MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

pan Hnedy

#120175 Re: Re: Re: A my tu řešíme, jestli je Zeman více polomrtev nebo položiv a jestli je více nebo méně r

2017-12-06 12:52

#120165: - Re: Re: A my tu řešíme, jestli je Zeman více polomrtev nebo položiv a jestli je více nebo méně ruský 

....a my bychom jim přitom alespoň neměli vadit....

tuto větu může říct jenom zrádce české státnosti a českých zájmů. Toto uvažování je tak nemocné, tak ubohé, že člověk jej pronášející nemůže snad být ani Čech, Moravan či Slezan.

 

To je zpráva pro Brity, ne pro nás....

 

NE TATO ZPRÁVA JE PRO NÁS, JE TO VAROVÁNÍ A ZÁROVEŇ MEMENTO, KAM AŽ POLITIKA USTUPOVÁNÍ MUSLIMŮM A JEJICH NESMYSLNÉ A SEBEZNIČUJÍCÍ  PŘIJÍMANÍ V EVROPĚ ZAJDE.

 

IDIOTSKÁ,NEZISKOVKÁŘSKÁ SOCIALISTICKO-PROKORPORÁTNÍ POLITIKA, KTERÁ POVEDE KE ZNIČENÍ SVOBODY A JIŽ VEDE K NÁRUSTU EXTRÉMNÍHO NACIONALISMU,JAK JSEM PŘED LETY PŘEDVÍDAL.

Odpovědi

Evropan

#120176 Re: Re: Re: Re: A my tu řešíme, jestli je Zeman více polomrtev nebo položiv

2017-12-06 13:20:19

#120175: pan Hnedy - Re: Re: Re: A my tu řešíme, jestli je Zeman více polomrtev nebo položiv a jestli je více nebo méně r 

Předpokládám, že poté, co ses tady takto mentálně vyzvacel, tak tě alespoň musela klepnout pepka. Hlavně když si přečteš pořádně to, na co tak vášnivě reaguješ, tak tam není nic o tom, že bychom neměli vadit muslimům, ale že bychom neměli vadit (ve smyslu překážet) těm státům, které imigraci a terorismus skutečně řeší. My totiž jen plkáme, ale skutek utek. Už se těším, až z teroristického kácení stromů na železniční trať u Bakova nad Jizerou vyleze nějaká rošťárna pubertálních kluků. Prozatím, při tom jak je naše policie neskutečně neschopná, nic jiného nečekám.

A co se týká Britů - terorismus chtěli spáchat sebezničujícně přijatí uprchlíci nebo muslimové narození ve Velké Británii? Měl bys vzít na vědomí, že Britové řadu muslimských (i nemuslimských) států až do poloviny minulého století okupovali, a občané těchto dříve kolonií mají v Británii speciální status. A ostatně v rámci propagace brexitu se častěji objevovala krtika Poláků a Čechů než muslimů. A to Britové ani netušili, že se koncem letošního roku stane hrdinou českých televizních obrazovek dvojnásobný vrah. Co ty chceš vlastně Britům vyčítat?


Nepřihlášený uživatel

#120181 Re: Re: Re: Re: A my tu řešíme, jestli je Zeman více polomrtev nebo položiv a jestli je více nebo mé

2017-12-06 14:54:24

#120175: pan Hnedy - Re: Re: Re: A my tu řešíme, jestli je Zeman více polomrtev nebo položiv a jestli je více nebo méně r 

Mušíš to nácku číst celé. Neměli bychom jim vadit kvůli odporné bandě zločinců, co russákům donesou vše na čem s našimi partnery spolupracujeme a to administrativy EU toho utajují naprosté minimum. 

Co si představuješ pod pojmem "národní zájmy" není vůbec zřejmé resp. to co prezentuješ, nejsou národní zájmy ale nacistické zájmy. 

Vycházíš nácku z toho, že migrace je cosi, co lze zastavit, čemu se lze vyhnout. Nic takového není pravda. Pokud dojde k živelné migraci, není žádný důstojný prostředek, jak jí zastavit. To, jestli živelnou migraci vyvolali russáci nebo ne, tak na tom se my dva nejspíše neshodneme. 


Nepřihlášený uživatel

#120187 Re: Re: Re: Re: A my tu řešíme, jestli je Zeman více polomrtev nebo položiv a jestli je více nebo mé

2017-12-06 15:15:00

#120175: pan Hnedy - Re: Re: Re: A my tu řešíme, jestli je Zeman více polomrtev nebo položiv a jestli je více nebo méně r 

Předvídat a odpornými manipulacemi vyvolávat nacionalismus je russký trotle vskutku něco úplně jiného, viz. tvé příspěvky v této diskusi a viz. lhaní russáckého nacionálního komouše Miloše Zemana. 

Z jakého důvodu vlastně máte pořád potřebu lhát? Co vás pudí uboze lhát a vyvolávat tím nenávist? To je nějaká vaše deviace?