MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Evropan

#116101 Re:

2017-09-26 11:04

#116100: -  

To naopak komunisti, zemanofilové a další příslušníci russké ambasády mají své pravidelné hodiny nenávisti. Přesně, jak to předpovídal Orwell ve svém geniálním a komunisty zakázaném románu 1984. 


Nepřihlášený uživatel

#116102 Re: Re: Na tom opravdu není nic nového, už 100 let je v Rusku komunistická totalita, Rusko si s ....

2017-09-26 12:04

#116037: - Re: Na tom opravdu není nic nového, už 100 let je v Rusku komunistická totalita, Rusko si s .... 

 Strpení. Nějakou tu chvilku si budete muset počkat. Mají ten nejlepší systém vlády. Než se to ten váš diktátor  přes pobíjení vrabců a jiné potíže růstu naučí, budete mít vousy až na zem.


Nepřihlášený uživatel

#116103 Re:

2017-09-26 12:32

#116100: -  

 A tobě se stýská po lampionových průvodech, že je to tak?


Nepřihlášený uživatel

#116104 Re: Re: Re:

2017-09-26 14:25

#116079: - Re: Re:  

 

 Jak jsem psal mnohokrát, důsledkem okupace Rusy (ruskými komunisty) v roce 1945 bylo odvlečení občanů ČR do gulagu, znásilňování žen i politiky a v konečném důsledku ozbrojený komunistický převrat a devastace (v podstatě genocida) této země, nebot inteligence země byla buď zavražděna, emigrovala nebo byla umlčena, část z ní byla přinucena ke kolaboraci s komunisty. 

Dnešní Rusko se samo okupací Krymu a rozpoutání válek na Ukrajině, v Gruzii samo degenerovalo o desítky let do komunistické totality. 

Je velmi potřeba se zamyslet, proč dodnes Rusko "osvobozuje" Katyň. Jaká smlouva s Německem byla na počátku tohoto zločinu, který Rusko spáchalo Evropě.  Je potřeba, aby si to každý z nás rozmyslel, neboť ruské oběti II.světové války není možné a nebylo možné "kompenzovat" tím, že Polsku, nám, Ukrajině. Litvě, Lotyšku, Estonsku, Bulharsku, Maďarsku, Rumunsku a i částečně Jugoslávii  bude ukraeno území a národy budou znásilněny a na desetiletí budou zotročeny, generace přijdou o jazykové, odborné, mravní a kulturní vzdělání a to bude nahrazena "komunistickým manifestem". 


Nepřihlášený uživatel

#116105 Re: Re: Re: Re: Re:

2017-09-26 14:28

#116083: - Re: Re: Re: Re:  

 

 Nikoliv, v případě inaugurace Zemana selhaly obranné mechanismy demokracie. Zeman prokazatelně ve své kampani lhal, Nejvyšší správní soud to také rozsudkem vol. 39/2013 přesně definoval, ale pouze pro žalované lži a bez jakéhokoli metodiky "měl za to" že rozsah lhaní nezasáhl dostatečný počet voličů, aby to volby ovlivnilo. 

Rozsudek ale také spekuluje nad tím, že Zemanovo lhaní bylo "drobné" ale soustavné a že takové lhaní má dalekosálhlejší důsledky. Bohužel to nikdo nezažaloval a NSS soud se k tomu postavil alibisticky. 

Dnes z jednání Zemana po "zvolení" (zvolil lze jen toho politika, který dodržuje pravidla), jeho dalšího porušování Ústavy, velmi podivné party, kterou přivedl na Hrad z jeho cest do Ruska, z vazeb na ruské a činské agenty je naprosto zřejmé, že se jedná o zločince, který nikdy neměl ústavní pozici zastávat, neboť bez nejmenších pochybností ohrožuje ústavnost této země a je velmi pravděpodobné, že dokonce spolupracuje se zpravodajci z Ruska a Číny. 


Nepřihlášený uživatel

#116106 Re: Re: Re:

2017-09-26 14:29

#116051: - Re: Re:  

 

Přesto si s Hitlerem neporcovali celý svět a byla to opravdu velmi vážná chyba. To je dnes naprosto jasné, proto také existujíc sance vůči Rusku za okupaci Krymu a rozpoutání války na Ukrajině. 

Dobré je si také uvědomit, že německá menšina v počtu 3 mil. lidí z tehdy 10 mil. Československa se ocitla bez jejich přičinění v nové zemi a min. na  počátku to vůbec neměli jednoduché, přestože to byla "menšina" 1/3 země. Tímto nijak neomlouvám Mnihochovskou dohodu, to bylo hanebné. 

