MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#116226 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-09-28 10:14

#116224: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Máš něco věcného? Ty snad skutečně jsi schopen okupaci ČSSR 500 000 russkými komunisty označit za "osvobození"? 

Liší se Sýrie a její "zvací dopis od dikátora" od zvacího dopisu části komunistů v ČSSR nebo od zvacího dopisu Janukoviče? 


Nepřihlášený uživatel

#116227 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-09-28 10:16

#116204: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 

 Co je legitimního na komunistiké totalitě, která není schopna ani dodržovat svoje vlastní pravidla? 

Co je legitimního na školení Arabů, Afričanů a Asiatů v terorismu a používání teroru k získání politické? Co je legitimního na terorismu sektářských politických totalit (komunismu nacismu) které se k moci dostávají terorem (komunistický převrat v Rusku bylo jedno obrovské vraždění a dokonce rozpoutání např. války s Polskem) a terorem se u moci udržující? 

Jsi opravdu snad idiot jak Zeman, Ovčáček a Kmoníček dohromady? 


Nepřihlášený uživatel

#116228 Re: Re: Re: Re: Re:

2017-09-28 10:17

#116157: - Re: Re: Re: Re:  

 

Co pořád řešíš idiote?

Celá nacistická letecká armáda byla nejen v Rusku vyzbrojena ale také v rozporu s Versaillskou smlouvou i vyškolenena. 

Oba státy proto v roce 1922 uzavřely v Rapallu smlouvu o obnovení diplomatických styků, zřekly se vzájemné náhrady válečných škod a zahájily hospodářskou a vojenskou spolupráci. Rusové získali moderní technologie, lokomotivy, stroje i těžké zbraně a Němci mohli v Rusku cvičit letectvo, tankové a dělostřelecké jednotky, což bylo ze strany Německa (SSSR ani jeho předchůdce účastníkem Versailleské smlouvy nebyl) porušením Versailleské smlouvy. Na smlouvu z Rapallu navázala Berlínská smlouva[1], která trvala ještě tři roky po nástupu Adolfa Hitlera k moci, až do roku 1936, kdy nebyla Berlínská smlouva dále prodloužena.


Nepřihlášený uživatel

#116229 Re:

2017-09-28 10:19

#116213: -  

 

 Pokud by stejnou metodikou zkoumala Vichistickou Francii, dospěla by k tomu, že tam vlastně byla demokracie v době, kdy druhá část Francie byla okupována nacisty. 

Muriel Blaive se projevila jako velmi podivná osoba. 

Komunistická totalita je totalitou, to je realita - totalita znemožňující základní práva člověka na poznání (nebyl přístup k literatuře natož např. k literatuře křesťanské) nebyl přístup k vědeckým publikací (kybernetika byla dokonce komunisty označena za pavědu), nebyl přístup i informacím o životě v západních demokraciích a USA, Kanadě, nebyl přístup k zahraničnímu rozhlasu, jazykovému vzdělávání, natož k západní kinematografii, dokumentaristice, západnímu umění obecně a co více, byla znemožněna i komunikace mezi lidmi.  

Muriel Blaive je prostě hloupá, nemá zkušenost s totalitou.

Stejnou metodikou Muriel Blaive dokonce zkoumáno nacistické Německo před II. světovou válkou, bylo by vrcholem demokracie, tedy alespoň pro Muriel Blaive. 


Nepřihlášený uživatel

#116230 Re:

2017-09-28 10:20

#116166: Islám v ČR nechceme!!! -  

 

 Jj takovou debilitu ti samozřejmě logicky lidé, které komunistické školství připravilo o základní historické souvislosti klidně uvěří, proto je tu ruský trotl na Hradě a proto tu mají Rusáci ambasádu, jako kdybychom měli 500 mil. obyvatel.

Když drtvá většina dospělé populace vůbec nechápe vývoj k monoteismu a základní filozofické a právní směry světa a jak současné právo a správa veřejného prostoru v demokracii (totality žádný veřejný prostor nemají) souvisí právě s vývojem myšlení, vývojem prává, vztahu léno a lenník a jeho vývoj až k demokracii, můžeš jim nabulíkovat vlastně opravdu cokoliv.

