MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#120214 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Za flašku chlastu tu ruská pakáž v kasárnách prodala cokoliv...

2017-12-06 20:12

#120211: - Re: Re: Re: Re: Re: Za flašku chlastu tu ruská pakáž v kasárnách prodala cokoliv... 

Ty zvrhlé hovado věříš debilitám z nějakého šílené bolváru a vydáváš to za realitu. 

Mimochodem vy komunistická pakáž jste přece dělali věci neskonale horší a dokonce beztrestně za pomoci politické moci. Pokud to nevíš, tak jsi dost zvrhlé hovado na to, aby tě takové čtení bavilo. 

Monokulturu ty zvrhlé hovado má jen bolševník. Nic takového jako monokultuní prostředí neexistuje a nejspíše také nikdy neexistovalo. 

Je legrační, že po monokulturním prostředi volá zvrhlý komunistický blb, který sem navozil tu nejodpornější teroristickou pakáž k vyškolení ze Asie, Afriky, jižní Ameriky z Cuby atd. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#120218 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Za flašku chlastu tu ruská pakáž v kasárnách prodala cokoliv...

2017-12-06 20:46:00

#120214: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Za flašku chlastu tu ruská pakáž v kasárnách prodala cokoliv... 

    Nejde o to co mne baví, nebo nebaví číst, ale o svinstva, co nás bezprostředně ohrožují. Svinstva, jejichž útokům budou vystaveni ti nejchudší a nejbezbrannější lidé, co budou muset žít v blízkosti muslimských a cigánských ghet. Na západě se movitější občané ze strachu před nepřizpůsobivými hromadně stěhují na venkov. Z měst se jedno po druhém stávají smrdutá vybydlená pekla. Všichni, co zde byli ze tvou jmenované Kuby nebo Asie zde dokázali pracovat nebo se školit k tomu, jak udržovat ve svých vlastech řád. Nebyla tolerována žádná nepřizpůsobivost, jež by měla být vnímána dokonce jako lidské právo. Nevím, co za "lidské" právo je nutnost, v západní civilizaci vygenerovaném disfunkčním prostředí, být nakonec, tedy ne že mít možnost, ale být i dokonce nakonec mnohdy nucen se chovat jako zvíře.