MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#120165 Re: Re: A my tu řešíme, jestli je Zeman více polomrtev nebo položiv a jestli je více nebo méně ruský

2017-12-06 09:25

#120163: - Re: A my tu řešíme, jestli je Zeman více polomrtev nebo položiv a jestli je více nebo méně ruský tro 

To je zpráva pro Brity, ne pro nás.

My bychom si měli při této zprávě pouze uvědomit, že staty pětkrát větší musí řešit i věci mnohem složitější, než řešíme my a my bychom jim přitom alespoň neměli vadit, neposkytovat russáků a číňanům informace, které jin nepatří, mít v administrativě lidi s bezpečnostními prověrkami a nezvat do země s deseti miliony obyvatel čínského diktátora s bandou zpravodajců, komsomolců a milicionářů min. proto, že naše zpravodajské služby nemají zkušenosti s hlídáním takové pakáže. 

Tedy stručně řečeno, bychom měli spolupracovat s našimi spojenci a nemít na Hradě a od jmenování Bureše premiérem s jeho vládou i ve Strakovce bandy zločinců, komoušů střižených nácky či donašeče komunistické StB v administrativě státu.

Není to zas tak mnoho, co by bylo potřeba dělat a jak bychom se měli chovat k našim smluvním partnerům v Evropě a USA, kteří nám v NATO garantují bezpečnost. 

 

Odpovědi

pan Hnedy

#120175 Re: Re: Re: A my tu řešíme, jestli je Zeman více polomrtev nebo položiv a jestli je více nebo méně r

2017-12-06 12:52:49

#120165: - Re: Re: A my tu řešíme, jestli je Zeman více polomrtev nebo položiv a jestli je více nebo méně ruský 

....a my bychom jim přitom alespoň neměli vadit....

tuto větu může říct jenom zrádce české státnosti a českých zájmů. Toto uvažování je tak nemocné, tak ubohé, že člověk jej pronášející nemůže snad být ani Čech, Moravan či Slezan.

 

To je zpráva pro Brity, ne pro nás....

 

NE TATO ZPRÁVA JE PRO NÁS, JE TO VAROVÁNÍ A ZÁROVEŇ MEMENTO, KAM AŽ POLITIKA USTUPOVÁNÍ MUSLIMŮM A JEJICH NESMYSLNÉ A SEBEZNIČUJÍCÍ  PŘIJÍMANÍ V EVROPĚ ZAJDE.

 

IDIOTSKÁ,NEZISKOVKÁŘSKÁ SOCIALISTICKO-PROKORPORÁTNÍ POLITIKA, KTERÁ POVEDE KE ZNIČENÍ SVOBODY A JIŽ VEDE K NÁRUSTU EXTRÉMNÍHO NACIONALISMU,JAK JSEM PŘED LETY PŘEDVÍDAL.