Zeman dokonce dokládá, že čím větší debilita a lež to je, tím jsou ochotnější jí uvěřit, hlavně když jim jí potvrdí blesk, Ochcáček, putlerovy listy a rytmus života. 


Nepřihlášený uživatel

#116231 Re: Re:

2017-09-28 10:21

#116223: - Re:  

 

Havlova amnestie byla v prinicipu správná, Klaus-Zemanova makroamnestie byl zločin. 

Správnost Havlovy v principu spočívá v tom, že v komunistickém režimu byl každý občan Československa potenciální vězeň neboť komunistická totalita mohla kohokoliv kdykoliv kriminalizovat plně mimo právníc rámec komunistické totality. 

Druhý důvod Havlovy první amnestie byla kriminalizace jednání lidí, které demokracie jako kriminální neshledávají např. publikaci kritických textů, dožadování se práva shromažďovacího atd. 

Počet obětí propuštěných si, obávám se, vymýšlíš, ale skutečně byla v první amnestii chyba, kdy došlo ke zkrácení i závažných trestů těsně před propuštěním, u kterých by i tak následovalo do několika málo měsíců propuštění. 

Neřekl bych ale, že důsledkem propuštění bylo následné kriminální jednání, to se obávám, je odpovědnost oněch kriminálníků nikoliv toho, kdo je z kriminálu propouští. 

Po odpykání části trestu si vlastně všichni kriminálníci žádají o předčasné propuštění a je jim mnohokrát vyhověno. 

Klaus-Zemanova makroamnestie neměla a nemá dodnes žádné opodstatnění, rozsah byl gigantický, daleko přesahující první Havlovu amnestii. Klaus - Zemanova makroamenstie byla čistě jen uzavření oposmluvních a před oposmluvních ekonomických kriminalit, které se podařilo vůbec dostat k soudu a co je závažnější do fáze vyšetřování, žádný jiný smysl Klaus - Zemanova makroamnestie neměla. 

Nepochybuji o tom, že Klaus se Zemanem vybrali úplatky - např. Vomela z tria LTO Pitr-Krejčíř-Vomela za hotové odhadem 2 mld. prodal pumpy PapOil těsně před Klaus-Zemanovou makroamnestií a je tedy velmi pravděpodobné, že se snažil "vykoupit". Byl minimálně jedním z makroamnestovaných. 


Nepřihlášený uživatel

#116232 Nevypadá to, že by narážel na byrokracii ale spíše na BIS a naše zpravodajské služby.....

2017-09-28 10:25

 

 

Rus, který udělal i herní hit pro iPhone, chce přesunout své studio do Česka. Narazil na byrokracii, čeká už rok

 
 
  • Do Česka se snaží přesunout své studio mladý Rus Oleg Beresnev.
  • Dělal zakázky pro americkou korporaci Facebook a stvořil herní mobilní hit Flippy Knife téměř s 20 miliony stažení.
  • Beresnev však zjistil, že přesunout firmu z Ruska do tuzemska není kvůli byrokracii zase tak snadné.

.....což je naprosto v pořádku.

Rus, který chce přemístit svojí firmu do ČR, kde je ruská ambasáda jako bychom byli 500 milionový stát, je samozřejmě sakra podezřelou figurou. Nic mu nebrání, má-li zákazníky především v USA přesídlit tam nebo třeba do budoucí "globální" po brexit Británie, celý jeho business se navíc odehrává v angličtině nikoliv v češtině. 

Na druhou stranu je naprosto zřejmé, že budoucí vláda bude muset gigantický počet ruských agentů na ruské ambasádě v ČR řešit, to je bez nejmenších pochybností a to i za cenu, že by se musela přechodně vyprázdnit naše ambasáda v russákově. 


Nepřihlášený uživatel

#116233 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-09-28 10:43

#116204: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 ...

