MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#120226 Re: Re: Re: Re: Re: Re: A my tu řešíme, jestli je Zeman více polomrtev nebo položiv a jestli je více

2017-12-07 07:14

#120217: pan Hnedy - Re: Re: Re: Re: Re: A my tu řešíme, jestli je Zeman více polomrtev nebo položiv a jestli je více neb 

I v tomto tvém příspěvku je odporná lež, že politici EU tedy i russácký trotl Miloš Zeman  :-) je napojen na mafii a dováží do Evropy uprchlíky. 

To je to lhaní, pravda na tom není absolutně žádná. To je to tvoje komunisticko nacistické vyvolávání dojmu, že jsme politiky, které volíme podváděni. U Zemana je ovšem lhaní prokázáno dokonce soudně a to rozsudkem Nejvyššího správního soudu a je tam dokonce i prokázáno porušování volebního zákona viz. NSS vol 39/2013, tedy proč takovému zmetkovi vlastně důvěřuješ. 


Nepřihlášený uživatel

#120227 Re: Re: Re: Re: Re: Re: A my tu řešíme, jestli je Zeman více polomrtev nebo položiv a jestli je více

2017-12-07 07:25

#120219: pan Hnedy - Re: Re: Re: Re: Re: A my tu řešíme, jestli je Zeman více polomrtev nebo položiv a jestli je více neb 

Je legrační, že na jedné straně nácku říkáš, že v Africe budou 2 mld. obyvatel v roce 2050 a tady chceš vytvářet cosi, co nejsi schopen definovat jak to zajistit s 10 mil. lidí.  (V Indii už skoro před dvaceti lety se mohli potrhat smíchy, když se člověk přiznal, že je ze země, která má 10 mil. obyvatel. Další otázka byla, to jako máte vlastní jazyk, vládu, armádu, policii, soudy, parlament atd? Což bylo důvodem k dalšímu pobavení a to jsme dnes středním státem EU nikoliv malým státem EU a to i bez Slovenska)

Je legrační, že ty sám si vytváříš dojem, že se stát nemůže rozhodovat svobodně, přitom tobě díky právě členství v EU nic nebrání, kde v EU (550 mil. obyvatel) budeš žít a pracovat a můžeš se kdykoliv svobodně rozhodnout, co budeš dělat, dokonce tě ani nikdo nebude kriminalizovat, když nebudeš chodit do práce vůbec a budeš žít např. z úspor, ale můžeš se také klidně rozhodnout, že budeš kandidovat do Sněmovny, na prezidenta, nikdo ti v ničem nebrání, je to jen na tobě, na tvé pracovitosti, schopnostech, píli. 

Tedy když nikdo nebrání jednotlivému občanovi v tom čím se bude živit, co bude dělat, kde co bude prezentovat, kam bude kandidovat, co brání tedy celé ČR ve "svobodném rozhodování" když stát tvoří občané? 

Jakou ještě větší míru svobody by sis tedy představoval, jakou větší prosperitu (závisí čistě jen na tobě samotném) a jakou větší míru bezpečnosti by sis vlastně představoval, když se z velké části stačí nestýkat se zločinci a zloději typu Zemana, Babiš, Kájínka či např. Nejedlého nebo Mynáře, Faltýnka, Veleby, Tomia Okamury a komoušů obocně aby měl člověk díky zdravým sociálním vazbám velmi vysokou míru osobní bezpečnosti? 

Buď tedy sakra konkrétní, jak si svobodu, bezpečnost a prosperitu představuješ. 

Jedno je ale naprosto jisté Russák je velmi věrohodný okupant, ale sakra nevěrohodný "osvoboditel" a russák je sakra velké nebezpečí pro Evropu, jak předvádí  na Krymu, na Ukrajině a počtem agentů a dopravením russáckého trotla Zemana na Hrad i zde.

