MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#120180

2017-12-06 13:36

Je mi jedno, jestli bude či nebude premiérem Babiš, pro mne je stěžejní, aby byla zcela mimo ta zvrácená obluda z TOP 09, která nám všem a celé zemi tolik ublížila, padákový smrtihlav Kalousek. Smířím se třeba s ďáblem či vlkodlakem, s Kalouskem nikdy.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#120184 Re: Babiš nechal napsat hanopis, z kterého pak nedokázal potvrdit vůbec nic.....

2017-12-06 15:05:00

#120180: -  

....je to podivné, když přece toho Kalousek měl tolik spáchat a Babiš měl a má k dispozici MF, analytický tým, část policie, které nastoupila k celníkům, přístup k daňovým přiznáním, přes registr účtů k číslům účtům a dokonce i zůstatkům, pokud použije analytický tým. 

A za roky, kdy na Kalouska pořád něco hledá a vykřikuje, že je zloděj miliard, on sám zjevně stát o miliardy musel okrást, když za 4 roky ve vláda zdvojnásobil svůj majetek, tedy jej zhodnotil o 40 mld. to je přece naprosto absurdní číslo, něco co je v tom v čem podniká naprosto nereálné, jedině kdyby neplatil daně, pak je možné opravdu úplně všechno. 

Nikdo nikdy neviděl StBáka, který by nekradl, nelhal, nepodváděl, neničil druhým život. Babiš má snad být výjimka? To je přece absurdní představa s tím, jakou pakáží je obklopen a co už policie vyšetřuje. 


Nepřihlášený uživatel

#120188 Re:

2017-12-06 15:22:54

#120180: -  

Bude mimo pokud budou předčasné volby a k těm to, podle mého názoru, spěje. Dodrží-li všechny strany to co hlásají, že nepodpoří vládu Babiše, tak budou. A to, že by Zeman sněmovnu nerozpustil, tomu nevěřím. Naopak, s chutí ji rozpustí. I kdyby byl jiný prezident a jmenoval premierem někoho jiného, nic jiného než rozpustit mu také nezbyde, nebot i jiný premier důvěru nezíská od ANO, SPD, KSČM a byla by opět patová situace. Ale jelikož předčasných voleb se malé strany jako TOP, STAN, ČSSD velice moc bojí, zamenalo by to totiž jejich konec (nehledě na to, že nemají prachy), tak se možná nakonec domluví, jen aby předčasné volby nebyly. Na těch by vydělalo ANO, SPD, Piráti, možná ODS. Alespoň ti první 3 jmenovaní na předčasné volby finance mají. Ono až půjde do tuhého a o koryta ve sněmovně, tak ti, co dnes křičí ne ne ne, nakonec možná udělají vše pro to, aby Babiš s vládou prošel. Vždyt strach z předčasných voleb byl i hlavním důvodem pro to, aby 3.pokus neměl v rukách předseda PS z ANO