MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Evropan

#116115 Re: Re: Re:

2017-09-27 04:43

#116109: - Re: Re:  

Co to tady blábolíš? Reagoval jsem na tvůj příspěvek :

Už to zase brzy začne. Jako každý rok na podzim. Tradiční kim-ir-senizace Václava Havla. Jako měli komunisté měsíc československo-sovětského přátelství, mají i pravdoláskaři měsíc pravdy a lásky Václava Havla.

Zareagoval jsem ti odpovědí :

To naopak komunisti, zemanofilové a další příslušníci russké ambasády mají své pravidelné hodiny nenávisti. Přesně, jak to předpovídal Orwell ve svém geniálním a komunisty zakázaném románu 1984. 

A ty tady začneš blábolit něco o islámu a že chci srovnávat islám s IRA nebo s husity. Kde to v těch textech vidíš? Seš ožralej jako Miloš Zemin při otevírání královské klenotnice poté, co se ožral jako dobytek na russké ambasádě?

A už si vůbec někdy v životě viděl muslima kromě vyčtených "pravd" z prorusských nebo okradmůrovských zdrojů?

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#116118 Re: Re: Re: Re:

2017-09-27 05:00:32

#116115: Evropan - Re: Re: Re:  

Paralelu mezi IS a s bandou nájemných vrahounů Jana Žižky z Trocnova jsme v této diskusi napsal já. Tu tam jednoznačně vidím. Banda Jana Žižky se napojila na sekty husitů a adamítů, přičemž adamity nakonec společně povraždili. Ovládli území a zavedli teror, nakonec se jich pracně zbavovala velká koalice. 

V tom si myslím, že si z komunisté z Žižky udělali středověkého komunistu naprosto oprávněně, komunisté jsou také především teroristickou organizací - politickou sektou. 

Nepřihlášený uživatel

#116121 Re: Re: Re: Re:

2017-09-27 07:17:43

Předchozí příspěvek nebyl můj a já reagoval jednak na tvůj trotlismus o hodinách nenávisti a také na smysl některých tvých dřívějších žvástů. Tedy nesmysl.