MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#116259 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-09-28 17:31

#116245: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Tvé stupidní účelové překrucování nemění nic na mém příspěvku hovnožroute.

  Socialistické státy byly ve své době  legitimně uznanými státy v rámci mezinárodního práva. Tečka debile. Arabské státy neposílali své občany do oněch zemí kvůli žádnému vnějšímu příkazu. Tedy nedělo se nic nelegitimního v rámci mezinárodního práva. Největšími gulagy debility jsou zpravidla lebky eurohujerů a trolů z havlérky pro jejich vlastní zašněrované mozky.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#116263 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-09-28 17:36:21

#116259: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Nikoliv, demokracie a lidé v nich neuznávají totalitu jako alternativu k demokracii. To skutečně ani náhodou. Projevilo se to během II. světové války - nacistické Německo si nedovolilo na okupovaných západních územích zřídit jediný vyhlazovací koncentrační tábor, odpor by byl byl tak masivní a tak rychle by se zločinnost nacistů potvrdila, že by to bylo pro Německo i tehdy nebezpečné. V tomto jsem byli skutečně západem. 

Tedy komunistické totality byly do jisté míry tolerovány, udržovány s nimi sociální vazby, jak je udržujeme se sousedem komunistou vedle v domě, ale hranice jsou naprosto jasné, komunistické praktiky nechť si provozuje na svém dvorku ne u mne a nebudu se s ním ani o komunistické zločinnosti bavit ve smyslu, že bych jí schvaloval. 

Tedy legitimního na komunistícké totalitě není opravdu vůbec nic, nikdy nebylo a ani nebude. 

Terorista bohužel byla v komunistických totalitách odbornost je to smutné, ale je to tak. Stejně jako je to dnes stále odbornost v nacionálně komunistickém Russku. 


Nepřihlášený uživatel

#116295 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-09-29 05:43:13

#116259: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 

 Nikoliv, demokracie a lidé v nich neuznávají totalitu jako alternativu k demokracii. To skutečně ani náhodou.

Projevilo se to během II. světové války - nacistické Německo si nedovolilo na okupovaných západních územích zřídit jediný vyhlazovací koncentrační tábor, odpor by byl byl tak masivní a tak rychle by se zločinnost nacistů potvrdila, že by to bylo pro Německo i tehdy nebezpečné. V tomto jsme byli skutečně západem. 

Tedy komunistické totality byly do jisté míry tolerovány, udržovány s nimi sociální vazby, jak je udržujeme se sousedem komunistou vedle v domě, ale hranice jsou naprosto jasné, komunistické praktiky nechť si provozuje na svém dvorku ne u mne a nebudu se s ním ani o komunistické zločinnosti bavit ve smyslu, že bych jí schvaloval, naopak mu vždy jasně sdělím, že komunismus je zločinnnost přimo ve své podstatě. 

Tedy legitimního na komunistícké totalitě není opravdu vůbec nic, nikdy nebylo a ani nebude. 

Terorista bohužel byla v komunistických totalitách odbornost je to smutné, ale je to tak, viz. teroristické činy komunistických zpravodajských služeb v západní Evropě.  I dnes je to  stále odbornost v nacionálně komunistickém Russku.