Už tato:   

Jestliže socialistiké státy prováděli legitimní výcvik lidí s islámského prostředí

tvoje věta je debilita.

Stát tvoří občané, ne vůdčí úloha komunistické strany v komunistických Ústavách. Tedy socilistický stát, kde občané jsou v "socialismu" udržování terorem komunistických zločineckých organizací ve své podstatě ani státem není - je jakým-si gulagem kde komunisté jako vládnout - ve skutečnosti jsou i oni ovládáni velmi úzkou skupinou skutečných zločinců (Lenin, Stalin, Gottwald, Hitler, Pol Pot, Castro, Kim atd. atd. ) - přesněji tedy terorizují většinu společnosti, aktivně se podílejí na zločinech diktátora a úzké skupiny zločinců kolem něj - jsou spolupachatelé. 

Tedy socialististické státy nejsou ve své podstatě státy, jsou gulagem v kterém komunisti dělají bachaře.

To je jasné i tobě, že to není stát, že je to jen velký koncentrák, proto také Rusáci usoudili, že jeden z těchto koncentráků je potřeba v roce 1968 obsadit, předtím totéž usoudili o Maďarsku v roce 1956 a z Polska pro jistotu nikdy po roce 1945 neodtáhly a obrovský kus si ho ukradli.

A protože je to přece koncentrák je možné vězňům určovat vše, co mohou a nemohou číst, co mohou a nemohou poslouchat, co mohou a nemohou vidět - pro bachaře to samozřejmě platí jen částečně a pro špičku bachařů vůbec, ti mohou vše, viz. stále se dokola opakující stereotipy jednání (zločinnosti) diktátorů. 

Pokud by CCCP nahlíželo na ČSSR jako na stát k okupaci by nedošlo, neboť by jim bylo jasné, že je to vyhlášení války. Bohužel jejich myšlení je zvrácené, jak velmi přesně doložil dokument ČT . 


Nepřihlášený uživatel

#116234 Re:

2017-09-28 11:14

#116213: -  

 Francouz? Poradce? 9 z 10 jsou pitomci. Ten desátý je rovnou magor.


Nepřihlášený uživatel

#116235 Duka už po smrti pana kardinála Vlka ztratil všechny zábrany.....

2017-09-28 11:15

Volby pomohou umlčované většině, už nebude ovládána rozmary menšin, myslí si Duka

.....podávat si ruku s ateistickým ruským trotlem Václavem Klausem po bohoslužbě je skutečně už velký hnus. Duka by si navíc měl jako kněz velmi pečlivě uvědomovat s čím vlastně zachází a jak nebezpečné to pro něj a pro katolickou církev je. 

 


Nepřihlášený uživatel

#116236 Re: Re:

2017-09-28 11:19

#116234: - Re:  

 Ten desátý jim dělá pastisem nacucaného vůdce


Nepřihlášený uživatel

#116237 Re: Re: Re:

2017-09-28 11:27

#116236: - Re: Re:  

 Co to zkoušíš rusácký trotle? 

Toto je rusácké "kulturní obohacení" jako řemen.....

Rusácké "kulturní obohacení".....

 

Manželé z Krasnodaru čelí obvinění, že zavraždili a snědli třicet lidí

Manželé z Krasnodaru na jihozápadě Ruska přiznali vraždu třech desítek lidí, jejichž těla podle ruských médií zohavovali a zřejmě také jedli. Policisté, kteří prověřovali vraždu nejmenované ženy, totiž u dvojice doma našli uvařené jídlo a naporcované maso neznámého původu. Nařídili testy DNA, které ověří, zda se jedná o lidské ostatky. Informovala o tom stanice RT.com.


Nepřihlášený uživatel

#116238 Re: Duka už po smrti pana kardinála Vlka ztratil všechny zábrany.....

2017-09-28 12:08

#116235: - Duka už po smrti pana kardinála Vlka ztratil všechny zábrany..... 

      Když máte třicet pět různých řešení  téže situace,  je nejméně třicet čtyři z nich špatně. Jsou tedy kontraproduktivní. Zabývat se jimi znamená ztrátu času a peněz, obé je zlo. 