Tedy jestli někdo jedná sakra nesvobodně, tak je to logicky závislý alkoholik, zloděj miliard (MUS, ukradení ruského dluhu, atd.....) a člověk vyloženě obklopený zločinci a zločiny Miloš Zeman, kterého právě jeho zločiny tvoří závislým - nesvobodným a v jeho případě navíc naprosto viditelně na russákách. 


Nepřihlášený uživatel

#120228

2017-12-07 07:42

Hanba České zemi ožralec rusoman a stb zlodej vcele republiky. HANBA


Nepřihlášený uživatel

#120229 Re:

2017-12-07 08:05

#120228: -  

Hanba tobě, fašisto!


Nepřihlášený uživatel

#120230 Re: Re: Ty sám napíše příspěvek, abys pak mohl na něj reagovat debilitou?

2017-12-07 08:12

#120229: - Re:  

Vy russáčtí trotlové jste tak legrační. 

Je naprosto jasné, že je Miloš Zeman lhář, jasně to popisuje Nejvyšší správní soud v rozsudku vol 39/2013. Andrej Babiš je slovenský nomenklaturní komunista a agent StB, tedy je to stejné, jako by byl v Německu nomenklaturním členem NSDAP a agentem gestapa. 

Takového člověka jmenovat premiérem je skutečná absurdita a stejně tak je absurdní takového člověka volit mimo jiné i proto, že za 4 roky ve vládě rozšířil svůj majetek o 40 mld. když stát v době masivního růstu HDP by bez dotací EU byl v totální ztrátě. Navíc Babiš navýšil dluh tohoto státu a to v době růstu, což je další absurdita. 

Nikdy by se to nestalo, pokud by Russáci a komunisté neničili po desítky let tuto zemi.

Neb jen člověk zničený komunistickým školstvím mohl volit člověka, který nemá nárok na negativní lustrační osvědčení a nemá bezpečnostní prověrku, neb jen takový člověk žije v nějaké idiotské představě, že člověk bez nároku na bezpečnostní prověrky, bez nároku na negativní lustrační osvědčení nebude krást, podvádět a zneužívat moc a především, že jej tyto zločiny nebudou zatahovat do dalších a další, podobně jako komunisty či nacisty, kteří se pak logicky velmi báli přijít o moc, neb by za takové zločiny mohli být souzeni a ze strachu pak dělali zločiny ještě daleko horší, Hitler a nejen on dokonce spáchal sebevraždu. 

 

 

pan Hnedy

#120231 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A my tu řešíme, jestli je Zeman více polomrtev nebo položiv a jestli je

2017-12-07 09:01

#120226: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: A my tu řešíme, jestli je Zeman více polomrtev nebo položiv a jestli je více 

 v Italii se to deje. Sice ne vsichni  italsti politici, nicmene ty informace jsou zrejme.


Nepřihlášený uživatel

#120232 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A my tu řešíme, jestli je Zeman více polomrtev nebo položiv a jestli

2017-12-07 09:11

#120231: pan Hnedy - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A my tu řešíme, jestli je Zeman více polomrtev nebo položiv a jestli je  

Hraješ si tak dlouho na idiota, že už ti to evidentně zůstalo. Čerpáš s propagandistických serverů nesmysly a pak to vydáváš za realitu. 

Lžeš sobě a snažíš se vytvářet dojmy, že lži jsou realitou.

Je skutečně možné, že se v politice pohybují zločinci, když je tu na Hradě zloděj, lhář a ruský trotl Miloš Zeman a ve Sněmovně Tomio Okamura s bandou šiřitelů proklemelské propagandy, to se skutečně i v demokracii stát může, že zločinci získají vliv, ale to neznamená, že je špatná demokracie.

Příčina jak u Zemana i Tomia Okamury je, že nezafungoval Nejvyšší správní soud jako jediný ochránce Volebního zákona - Zeman i Okamura ve svých volebních kampaních lhali, manipulovali s voliči a tedy takoví lidé mají být z voleb vyřazeni. Míra lhaní byla u obou obrovská. Na nás občanech je, abychom to po NSS požadovali a ty bys tedy měl být první, kdo jsi měl podat žalobu na Zemana i Okamuru. 