Důležíté ja také říci, že Mnihochovská dohoda žádnou válku nerozpoutala, Hitler s Rusy se ale dohodl, že válku rozpoutají a také to společnou okupací Polska a společným vražděním udělali. 


Nepřihlášený uživatel

#116107 Re: Re: Re: Vláda měla na Kalouska dávno podat trestní oznámení......

2017-09-26 14:31

#116045: - Re: Re: Vláda měla na Kalouska dávno podat trestní oznámení...... 

 

 Nikoliv nedaňění výnosů z korunových dluhopisů problémem není, problémem je, když si korunové dluhopisy vydá vlastník společnosti a sám je koupí tedy jako osoba spojená, tam je opravdu problém, to osoba spojená dle zákona o daní z příjmu dělat opravdu nemůže, neboť si tím vygenerovala na jední straně náklady a na druhé straně nezdanila výnosy. To skutečně možné není a Janeček to velmi dobře ví, ale pátý rok to kryje. 

Nulová daň z korunového dluhopisu sátt o žádnou daň neokrádá, pokud totiž takový dluhopis nabízen, tak zohledňuje ve výnosu tento "státní bonus" a je tedy nabízen s nižším úrokem, tedy firma má o to větší zdanitelný základ.  Problém tedy skutečně absolutně žádný, naopak se firma dostává k levnějším zdrojům financování. 


Nepřihlášený uživatel

#116108 Lavrov je opravdu exceletní odporné hovado.......

2017-09-26 14:40

Lavrov si ale myslí, že USA na KLDR na rozdíl od Iráku nezaútočí. „Američané nezasáhnou Severní Koreu, protože vědí, že má jadernou bombu,“ řekl v rozhovoru televizi NTV a dodal: „Nehájím teď Severní Koreu, jenom říkám, že prakticky každý souhlasí s touto analýzou.“ Podle Lavrova na Irák Američané zaútočili, protože věděli, že Saddám Husajn žádné zbraně hromadného ničení nemá.


Nepřihlášený uživatel

#116109 Re: Re:

2017-09-26 20:26

#116101: Evropan - Re:  

 Ne, jak je vidět, tak hodiny nenávisti pořádají tví donátoři, nebo také donátoři Clintonů a Makrely von Stasi:

Dnes uveřejněno na serveru čt24:

Saúdští duchovní podporují násilí na šíitech a Rijád to toleruje, varuje HRW Před 11 hodinami Rijád Podle organizace ochránců lidských práv Human Rights Watch (HRW) vláda Saúdské Arábie stále toleruje šíření nenávisti vůči šíitské menšině ze strany duchovních jmenovaných státem. Ve vydané zprávě se mimo jiné uvádí, že ve školních učebnicích existují diskriminační pasáže. Úřady navíc tolerují nenávistné projevy vedoucí k násilí, tvrdí HRW. Dvaašedesátistránková zpráva s názvem Nejsou to naši bratři: Nenávistné projevy saúdskoarabských představitelů konstatuje, že duchovní běžně označují šíity hanlivými výrazy. Někdy jsou jejich projevy plné nenávisti a podněcování k násilí. Šíité se podle dokumentu s diskriminací setkávají také u soudů a jejich náboženské zvyklosti jsou odsuzovány ve školních učebnicích. Náboženští představitelé k šíření nenávisti v posledních letech využívají rovněž internet a sociální sítě, upozorňuje HRW. Ředitelka blízkovýchodního oddělení HRW Sarah Leah Whitsonová řekla, že „nenávistné projevy přispívají k diskriminaci šíitské menšiny a v nejhorším případě je zneužívají násilnické skupiny“ jako Islámský stát nebo Al-Káida k ospravedlnění svých útoků na šíity. Jako příklad zpráva HRW uvádí výrok člena komise znalců islámu, který na téma šíitů řekl: „To nejsou naši bratři, ale spíš bratři Satana.“ V jedné pasáži se dokument zmiňuje i o tom, že pohrdavé výroky se tolerují i vůči židovství a křesťanství. Saúdská Arábie je absolutní monarchií a státním náboženstvím je vahhábismus, který používá puritánský výklad sunnitského islámu. Menšinoví šíité žijí spíše na východě země a Rijád pravidelně obviňuje šíitský Írán, že mezi šíity šíří nespokojenost.

