MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Evropan

#116383 Re: Re: Re: Re: Někdo by měl v Sýrii zavést pořádek. Russáci to ale určitě nebudou ...

2017-09-30 08:10

#116379: - Re: Re: Re: Někdo by měl v Sýrii zavést pořádek. Russáci to ale určitě nebudou ... 

Když nečteš, tak raději ani nepiš. To je totiž základ, na který si kašlal už ve škole. A teď ti chybí znalosti, tak kopíruješ jako Číňan. Nevím, co má znásilňování v Kongu společného se Sýrií. Podívej se do atlasu světa, jak je to asi daleko. Vzdyť jsou to jiné kontinenty! To fakt nejseš schopnej pochopit, kde je Sýrie a kde Kongo? A když píšeš o znásilňování, proč nepoužiješ jednodušší příklad - u nás dojde k minimálně 600 oficiálně nahlášeným znásilněním a neschopná chovancova policie najde pachatele sotva ve čtvrtině případů. To je ale asi podle tebe v pořádku, co?

No a co se týká tvé utajované homosexuality a stavu tvé prdele - no když tolik Jandovi závidíš, tak si najdi chlapa, ale do anonymní diskuse bych s tím nechodil. A už vůbec nevím, proč se tady chlubíš, že se díváš na porno. Tady se ti asi těžko nějaký kamárád do postele přihlásí, tak maximálně Forejt s Ovčáčkem ...

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#116386 Re: Re: Re: Re: Re: Někdo by měl v Sýrii zavést pořádek. Russáci to ale určitě nebudou ...

2017-09-30 09:17:56

#116383: Evropan - Re: Re: Re: Re: Někdo by měl v Sýrii zavést pořádek. Russáci to ale určitě nebudou ... 

   No ano, ty regiony světa jsou sice vzdálené, ale následek zahraniční politiky USA je nakonec všude stejný, ale ty budeš dál vycházet ve svých názorech z výmyslů rozvědčíků na US Embassy? To nemáš v hlavě a v držce nic jiného než jejich sperma? 


Nepřihlášený uživatel

#116390 Re: Re: Re: Re: Re: Někdo by měl v Sýrii zavést pořádek. Russáci to ale určitě nebudou ...

2017-09-30 09:58:37

#116383: Evropan - Re: Re: Re: Re: Někdo by měl v Sýrii zavést pořádek. Russáci to ale určitě nebudou ... 

 To samé by Kubo Jando by platilo i pro tvou ideologickou kámošku Evu. Obsah její huby, hlavy a rekta se od těch tvých vlastně v ničem neliší - plno evropských hodnot.