Demokracie je úžasná, je to život se vším co k tomu patří, nehraje si jako totality na demokracii - komunistická pakáž tu měla parlament, vládu, ale hodnotu to nemělo žádnou, nebyla to realita, bylo to hraní si na realitu. Dokonce tu byly i peníze, které nešlo ale nikde směnit za peníze, za které šlo koupit reálné věci kdekoliv na světě. 

 

Normálně uvažující, zodpovědný občan by nikdy nevolil komunistu STB zloděje Bureše.
Nepřihlášený uživatel

#120233 Re: Re: Normálně uvažující, zodpovědný občan by nikdy nevolil komunistu STB zloděje Bureše.

2017-12-07 09:15

#120229: - Re:  

Myslím, že 30 procent lidí v Česku je na drogách nebo jsou to nekoneční tupci a idioti. Normálně uvažující, zodpovědný občan by nikdy nevolil komunistu STB zloděje Bureše.

To jsou lidí opravdu tak debilní, že neví, jak dopadl soud na Slovensku ?.. HANBA

 


Nepřihlášený uživatel

#120234 Re: Re: Re: Normálně uvažující, zodpovědný občan by nikdy nevolil komunistu STB zloděje Bureše.

2017-12-07 09:34

#120233: Normálně uvažující, zodpovědný občan by nikdy nevolil komunistu STB zloděje Bureše. - Re: Re: Normálně uvažující, zodpovědný občan by nikdy nevolil komunistu STB zloděje Bureše. 

I tady se dá najít objektivní a tedy neemotivní příčina. 

Komunistické školství, kterým prošli i dnešní padesátníci natož lidé starší, velmi ošklivě manipulovalo s historií, vývojem lidské společnosti a tedy i s vývojem myšlení, zákonodárství, zákonů a zákoníků. Dokonce mnohdy komunisté manipulovali s vědami super exaktními jako např. kybernetika. 

Všichni nyní padesátiletí vysokoškoláci (jak si snadno kdokoliv dopočte) prošli všemi zkouškami kateder - marxismu leninismu - tedy od dělnického hnutí, až po vědecký komunismus - jaká to idiocie - vědecký komunismus. 

Tedy jednu skupinu voličů slovenského nomenklaturního komunisty a StBába Babiše tvoří lidé, kteří se díky odporné manipulaci komunisty v dětství, dospívání i v ranné dospělosti nechají obelhat, že je Babiš "obětí komunistiké totality". 

Další skupinou jsou komunističtí prospěcháři - tedy většina z 1 200 000 registrovaných kounistů, kteří prošli zklamáním z ODS, kterou z velké části po revoluci volili a nyní se jim stýská po komunistikých "pořádcích", kdy vše bylo jasné - strana a vláda viz. popis ústavního puče, který udělal Vondráček z ANO StB 2011. 

Třetí skupina jsou dětičky komunistiké pakáže, kteří vyrůstají stále ještě pod vlivem ubohosti ateismus, základních neznalostí světových filozofií i přesto, že si užívají výhod židovsko-křesťanské kultury a hodnot této kultury, mají dokonce i tomto absolutní neznalost a aniž by si přečetli volební zákon a Ústavu ČR jdou volit a ještě se tváří, že se chovají odpovědně. 

To skutečně tvoří 30 % těch co volili, nikoliv celé populace. Tedy je to méně než 15 %.  Pokud se podíváme na důvěryhodné průzkumy CVVM, tak zjistíme, že 15 % starších patnácti let (tedy drtivá většina těch co mohou volit) je schopno lži Miloše Zemana označit za pravdu.

