MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#115372 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-09-18 15:00

#115276: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 

Kde je v tomto příspěvku lež? 

Neplivu na památku nikoho.

Upozorňuji na to, že záměr Ruska ovládaného komunisty nebylo osvobození, ale naopak zachování si dobytých území a zavedení odporné komunistické totality.  To skutečně Rusové praktikovali na každém území na, které vstoupili od počátku II. světové války, kterou společně s nacistickým Německem započali 1.9.1939 okupací Polska a potvrdili hned na počátku povražděním více jak 20 000 Poláků v Katyni, kdy byla jimi vražděna elita polského národa. 

Konkrétně na našem území Rusové (komunisté Ruska ovládající své vlastní občany jako otroky, podobně jako Hitler ovládal Němce) okamžitě ničili staletou křesťanskou kulturu českého národa, systematicky po zavedení komunistické totality ničili nejen křesťanskou kulturu, ale také kulturu první republiky, válečný odboj - křesťanský skaut a i prvorepublikový národní sokol, přičemž obě tyto oraganizace se podíleli po celou dobu války na aktnivní odboji proti nacistické totalitě.

  Ničili a zničili jazykovou vzdělanost národa, kdy každý středoškolsky vzdělaný člověk v Československu se domluvil většinou třemi jazyky - česky (všichni jsme také rozuměli slovensky a polsky), německy a anglicky a k tomu ovládal základy latiny. Komunisté po komunistickém převratu zavedli povinou ruštinu, výuka angličtiny i němčiny zmizela (čitelé byli vyhozeni ze škol) na dlouhou dobu ze všech úrovní školství a na vysoké se začala postupně vracet až v šedesátých letech, přičemž nikdy již výuka nedošla větší intenzity a není tomu ani dnes. 

Dnešní Polsko je posunuto o stovky kilometrů na západ a část území Polska je dnes dokonce na původním území Německa, přičem komunistické i současné Rusko si ponechalo  ponechává území, které dobylo společně s nacistickým Německem. To je realita. Katyň byla ještě 31.srpna 1939 polské město s tím se mnoho nenadělá. stejně jako se dnes už může jen Rusko donekonačna omlouvat za to, že povraždilo více jak 20 000 největších Poláků té doby a to je to, co by Rusko mělo nepřetržitě dělat a nepřetržitě si v Katyni připomínat, podoboně jako si Německo připomíná koncentrační tábory II. světové války. 

Jestli by si Rusové měli připomínat i gulagy a masové vraždění i Čechů v těchto koncentrácích, o tom ať si Rusové rozhodnou sami, já bych byl rozhodně pro, stejně tak je nutné, aby by si Češi připomínali komunistické koncentráky na území ČR a oběti komunstického odporně dlouhého režimu. 

Upozorňuji na to, že spolupráce komunistického Ruska a Německa započala hned po skončení II. světové války společným porušováním Versailleské smlouvy a pokračovala a ještě se zintenzivnila po získání moci Hitlerem. Fakticky došlo k tomu, že se celá německá letacká armáda vyzbroji a vycvičila v Rusku a velká část zbrojního průmyslu byla v Rusku. To je také realita spolupráce komunistické a nacistické totality. 

To, že ruský občan či německý občan měl relativně malý vliv na vznik obou totalit je možné jistě diskutovat.

Německo ovšem velmi pečlivě prozkoumalo, jak mohlo dojít ke vzniku tak hrůzné totality a občany tedy nepřetržitě vyzývá, aby nic takového nikdy již nedopustili, způsob vzniku totality v Německu a důsledky této totality jsou dnes integrální znalostí každého německého občana.  

Současné Rusko jde naprosto opačným směrem, relativizujie komunistickou totalita a mnohdy jí dokonce glorifikuje. Požaduje po občanech Ruska, aby podporovali totalitu, vojenské výboje současné ruské totality, tímto dnes Rusko bohužel velmi připomíná kdysi nacistické Německo.

Diskuse se dá vést jistě o tom, proč tomu tak je. Jestli je např.

-Putin podoben Hitlerovi v myšlení

-Jestli Putinovi či Putlerovi došlo, že 15 let které je u moci se Rusko nedokázalo zbavit závislosti na ropě, pro kterou bude odbyt v budoucnu již jen a jen klesat a odbyt z Ruska bude klesat exponenciální rychlostí díky nákladům na těžbu a nestabilitu ruské politiky. 

-Jestli za nesmyslnou snahou Ruska stavět nesmyslné jaderné elektrárky je vytváření dnes již vskutku fiktivní závislost na dodávkách jederného paliva, neb dnes spuštěné jaderné elektrárny nebudou v provozu ani po dobu jejich životnosti.

-Jestli je vykradení "národního ropného fondu" v Rusku, který byl "jako tvořen" a dnes po něm není vidu ani slechu a je tedy nutné to "nějak schovat", např. masivním zbojením, propagací ruských zbraní a snahou je masivně rozšířit po světě. 

Dá se diskutovat o mnohém co se týká současného Ruska, nelze ale podporovat konání Putina. Nelze podporovat veta přijatých rezolucí RB OSN a to nejen o Sýrii. Nelze podporovat okupaci Krymu a rozpoutání války na východě Ukrajiny, v Gruzii, ...... 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#115410 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-09-19 00:03:57

#115372: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Já tě dostanu, ty nacistická svině!!!