MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#116302 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-09-29 09:05

#116293: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Co se týče údajných lží Miloše Zemana, chtěl bych ti připomenout, že navzdory vašim přiblblým štvanicím s k Hitlerovi servilním Peroutkou, byl to právě Miloš Zeman, kdo byl v samotném New Yorku vyznamenán titulem "Bojovník za pravdu", žádný eurohujer, havloid a dokonce ani samotný Vašek Flaška ne. Bedlivě si také všimni toho, že ono vyznamenání nedostal pan Zeman od žádných komunistů.  Vyčítat Janovi Žiškovi totalitní chování v hlubokém středověku? To si jako děláš srandu, či jsi vážně až tak blbý?  Tedy ve tvém příspěvku není z reality nejenže ani čárka, ale ani tečka. Koalice proti IS toho mnoho v Sýrii neřeší, naopak se snaží vše možně vyvolat nový konflikt se syrskou armádou.

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#116304 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-09-29 09:21:13

#116302: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Řekl bych, že mu byl titul od bezvýznamné party koupen Nejedlým, podobně jako si Klaus zaplatil čestný doktorát v USA.

https://cs.wikipedia.org/wiki/Seznam_ocenění_Václava_Havla

Je opravdu směšné zrovna na tento titul od této bezvýznamené organizace upozorňovat. Navíc se tato organizace vyznamenáním Zemana dále degradovala a její existence bude za rok za dva spíše minulostí.  

Idiot Zeman si ty šašku připnul v Kremlu oranžovo černu stuhu symbol současné russké agrese nejen na Krymu a Ukrajině. Na inauguraci si ten idiot vzal kravatu s ruskou trikolorou, chodí na russkou ambasádu, v které je russáckých agentů, jako kdyby nás v ČR bylo 500 mil.  je ti to snad málo vyznamenání od zločinců?

Pan Peroutka nebyl nikdy servilní k žádné totalitě, žádné xenofobii, k žádné zločinnosti.

 Zeman je servilní ke zločincům, k StBákům, KGBákům, nejen českým komunistům a postkomunistů a dnes russko - čínským agentům. 

Žižka byl nájemný vrahoun s partou nájemných vrahounů, kteří nikdy nic jiného v životě nedělali než vraždili a loupili. Nikdy jsem nemluvil o totalitě Žižky, ale je jeho zločinnosti, byť máš naprostou pravdu totalita politických sekt je vždy zločin, to jsi se trefil dokonale. 

Koalice 70 států se snaží v Sýrii vyprovokovat válku? Ty vole znáš nějakou takovou dohodu? Kdo v té koalici chybí? Rusáci se 150 mil. obyvatel kdy Russáků je v russákově sotva 80 mil. možná už jsou dnes dokonce v menšině?

 Russáci vetovali 7 přijatých!!!! rezolucí RB OSN o Sýrii, kdy každá z nich měla potenciál věci vyrešit bez krveprolití autoritou OSN.

Ty jsi snad ještě větší dement než Ochcáček se Zemanem dohromady.  

 

Evropan

#116305 Někdo by měl v Sýrii zavést pořádek. Russáci to ale určitě nebudou ...

2017-09-29 09:47:27

#116302: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Pokud toho koalice v Sýrii moc neřeší, tak kdo tam asi tak proti Daeš bojuje? Snad ne Al-Asád? Nenech se vysmát. Al-Asád a jeho armáda ve spolupráci s russkými spojenci vyvražďuje vlastní obyvatelstvo. Proti Daeš na území Sýrie bojují pouze Kurdové podporovaní mezinárodní koalicí. A protože se ukázalo, že syrská vyvražďovací asádovská komanda v řadě případů spolupracovala s Daeš, tak je možné, že mezinárodní koalice na asádovské zabijáky někde narazí. A bude dobře, když Al-Asádovu řádění udělá přítrž.


Nepřihlášený uživatel

#116308 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-09-29 09:58:07