Část lidí skutečně věří lhářům a těžko můžeme očekávat, že všichni lháře prokouknou. V případě lhaní v politice má demokracie zavedeny obranné mechanismy, aby se zločinci nemohli dostat k moci. Jedním z nich je Nejvyšší správní soud, který má hlídat dodržování Volebního zákona. Lhaní Babiše, Tomia Okamury a Zemana ale dlouhodobě označuje za "nazdsázku volební kampaně" a to se dnes jeví jako nepravda či dokonce lež Nejvyššího správního soudu neboť je zřejmé, že toto jejich lhaní občany této země ošklivě manipuluje a vytváří dojem, že různé totalitní praktiky jsou alternativou k demokracii. 

pan Hnedy

#120235 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A my tu řešíme, jestli je Zeman více polomrtev nebo položiv a jestli je

2017-12-07 09:53

#120221: Evropan - Re: Re: Re: Re: Re: Re: A my tu řešíme, jestli je Zeman více polomrtev nebo položiv a jestli je více 

ale ja clenstvi v NATO podporuji i clenstvi v EU, ale v EU postavene na jinych principech. Po Lisabonske smlouve se vetsina veci negativne zmenila vuci malym statum.Ale to je na delsi rozbor. Osobne proti Nemcum nic nemam, naopak, jenze i ve zpravach BIS se uvadi, ze smerovani ceske ekonomiky predevsim na Nemecko je nezdrave a z geopolitickeho hlediska potencionalne nebezpecne, i kdyz do jiste miry uspesne, jako subdodavetele a montovna jsme vyborni. Nikdo si vsak nepredstavoval, krome VK, ze lisabon bude, az takovy zasah do suverenity. Stejne je to s prijetim Eura, pro vetsinu obcanu i zpolitickych duvodu by bylo lepe zachovat ceskou korunu, meli bysme si vyjednat dodatek stejne jako Dansko,Svedsko. Nebyla pravda, ze to musime prijmout, za vestinu techto veci jsou odpovedni nasi vyjednavaci s Telickou v cele. Navic by mohlo dojit k vytvoreni nejake natlakovemu uskupeni rozumnych...

casti Nemecka - Bavorska, Saska, Rakouska, Ceske republiky, Madarska a Polska...Slovensko zradilo.... jako vyznamne natlakove skupiny na  brzke racionalni reseni  migrantske krize.

Coz je zabezpeceni hranic a nevpousteni ekonomickych migrantu do Evropy. Stejne k tomu kroku dojde, i vzhledem k jejich poctum, to je jiz ted jiste a samozrejme , ze je to technicky proveditelne.I kdyz neziskovky a ruzne nadace maji stale enormni vliv na politiku v EU. Ve vetsine zemich sveta ze kterych uprchlici prichazeji zadna valka neni.

Neni mi to ukradene , protoze v dnesni dobe, neni mozne takto selektivne uvazovat, je treba najit komplexni reseni na urovni EU nebo Evropy a tou je zabezpeceni hranic a vytvoreni docasnych stanovist  pro skutecne valecne uprchliky, kteri se budou po ukonceni konfliktu vracet do sve vlasti a o tom je treba je jasne informovat.

Migranti u nas taky nejsou diky tlaku verejnosti a i spravnem postupu politiku i kdyz par stovek jiz tady je pracuji v ruznych firmach jako je Amazon apod.

Hovorim predevsim o narodni hrdosti o narodnim sebevedomi, coz v CR neni popularni a je to zamenovano s nacionalismem, coz je smesne a hloupe. Spolupracovat bysme meli se vsemi, ale nikoliv poklonkovat, jak to vidime u Zemana nebo u Sobotky, kde ho Juncker hladil po hlave a chlacholil, jako maleho hodneho chlapce.

 


Nepřihlášený uživatel

#120236 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A my tu řešíme, jestli je Zeman více polomrtev nebo položiv a jestli

2017-12-07 10:08

#120235: pan Hnedy - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A my tu řešíme, jestli je Zeman více polomrtev nebo položiv a jestli je  

Buď konkrétní, co se po LS změnilo? O jaké "většině" věcí to mluvíš? 