Pořád se ti nezdá být islám náboženstvím, jež se zvrhává do forem fašizmu? Jsou to hlavně také saudští šejkové, kdo se postaral o rozšíření islámu mezi 1,4 miliardy lidí. Bohužel mnozí z oněch lidí ani Korán nečetli (mnozí jsou též negramotní) a jednají na rozkaz imámů podle závazných militantních textů, jež jsou většině ostatních textů Koránu nadřazeny, protože jsou ověřeny nejvíce svědky, že je prorok Mohamed skutečně pronesl. Pořád to chceš srovnávat s nějakou banální IRA, nebo něčím podobným, nebo dokonce stupidně psát cosi o husitech?

 

 

 

 

 

Politolog

#116110

2017-09-26 21:15

Havloidi jsou těmi největšími demokraty, tedy jen do chvíle, kdy přijde někdo s názorem, který se jim nelíbí. To pak hned druhé označují za nácky a komunisty, případně rasisty a xenofoby.

Jejich modlou je Václav Havel - podprůměrný dramatik a nejhorší prezident, notorický nemakačenko, nevěrník a alkoholik.

Sami po vzoru jejich modly se i oni štítí práce a proto buďto jsou zalezlí v nějaký neziskovce, a nebo podvádějí a kradou!


Nepřihlášený uživatel

#116111 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-09-26 22:45

#116084: - Re: Re: Re: Re: Re:  

Ústava České republiky

 

Lid je zdrojem veškeré státní moci; vykonává ji prostřednictvím orgánů moci zákonodárné, výkonné a soudní.

Remove kebab!

#116112

2017-09-27 00:24

40% všech znásilnění v Itálii mají na svědomí migroši, tvořící však pouze 8% populace. To je výsledek bruselské politiky.


Nepřihlášený uživatel

#116113

2017-09-27 00:27

https://xtv.cz/archiv/islam-je-pro-cr-nebezpecny-rika-jiri-kobza

Bývalý diplomat, byznysmen a znalec islámu Jiří Kobza se v rozhovoru pro XTV otevřeně rozhovořil o úskalích islámského náboženství. "Většina názorů, které vidíme z masmédiích, vychází od lidí s minimem vědomostí o muslimech. Myslím, že islám v naší kultuře nemá místo a nesouhlasím s tím, že islám přinesl do Evropy kulturní a vědecké poznatky," uvedl Kobza.

Co je na tom tak zlého, abychom nemohli žít společně s muslimy? Tak zněla jedna z otázek, na kterou Kobza odpověděl výstižně: jinověrci jsou pro muslimy druhořadí občané. Podle Kobzy je přirozené, že i v ČR se nachází etablovaní a slušní muslimové, problémy ale mohou tvořit jejich rodinní příslušníci, kteří mají po získání občanství jednoho z členů rodiny právo na pobyt v evropské zemi. 

"Muslimové jsou ve válce se Západem už 1400 let, jen to má různou intenzitu a formu," přemítal Kobza a upozorňoval na fakt, že pro muslimy je vrcholem náboženské snahy tzv. svatá válka zvaná džihád. "Islám zná jen dvě kategorie: dobrý muslim a špatný muslim. Povinností toho dobrého je uznávat džihád a zároveň přimět ty špatné, aby se stali dobrými," říká Kobza.


Nepřihlášený uživatel

#116114 Nikdy nezapomeneme

2017-09-27 03:59

"Rus" byl vždycky agresor a okupant.

Evropan

#116115 Re: Re: Re:

2017-09-27 04:43

#116109: - Re: Re:  

Co to tady blábolíš? Reagoval jsem na tvůj příspěvek :

Už to zase brzy začne. Jako každý rok na podzim. Tradiční kim-ir-senizace Václava Havla. Jako měli komunisté měsíc československo-sovětského přátelství, mají i pravdoláskaři měsíc pravdy a lásky Václava Havla.

Zareagoval jsem ti odpovědí :

To naopak komunisti, zemanofilové a další příslušníci russké ambasády mají své pravidelné hodiny nenávisti. Přesně, jak to předpovídal Orwell ve svém geniálním a komunisty zakázaném románu 1984. 

A ty tady začneš blábolit něco o islámu a že chci srovnávat islám s IRA nebo s husity. Kde to v těch textech vidíš? Seš ožralej jako Miloš Zemin při otevírání královské klenotnice poté, co se ožral jako dobytek na russké ambasádě?

A už si vůbec někdy v životě viděl muslima kromě vyčtených "pravd" z prorusských nebo okradmůrovských zdrojů?

Evropan

#116116 Re:

2017-09-27 04:48

#116112: Remove kebab! -  

A to že u nás mají na svědomí znásilnění ve 100% případů Češi, i když tvoří asi jen 95% populace, to je výsledek jaké politiky, ty moudrá kebulko? Když čteš, tak u toho přemýšlej a neopisuj bláboly z Prorusských listů. Ta asi tři měsíce stará zpráva je blbost, protože autor zjevně neumí matematiku a procenta.


