MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#116162 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-09-27 16:59

#116153: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Jasně dokládám, že komunistické represivní složky páchali teroristické činy, Carlos jezdil po světě s diplomatickým pasem Sýrie. Ty si vymýšlíš naprostý blábol, že Rudé Khméry podporovali Britové a Američané.

Já mám bohužel osobní zkušenost s komunistickou totalitou a její propagandou s okupací ČR ruskými komunisty a tedy, to že komunistické režimy podporují terorismus je moje zkušenost s totalitou. Koreluje přesně s tím co je zřejmé o školení teroristů na našem území KGB a GRU, koreluje s tím, co je na webu ministerstva vnitra o terorismu v komunistické totalitě.

Ty žádnou osobní zkušenost z Británie a USA nemáš a nemáš ani zkušenost s Rudými Khméry, tedy věříš blábolu, který ale nijak nekoreluj s tvojí zkušeností s demokracií.  

 Demokracie nepodporují a nerozvíjí terorismus, jsou jeho obětí, jak je i dnes zřejmé a bylo tomu tak po celou dobu komunistických totalit ve východní Evropě. 

Terorem a teroristy se dostávají k moci typicky politické sekty tedy komunisté a jejich bratři nacisté - nacionální komunisté. 

Všechny zpravodajské služby komunistických zemí páchaly teroristické činy nebo podporovali teroristy před rokem 1989 - viz. StB, Carlos s diplomatickým pasem Sýrie. 

KGB dokonce na našem území teroristy školila a to dokonce možná až v tisících, ve stovkách naprosto jistě. Lidé proškolení v Čechách se vyskytují vedle Asada. 

Tedy IS je s největší pravděpodobností důlsedek ruských komunistů. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#116188 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-09-28 05:35:45

#116162: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Lžeš, žádnou takovou zkušenost nemáš, pouze zde generuješ západní propagandu. Tvé žvásty nic nemění na mém příspevku. :-) Bohužel je to tak, že státy, zašťiťující se formálně demokracií, se prostřednictvím svých tajných služeb podílejí na vytváření nejrůznějších teroristických buňek a geril všude tam, kde to mocenské struktury těchto států potřebují. Dělaly to vždy a dělají to stále. Vzniká tím obrovské množství nevinných obětí. Nejzrůdnějčí je jejich paktování se se sunitskými islámskými sektami, zatím co sdělovací prostředky oněch států neustále ohlupují a manipulují vlastní veřejnost.