O Německu se ve výroční zprávě zdá se nepíše vůbec nic.   Je to tedy snad nějaký tvůj další idiotský výmysl? 

Koruna nemá absolutně žádnou hodnotu a smysl, to je naprosto zřejmé je to pro ČR jen velmi drahá hračka. V diskusi o Euru se v ČR zatajuje více jak dvacetileté používání ECU u kterého už ČR dokonce částečně byla a i naše firmy po jistou dobu v ECU obchodovaly po celé západní Evropě. 

Euro je umožnění výhod ECU i pro občany členských států EU, tedy není to měna, která by spadla z nebe a její používání se vyvíjelo dlouhá desetiletí a dnes se již skoro dvacet používá a je to respetovaná měna a to dokonce hned o jejího zavedení. Euro se dokonce nedostalo pod tlak ani v době finanční krize, ani v době problémů Řecka, které skutečně podvádělo ve statistikách.  

Václav Klaus je dnes naprosto evidentním ruským trotlem - viz. jeho podpora původně Libertas a dnes AfD nebo v Čechách opravdu šílené party DOST. 

Vyjmenuj, kde ČR LS přišla o nějakou "suverenitu" a nejdřív definuj, co si vůbec pod "suverenitou" představuješ. 

Zatím to vypadá, že čepráš své nekonkrétní bláboly z propagandistických severů a snažíš se vyvolávat dojem, že nám pořád někdo nějak ubližuje. V tom jsou přeborníci russáci, těm pořád někdo ubližuje, tedy alespoň v představách a propagandě Kremlu tomu tak je už 100 let. 

Jestli ti něco na EU nevyhovuje, tak když přesně řekneš co, tak také musíš přesně říci jak to má vypadat, aby ti to vyhovovalo a je dobré k tomu také přidat (zdůvodnit), že tvůj návrh bude výhodný pro všechny v EU, to je naprosto samozřejmé. Stejně jako v rodině si nemůžeš zavést pravidlo, které bude výhodné pro teba nevýhodné pro lidi okolo tebe, na tom snad není nic složitého k pochopení. K tomu, abys tak ovšem mohl učinit, musíš ovšem vědět, jak věci fungují dnes a musíš znát důvody proč tak byly nastaveny, tedy znát celou historii vývoje. To je důvod, proč komunistická pakáž historii zkreslovala, aby vytvářela zmatek a mohla ty své totalitní zločiny vydávat za "vývoj". 

Nekonkrétní blábolení o tom, že LS cosi změnila, je opravdu k ničemu. To tu idiot Václav Klaus v obou podobách starší i mladší říká pořád dokola, je to typické ruské trotlování. 

Nezkoušej vytvářet dojem tvými bláboly, že se sem dostávají "nějak pokoutně" uprchlíci díky Amazonu ty odporný zmetku. Šíříš poplašné zprávy jak poslanci SpD. 

Jak si představuješ "národní hrdost"? Jak může být národ hrdý, když na Hradě sedí odporné smradlavé ožralé prase s hlavou zabořenou v řiti komunistického nacisty Putina, které málem pozvracelo korunovační klenoty - tedy korunu, kterou měl na hlavě i Karel IV tedy císař římský, který dokonce mluvil a psal česky a sídlil v Čechách?

Je logické, že z takové věci jsou všichni občané i příznivci Miloše Zemana frustrovaní, neb je jim naprosto jasné, že se o žádnou českou kulturu, židovsko-křestanské hodnoty a vzdělanost opravdu nejedná i přesto, že navenek budou o ubožákovi, co vychodil něco tak absolutně zbytečného jako je komunistická pseudo-ekonomie, hovořit jako o "inženýrovi" "kandidátu věd" a budou ho titulovat "pan prezident" :-/. 

