MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#116153 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-09-27 15:18

#116148: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

   Proto Ronald Reagan a Margaret Thatcherová svého času podporovali účelově Rudé Khmery, aby Khmerové vysilovali Vietnam, který byl společníkem východního bloku, přičemž Khmerové ne? To je totiž fakt. Zdají se ti Rudí Khmerové být nedostatečnými teroristickými hovady?  Toť řečnická otázka. Tedy není důvod, aby z jiných zvrácených a zjišťných důvodů nevytvořila rozvědka organizaci a strukturu ISIL. Totiž americká rozvědka a to za účelem destabilizace regionu a také hlavně kvůli svržení Asada.

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#116162 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-09-27 16:59:36

#116153: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Jasně dokládám, že komunistické represivní složky páchali teroristické činy, Carlos jezdil po světě s diplomatickým pasem Sýrie. Ty si vymýšlíš naprostý blábol, že Rudé Khméry podporovali Britové a Američané.

Já mám bohužel osobní zkušenost s komunistickou totalitou a její propagandou s okupací ČR ruskými komunisty a tedy, to že komunistické režimy podporují terorismus je moje zkušenost s totalitou. Koreluje přesně s tím co je zřejmé o školení teroristů na našem území KGB a GRU, koreluje s tím, co je na webu ministerstva vnitra o terorismu v komunistické totalitě.

Ty žádnou osobní zkušenost z Británie a USA nemáš a nemáš ani zkušenost s Rudými Khméry, tedy věříš blábolu, který ale nijak nekoreluj s tvojí zkušeností s demokracií.  

 Demokracie nepodporují a nerozvíjí terorismus, jsou jeho obětí, jak je i dnes zřejmé a bylo tomu tak po celou dobu komunistických totalit ve východní Evropě. 

Terorem a teroristy se dostávají k moci typicky politické sekty tedy komunisté a jejich bratři nacisté - nacionální komunisté. 

Všechny zpravodajské služby komunistických zemí páchaly teroristické činy nebo podporovali teroristy před rokem 1989 - viz. StB, Carlos s diplomatickým pasem Sýrie. 

KGB dokonce na našem území teroristy školila a to dokonce možná až v tisících, ve stovkách naprosto jistě. Lidé proškolení v Čechách se vyskytují vedle Asada. 

Tedy IS je s největší pravděpodobností důlsedek ruských komunistů.