Nepřihlášený uživatel

#116117 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-09-27 04:55

#116111: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Soudní moc skutečně velmi selhala, neboť dopustila, aby lhář a porušovatel volebního zákona a Ústavy získal politickou moc, to Ústava přitom nepřipouští. 

Viz. rozsudek Nejvyššího správního soudu, který přesně identifikuje lhaní a porušování volebního zákona Milošem Zemana, dokonce spekuluje o jeho dalším lhaní a jak toto lhaní velmi ovlivňovalo voliče, ale přesto Zemana navyřadili z voleb, rozsudek lze snadno dohledat pod značkou vol. 39/2013 na webu Nejvyššího správního soudu. 


Nepřihlášený uživatel

#116118 Re: Re: Re: Re:

2017-09-27 05:00

#116115: Evropan - Re: Re: Re:  

 Paralelu mezi IS a s bandou nájemných vrahounů Jana Žižky z Trocnova jsme v této diskusi napsal já. Tu tam jednoznačně vidím. Banda Jana Žižky se napojila na sekty husitů a adamítů, přičemž adamity nakonec společně povraždili. Ovládli území a zavedli teror, nakonec se jich pracně zbavovala velká koalice. 

V tom si myslím, že si z komunisté z Žižky udělali středověkého komunistu naprosto oprávněně, komunisté jsou také především teroristickou organizací - politickou sektou. 


Nepřihlášený uživatel

#116119 Re:

2017-09-27 05:01

#116113: -  

 A arabské číslice jsou co? 

Evropan

#116120 Re: Who is Jiří Kobza?

2017-09-27 05:32

#116113: -  

Jestliže Jiří Kobza během svých pobytů v islámských zemích, zejména v Iránu získal názor, že "Islám zná jen dvě kategorie: dobrý muslim a špatný muslim", tak ho lituji. Asi toho moc nepochytil, protože právě v Iránu je většina obyvatel velmi tolerantní k jiným náboženstvím. Problém jim dělá pouze to, když jim řeknete, že jste nevěřící. Proto je tam lépe tvrdit, že jste křesťan, protože křesťané jsou tam relativně váženými lidmi. Pěstují totiž vinnou révu a vyrábějí víno, které muslimové oficiálně nesmí, ačkoli jim velmi chutná. Ale když najdou místo, kam Aláh nevidí, rádi s křesťany posedí a víno ochutnají ...

Pan Kobza je ale hlavně členem SPD Pitomia Okradmůry a také rád přispívá do prorusských listů. Ve svém životopisu uvádí, že pracoval ve Strojexportu v oddělení vývozu geologických prací do zemí Středního východu. A to, jaké politické názory musel mít člověk, který chtěl pracovat v podniku zahraničního obchodu a jezdit do nesocialistických zemí, by mohl vyprávět třeba pan Bureš, který tak rád rozdává koblížky. 


Nepřihlášený uživatel

#116121 Re: Re: Re: Re:

2017-09-27 07:17

Předchozí příspěvek nebyl můj a já reagoval jednak na tvůj trotlismus o hodinách nenávisti a také na smysl některých tvých dřívějších žvástů. Tedy nesmysl.

Nepřihlášený uživatel

#116122 Re: Re: Re: Re: Re:

2017-09-27 07:23

A to velmi debilní vykonstruovanou paralelu podle událostí starých 500 let a také v tom, že husity nesponzorovali nejbohatší lidé planety, také se husitství nešířilo do světa jako mor patazitismu, narozdíl. od sunnitského islamismu.

Nepřihlášený uživatel

#116123 Re:

2017-09-27 07:46

#116110: Politolog -  

 Velmi trefný!

Evropan
Nepřihlášený uživatel

#116124 Re: Re: Re: Re: Re:

2017-09-27 09:00

#116121: - Re: Re: Re: Re:  

A to je reakce jako na co? Ty musíš být Okamůra jak stehno. Ti jsou taky taková přitroubla. Předchozí příspěvek je můj, a je podepsaný. To snad vidí každý. Ale jinak máš pravdu - ten tvůj příspěvek je nesmysl.


Nepřihlášený uživatel

#116125 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-09-27 09:46

No na samotném serveru čt uveřejnili to lidskoprávní sdělení o poměrech u Saudů tak jakýpak že nesmysl. To oni pořádají své hodiny nenávisti, ne Okamura.