Každému absolventovi skutečné vysoké školy je ovšem naprosto jasné, že je Miloš Zeman jen ubohé nevzdělané a nevzdělatelné hovado a VŠE vždy byla a je dokonce dodnes považována za školu extrémně snadnou, bez výuky základních vysokoškolských matematických i jiných nástrojů běžných na UK nebo ČVUT, tedy je to dodnes ubohá žvanírna.  

 

Evropan

#120237 Re: A my tu řešíme, jestli je Zeman více polomrtev nebo položiv a jestli je

2017-12-07 10:31

#120235: pan Hnedy - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A my tu řešíme, jestli je Zeman více polomrtev nebo položiv a jestli je  

Musím říct, že vaše argumenty svědčí o tom, že chcete věřit něčemu, co není pravda. Odkud své informace berete a proč jim chcete věřit, to už nechám na vás. Ale jen pro upřesnění :

- Lisabonská smlouva nastavila pravidla hlasování tak, aby větší státy nepřeválcovaly ty malé. Proto jsou smlouvou nastaveny poměrně složité přepočítací procesy, které pamatují nejen na malé státy, ale i na významné regiony. Toto hlasování je pro nás určitě výhodnější, než bylo hlasování v době, kdy jsme do EU vstupovali.

- Zachování české koruny je pro ekonomiku i občany nevýhodné. Výhodné je pouze pro bankéře, které mají z převodů měn zisky, a pro vládní ekonomy, kteří neumí konkurenceschopnost ekonomiky zajistit jinak, jež devalvováním kursu naší měny. Naopak podnikatelé, kteří exportují nebo dovážejí podporují přijetí eura, protože jim to zajistí prostředí, kdy nebudou muset odhadovat pohyb kursu během roku a nevytvářet si úspory na sanování výkyvů. Pro běžného člověka je přijetí eura samozřejmě výhodné, protože si snadno srovná ceny u nás a v cizině a při cestě do ciziny nemusí platit poplatky v bankách a směnárnách. Poté, co k euru přistoupí i Polsko, zůstaneme jen samostatným ostrůvkem omezenesti mezi státy platící eurem. A ty řeči o sanování Řecka nebo Portugalska - Fico na základě podobných argumentů shodil vládu paní Radičové, a přitom je vidět, že Slováci na nikoho nedoplácejí, naopak si euro oblíbili.

- Jestli tady migranti nejsou díky tlaku veřejnosti nebo našich politiků, tak to bych rád věděl, kdo tuto dezinformaci vypouští. Na základě stoupající xenofóbie od nás několik dlouhodobě žijích cizinců odešlo a šlo třeba i o zručné doktory, ale imigranti v posledních letech k nám nechtějí jen proto, že je zavíráme do lágrů a snažíme se jim vnucovat vepřové, i když víme, že to je proti jejich náboženství. Ale tento truc přeci není dán ekonomicky. Jsou i levnější jídla než vepřový guláš. No ale prostě k nám nechtějí, a jiní, kteří tu žili už více než deset let, tak odešli. To není úspěch, to je ostuda.

- Vypadá to, že vy hovoříte o národní hrdosti, a ti ostatní nejsou hrdí? Když jsme pomáhali Bosňákům (tedy také muslimům) a dalším utečencům z konfliktních míst, mohl jsem být hrdý. A to Bosňáci nebo Kosované také nebyli vždy slušnáci, viz. třeba kohorta Krejčířových poskoků. Byli jsme (a jsme) malý národ, ale dávali jsme na jevo, že pohostinnost u nás není jen pojem z pohádek. A byl jsem hrdý, když jsem cestoval po světě a viděl jsem, že když řeknu Česká republika, každý hned věděl kdo je Václav Havel, Pavel Nedvěd, pak ovšem i Martina Navratilová, což není 100% o nás. Dnes jsme upadli do zapomnění. Vskutku za posledních deset let není nač být hrdý, a je to možná horší a horší. Jsem však rád, že se ozvali stovky a možná tisíce lidí proti výhrůžkám proti prosetické škole v Teplicích a poslali peníze na pomoc škole. Tato nezištná pomoc, to je něco, na čem bychom si mohli zakládat.