      Řešení podpořená nejméně  byla ostatními voliči odmítnuta. Z nějakých důvodů, a ty po volbách nezmizí. Tato řešení jsou nejvíce kontroverzní.

      Představují proto další zátěž.   Časovou, na vyjednávání, a  vynucené ústupky. Ztrátu důvěry, ostatně oprávněnou.

      Naproti tomu, řešení, podpořená nejvyšším počtem voličů,  bývají zdaleka nejsprávnější. 

Míra odmítnutí,  představovaná voliči náhodně nalezenými výhradami, je u nich nejnižší. To znamená, že jim fandí i matematická teorie. 

       A to je kalibr nejtěžší váhy. Ostatně, už jeden z bratrů Marxů, Karel, tvrdil, že ...

...  "věda jen tehdy dosahuje své dokonalosti, když se jí daří používat matematiku."...

a...." realita a matematika je v dialektickém vztahu"....

 

Tentokrát je teorie na Dukově straně. 

A Vy se mýlíte.   Jestli chcete,  můžeme se bavit o příkladech  z praxe. Je jich mnoho habadějů. 


Nepřihlášený uživatel

#116239 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-09-28 12:47

Multikulturní obohacení
Nepřihlášený uživatel

#116240 Re: Re: Zaprdění Britáčkové? Na nich se ten komunismus teda podepsal? A přitom tam žádní nejsou? :-)

2017-09-28 12:55

#116189: Evropan - Re: Zaprdění Britáčkové? Na nich se ten komunismus teda podepsal? A přitom tam žádní nejsou? :-))))) 

 Tak to ani omylem, zpráva z iDnes je podložená průzkumem. Ty jsi sem dal blábol vycucaný z prstu. Zároveň je to důkaz, že všechny tvé bláboly vyčtěné z příruček obskurní xenofilní ziskovky Hate Free nemají s realitou nic společného.

 

Integrace Arabů selhala. Rasová profilace je v pořádku, míní většina Britů

Většina Britů si myslí, že integrace Arabů a muslimů do společnosti selhala a jejich přítomnost nepřináší žádný užitek. Víc než polovina respondentů by navíc uvítala, aby policie při posuzování nebezpečí využívala rasové profilace - tedy posuzovala nebezpečí spáchání trestného činu podle etnicity člověka. Vyplývá to z průzkumu výzkumné agentury YouGov.

 

 


Nepřihlášený uživatel

#116241 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-09-28 12:56

#116227: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Nic takového se nedělo, terorista není žádná bezpečnostní odbornost. Státy socialistického bloku byly legitimními uznanými státy v rámci mezinárodního práva. Spřáteleným arabským státům umožnili legitimní službu tím, že prováděli odborný výcvik jejich občanům k tomu, aby se spřátelené státy mohli lépe bránit. Tedy nedělo se nic nelegitimního. Komunismus reálně nikde neexistoval a nacismus byl poražen v druhé světové, tedy nechápu, proč medituješ o jejich legitimitě. To ty jsi zjevně idiot.

 

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#116242 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-09-28 13:03

#116219: Evropan - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Rusové mají v Sýrii základnu a Sýrie tím pádem má nárok na protislužbu. Logicky je to právně nasmlouváno, není to nic , o čem by Západ dříve nevěděl, tedy kromě tebe blbe, oni ti to nepřeposlali emailem viď? 

 


Nepřihlášený uživatel

#116243 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-09-28 13:53

#116214: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

    Socialistické státy byly ve své době  legitimně uznanými státy v rámci mezinárodního práva. Tečka debile. Arabské státy neposílali své občany do oněch zemí kvůli žádnému vnějšímu příkazu. Tedy nedělo se nic nelegitimního v rámci mezinárodního práva. Největšími gulagy debility jsou zpravidla lebky eurohujerů a trolů z havlérky pro jejich vlastní zašněrované mozky.

 

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#116244 Re: Re: Duka už po smrti pana kardinála Vlka ztratil všechny zábrany.....

