MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#120163 Re: A my tu řešíme, jestli je Zeman více polomrtev nebo položiv a jestli je více nebo méně ruský tro

2017-12-06 08:46

#120161: - A my tu řešíme, jestli je Zeman více polomrtev nebo položiv a jestli je více nebo méně ruský trotl.. 

V Londýně zmařili atentát na britskou premiérku. ...to je zpráva, která by Vás měla zajímat především.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#120165 Re: Re: A my tu řešíme, jestli je Zeman více polomrtev nebo položiv a jestli je více nebo méně ruský

2017-12-06 09:25:56

#120163: - Re: A my tu řešíme, jestli je Zeman více polomrtev nebo položiv a jestli je více nebo méně ruský tro 

To je zpráva pro Brity, ne pro nás.

My bychom si měli při této zprávě pouze uvědomit, že staty pětkrát větší musí řešit i věci mnohem složitější, než řešíme my a my bychom jim přitom alespoň neměli vadit, neposkytovat russáků a číňanům informace, které jin nepatří, mít v administrativě lidi s bezpečnostními prověrkami a nezvat do země s deseti miliony obyvatel čínského diktátora s bandou zpravodajců, komsomolců a milicionářů min. proto, že naše zpravodajské služby nemají zkušenosti s hlídáním takové pakáže. 

Tedy stručně řečeno, bychom měli spolupracovat s našimi spojenci a nemít na Hradě a od jmenování Bureše premiérem s jeho vládou i ve Strakovce bandy zločinců, komoušů střižených nácky či donašeče komunistické StB v administrativě státu.

Není to zas tak mnoho, co by bylo potřeba dělat a jak bychom se měli chovat k našim smluvním partnerům v Evropě a USA, kteří nám v NATO garantují bezpečnost. 

 


Nepřihlášený uživatel

#120168 Re:

2017-12-06 09:56:32

 Zadrženými jsou dvacetiletý Zakariyah Rahman z Londýna a o rok starší Mohammed Aqib Imran z Birminghamu. MI5 v současnosti vyšetřuje 500 případů spojených s terorismem.


Evropan

#120174 Re: Re: A my tu řešíme, jestli je Zeman více polomrtev nebo položiv ....

2017-12-06 12:04:28

#120163: - Re: A my tu řešíme, jestli je Zeman více polomrtev nebo položiv a jestli je více nebo méně ruský tro 

Myslím si, že pro nás je podstatnější to, co dělá či spíše nedělá náš lžipresident ve spojení s estébákem, a to právě dnes. A pokud se nás něco potenciálně může dotýkat, tak spíše to, jak russký diktátor pomáhá syrskému řezníkovi Al-Asádovi, protože jestli se v Sýrii situace neuklidní, může se stát, že imigranti opět vyrazí do Evropy a k nim se přidají i teroristé, protože mezi nimi jednoduše zmizí.

Podstatné je ale také to, že britská policie a tajné služny konají, zatímco naše policie má problémy s hledáním těch násilníků, kteří tady dokáží znásilnit min. 600 žen ročně, případně kradou a pořezávají tenistky.