Nepřihlášený uživatel

#120238 Re: Re: A my tu řešíme, jestli je Zeman více polomrtev nebo položiv a jestli je

2017-12-07 10:37


Nepřihlášený uživatel

#120239 Re: Tohle skutečně podepsal Babiš?

2017-12-07 11:27

#120189: - Tohle skutečně podepsal Babiš?  

Zeman jmenoval Babiše premiérem. Česko si zaslouží návrat na špičku Evropy, řekl šéf ANO

Babiš je snad i idiot? On netuší, že je každému v Evropě naprosto jasné, co je to za zločince? Babiš žije v představě, že Berlusconiho považovali za standardního poliika? Je velmi pravděpodobné trochu zkušenější člověk odhadl Berlusconiho při prvních větách, podobné je to s Babišem či Burešem vlastně oběma. 

Evropan

#120240 Re: Re: Tohle skutečně podepsal Babiš?

2017-12-07 11:36

#120239: - Re: Tohle skutečně podepsal Babiš?  

Pokud by přenechal zahraniční politiku panu Stropnickému a panu Teličkovi, a sám by netrval na tom být premiérem, pak bych věřil tomu, že to třeba i myslí vážně, byť naivně. No ale protože pan Stropnický je tak nějak upozaděn, pan Telička z ANO odešel a Bureš lpí na funcki premiéra ač trestěn stíhán, jak je to obyčejný postoj estébáka.


Nepřihlášený uživatel

#120241 Re: Re: Re: Tohle skutečně podepsal Babiš?

2017-12-07 12:08

#120240: Evropan - Re: Re: Tohle skutečně podepsal Babiš?  

ANO StB 2011. 

Opravdu není co dodat. Lež má skutečně krátké nohy, ale poháněna miliardami, může být velmi rychlá. Je ale pravděpodobné, že Babiš na svoje zlodějiny, kde je ukradení EU dotace opravdu jen kapka v moři snad opravdu dojede.  

Chorvatský Babiš je už v kriminále a jeho "podnikání" a "podnikání" Babiše je totožné. Já si byť jistě spiklenecky myslím, že Babiš není ani vlastník karuselu Agrofertu, je to jen luxusní bílý kůň, neb se chová jako "správce" nikoliv jako vlastník. Ale je možné, že to komunističtí donačeši StB mají takto loženo. 

Proč vlastně Stropnický a Telička vstoupili do ANO StB 2011? Co je k takovému kroku vedlo? 


Nepřihlášený uživatel

#120242

2017-12-07 14:21

Migranty nebrat, pokutu neplatit, CZEXIT!

pan Hnedy

#120243 Re: Re: A my tu řešíme, jestli je Zeman více polomrtev nebo položiv a jestli je

2017-12-07 15:42

#120237: Evropan - Re: A my tu řešíme, jestli je Zeman více polomrtev nebo položiv a jestli je  

 

Lisabonska Smlouva...

 

Lisabonská smlouva nastavila pravidla hlasování tak, aby větší státy nepřeválcovaly ty malé....

TO JE ABSURDNI NESMYSL , JE TO PRAVE NAOPAK O TOM NENI POCHYB !

NEJEN ZE SE POTLACUJE ROVNOST JEDNOTLIVYCH STATU NAPR.TIM, ZE JEDNOTLIVE STATY JIZ NEBUDOU MIT  PRAVO VETA, a pokud ho maji Eu jim ho muze zrusit,ALE NAVIC SE VOLBY BUDOU RIDIT POCTEM OBYVATEL V JEDNOTLIVYCH STATECH....coz u te druhe casti vypadalo spravedliveji, v praxi to vsak vede  pouze k prosazovani zajmu Nemecka a Francie v zasadnich otazkach.