2017-09-28 15:46


Nepřihlášený uživatel

#116245 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-09-28 15:50

#116243: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 To, že ostatní státy uznávají hranice státu z něj legitimní stát opravdu nedělá. 

Legitimitu státu mu mohou dát pouze občané v něm žijící, ostatní státy respektují hranice a pokud nejsou ohrožovány do jisté míry tolerují co se uvnitř děje, viz. např. dnešní nacionálně komunistické Rusko nebo nacionálně komunistické Německo od roku 1933.

Míra takové tolerance má své meze, jak je známo. 

Území ovládané komunisty nebyly legitimní státy, neboť komunisté byli bachaři a 9/10 obyvatel byli vězni v obrovském gulagu. Platí o dnešní Severní Koreji stejně jako to platilo o ČSSR. 

Nic legitmního na komustické zločinecké pakáži opravdu není, nebylo a nikdy také nebude, extrémismus není věc, kterou lze tolerovat a komunisté jsou stejným extrémem jako nacionální komunisté - nacisté, přestože se extrémismus snaží legitimizovat nacinální komunista Miloš Zeman, nic to na věci nemění. 


Nepřihlášený uživatel

#116246 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-09-28 15:52

#116242: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Ty jsi Carlosi snad ještě větší idiot než Ovčáček a to je opravdu co říct, to se hned takové hovado nenajde - "protislužbo" o "které západ věděl" :-) 

Ale je to zase něco nového, to jste tu ruští trotlové tuto demagogii ještě nepředvedli, alespoň jsi pobavil. 


Nepřihlášený uživatel

#116247 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-09-28 15:57

#116241: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Komunistická totalita je stejně zločinná jako totalita nacionálně komunistická - nacistická, tedy legitimního na komunistických totalitách nebylo skutečně vůbec nic, tím spíše, že realizovali odporné teroristické činy v demokratických zemích a že školily teroristi v tom, jak teror používat na ničení demokracie a získávání politické moci. 

Co na tom chceš dále zkoumat, nemůže býti nic legitimního na stavu, kdy část společnosti jsou bachaři - komunisté v ČSSR a drtivá většina společnosti jsou vězni, neboť nemohou svobodně zemi opustit.

 Jsi snad idiot, že to nedokážeš pochopit? Je něco složitého na tom, když občan nemá přistup k základním vědeckým objevům, nemá přístup k literatuře, nemá přístup k pasu, k cestování, nemá přístup ke svým přátelům, že žije ve vězení a ne ve svobodné zemi? Co ti na tom idiote není jasného? 


Nepřihlášený uživatel

#116248

2017-09-28 16:06

Obě jsou sakra divné. 

Miloš Zeman také zneuživá těch nejhorších ubohostí, kterých jsou lidé schopni - závisti, rasismu, lží, extrémismu. 

V jeho politické zločinnosti není nic pozitivního, slovo a už vůbec ne čin.  Okradl každého Čecha o tisíce - MUS 14 mld. Russácký dluh 100 mld. masivní zadlužení státu tempem 100 % nárůst dluhu za 4 roky. 

Nikdo nikdy nedokázal říci jedinou pozitivní věc, kterou by Zeman realizoval, tedy neexistuje. 

 


Nepřihlášený uživatel

#116249 Voliči Miloše Zemana :-)

2017-09-28 16:17

Popojíždějící taxíky budou v pondělí blokovat cestu na ruzyňské letiště


Nepřihlášený uživatel

#116250 Mluvil jsem jednom z milníků cesty Zemana tobogánem vlastních exkrementů k makroamnestii....

2017-09-28 16:22

Očima Saši Mitrofanova: Není Zeman jako Zeman

.....Babiše a do karusele. Tedy předpokládal jsem pozvání pro Lenku Bradočovou, ale ta je nejspíš z karuselu Agrofert, tedy tu si má zpracovat Andrej sám. 

Pavel Zeman pozvání na Hrad velmi správně odmítl. Zaslouží si obrovský respekt. Vzpomeňme na Ištvána, který na Hrad přiletěl na Komárovi.