  

 Demokratické země anektují cizí území a připojují jej do "federace" která nemá žádný mechanismus jak jí opustit? Demokratické země znemožňují monitorování voleb? V demokratických zemích se vraždí opoziční politici a novináři. 

Anexi Krymu uznala prakticky jen Severní Korea v OSN, tedy to, že Rusko není demokratickou zemí jasně říkají ostatní státy OSN, které anexi Krymu neuznaly, neboť OSN je autorita, která schvaluje takové věci, OSN to neschválilo. Nic složitého. Rusko se nejen rozpoutáním války na Ukrajiny a Gruzii zařadilo mezi totalitní země samo. 

Tedy, to že není Rusko demokratickou zemí je součástí rozhodnutí států OSN o anexi Krymu. 


Nepřihlášený uživatel

#115298 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-09-18 09:49

#115297: - Re: Re: Re: Re: Re:  

Takže demokratická země není USA. Krym se osamostatnil po demokratickém referendu a poté se na vlastní žádost připojil k Rusku. Vám fašounským sviním, hajlujícím a páchájícím genocidu na Ukrajině, ale demokratické nástroje, jako je referendum, nic neříkají.

 


Nepřihlášený uživatel

#115299 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-09-18 09:55

#115298: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Referendum na Krymu? Nenech se vysmát, to je jako "referendum" o vstupu Rusáků do ČR v roce 1968. I z toho plyne, že se Rusko kráčí směrem ke komunistickému převratu. Mimo to, žádné referendum okresu, nemůže měnit hranice státu a už vůbec ne v Rusku, ti by danému okresu dali, jako Groznému :-). 

Spojené státy státy snad někdy připojili nějaké území k USA? O něčem takovém bych řekl se dokonce ani v OSN nikdy nehlasovalo, ale mohu se plést, může být nějaký ostrůvek používající dolar jako měnu, který se sám rozhodl a OSN to schválilo, pokud o tom víš, rád si takovou věc prostuduji, to mne samozřejmě velmi zajímá :-). 

Časová posloupnost událostí na Ukrajině....

1994 Podpis dohody o partnerství s EU

1998 Ratifikována smlouva o partnerství s EU

2003 Evropská politika sousedství

2008 Vypršela platnost smlouvy o partnerství s EU

2009 smlouva o východním partnerství

7.2.2010 Druhé kolo prezidentských voleb

1.10.2010 Janukovič mění Ústavu a získává oprávnění sestavovat vládu na úkor parlamentu. Mění se Ústava z                      roku 2004, kdy změna začala platit až v roce 2006, jak je obvyklé u změn ústav, tedy až po skončení                    mandátu těch, kterých se změny dotýkaly. Změna 2010 ovšem platí okamžitě a Janukovič se stává                      "samovládcem"

28.10.2012 parlametní volby na Ukrajině - podezření na neregulérnost, neonacistická Svoboda záskává velký počet mandátů

24.12.2012 vzniká druhá vláda Azarova jmenovaná Janukovičem - podivná koalice z hlediska voleb - Strana                            regionů v koalice se stranou Ukrajina vpřed (Ukraine Forward) původně "socani", ve volbách 2012 ale                    vypadají, že nejsou v parlamentu, vládu podpořili komunisté. 

11.11.2013 Janukovič se "tajně" sešel s Putinem

17.11.2013 dojednávání smluv s Ruskem, zadlužení Ukrajiny v Rusku Janukovičem

20.11.2013 První zprávy, že Janukovič nepodepíše Asociační dohodu

21.11.2013 Vláda rozhodla o tom, že nedojde k podpisu Asocičaní dohody

22.11.2013 - pátek probíhají demonstrace po celé Ukrajině

28.11.2013 Dlouho plánovaná schůzka ve Vilniusu - Janukovič nepodepisuje Asociační dohodu, Gruzie a Moldavsko ano. 

30.11.2013 Tvrdý střet s demonstranty

1.12.2013 tvrdý střet s demonstrany

6.12.2013 Další schůzka Janukoviče s Putinem v Soči

11.12.2013 další tvrdý zásah proti demonstrantům. 

17.12.2013 podpis smluv v Kremlu, masivní zadlužení Ukrajiny v Rusku - už dávno probíhají protesty občanů

16.1.2014 nejkontroverznější zákon 3879 - nejtvrdší omezení svobody na Ukrajině

28.1.2014 opětovné "zrušení" - spíše "omezení" nejdrakoničtějšího zákona 3879 o omezení svobody

31.1.2014 Janukovič podepisuje zrušení drakonického zákona 3879, zákon ovšem neosvobodil plně uvězněné

21.2.2014 - Janovič přislíbil návrat k původní Ústavě z roku 2004, kterou změnil a tím získal více osobních pravomocí. 

26.2.2014 Ukrajina vydala mezinárdní zatykač na Janukoviče

27.2.2014 - na Krymu se objevují neoznačení vojáci - začíná okupace Krymu, tentýž den je vyměněno zvolené vedení Krymu za lidi dosazené okupatnem -  Ukrajina není federací - Krym je pouze autonomní oblast. Krymský okupovaný parlament hlasuje o vyhlášení referenda. Putin ujišťuje Obamu, že za tím není. 

28.2.2014 Janukovič utekl k okupantovi, prchá do Ruska i Azarov.

3.3.2014 Rusáci v RB OSN předkládají jakousi kopii zvacího dopisu Janukoviče. 

16.3.2014 výsledek referenda - odpovědi na obě otázky vedou k okupaci Krymu.

                    1) „Jste pro znovusjednocení Krymu s Ruskem s právem subjektu Ruské federace?“

                    2) „Jste pro obnovení platnosti ústavy z roku 1992 a pro status Krymu jako součásti Ukrajiny?

12.1.2015 Interpol vydal mezinárodní zatykač na Janukoviče, na seznamu hledaných je i syn Janukoviče -                            Oleksandr. Oba jsou také už od února 2014 vyšetřování švýcarskou policií. 


Nepřihlášený uživatel

#115300 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-09-18 09:59

#115299: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Co to je za neonacistická hovna? To jsi vymyslel sám, chorej mozku? :DDD

 Takhle to bylo doopravdy.

http://fajn7.blogspot.cz/2016/12/konflikt-na-ukrajine.html

A než začneš něco blábolit o zdroji, tak se zamysli nad tím, jaký zdroj jsi ty! :DDD

 

 

Jestli nějaká země není demokratická, tak je to Ukrajina, kde i siliniční kontroly provádí samozvaní neonacisti z Pravého sektoru. Ty tyto neonacistické zrůdy podporuješ, tak zavři tu svojí fašounskou tlamu a neber si do Ústavu huby, neonacistickej dobytku.

https://youtu.be/jv-6Upry2z4?t=5m49s