ZAVADI SE ROZHODOVANI KVALIFIKOVANOU VETSINOU, COZ V 90% JDE PROTI ZAJMUM  ZEJMENA MALYCH ZEMI. V PRAXI OPET O VSEM ROZHODUJE NEMECKO A FRANCIE, KTERA VSAK POUZE PRICMRNDAVA. A BOHUZEL STATY BENELUXU JSOU POLITICKY ZKORUMPOVANE, COZ VELKA BRITANIE ROZPOZNALA A OPOUSTI TENTO LISABONSKOU SMLOUVOU VYTVORENY NEDEMOKRATICKY SOCIALISTICKY SPOLEK, KTERY JEDNA NEJEN PROTI ZAJMUM CR, ALE VETSINY OBCANU EU. Navic pomoci neziskovek, ktere financuji miliony eur, sem vozi ekonomicke migranty.

  NAKONEC SE VSAK OBYVATELE NEMECKA A FRANCIE NASTVOU A BUDOU HLEDAT RESENI U NACIONALISTICKYCH STRAN, COZ SE UZ STALO, JAK JSEM PREDVIDAL. Za to jsou osobne odpovendi Juncker, Hollande, Merklova a Schulz.

 

Euro by bylo pro obcany vyhodne jedine, kdybysme pristupovali za kurzu 12 kc/eur

Euro je rovnez vyznamny politicky nastroj, coz vidime ve zmene stanoviska Slovenska a zrady V4. cili by to byl dalsi nastroj ktery by nas svazoval.

Dalsi nepravda je ... Slováci na nikoho nedoplácejí, naopak si euro oblíbili.

Slovaci si musi pujcit, aby mohli pujcit Recku

Slovaci sanuji nemecke banky

Vzhledem k povaze reckeho dluhu Slovaci pomahaji nemeckym a francouzkym bankam.

Ceska koruna je v naprosto jinem postaveni nez byla slovenska koruna. Kdybych byl slovak tak taky prijmu Euro. Jako Cech vsak absolutne nikoliv.

 

Posledni slova, ktera zaznivaji z Nemecka budiz varovanim......vsechno to jsou postupne kroky....
Martin Schulz chce, aby se z Evropské unie v příštích letech stala federace. Její členské země by měly přijmout společnou ústavní smlouvu. Kdo bude proti, má z Unie vystoupit, je přesvědčen Schulz

 

takze uz pred lety jsem mel pravdu , ze se Nemecko snazi Evropu ovladnout, coz byl hlavni duvod proc VB vystoupila. Nedodrzovali Dublin a  EU nedala Recku pokutu uz pred lety, a kam to vedlo jsme videli. Staty jako Italie, Recko a Nemecko by mely dostat pokutu za nedodrzovani vlastnich narizeni. ochrany hranic nebo nedodrzovani fiskalnich pravidel.

ALE KDO TO NAVRHNE ? NESTRANY SOUD V HAAGU ?

Zatimco dostaneme pokutu my, za racionalni rozhodnuti a ad. hoc vymyslene kvoty.

 

Singer to nakonec udelal dobre a Vaclav Klaus mel pravdu, co se tyka zahranicni politiky.

 

 

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#120244 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Za flašku chlastu tu ruská pakáž v kasárnách prodala cokoliv...

2017-12-07 16:15

#120223: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Za flašku chlastu tu ruská pakáž v kasárnách prodala cokoliv... 

    Máš to pomotané, za komunistů měl být Chánov vzorem soužití, mezi Romy a bílými lidmi. Jenže po té, co Romové po revoluci ztratili povinnost pracovat a co došlo k privatizaci sběren, přiživovali se Romové kromě krádeží a loupeží, s občasnými sexuálními radovánkami, jako se to stalo na nádraží v Krupce, také donášením kanálových mříží do zběrny, a rovněž traverz, které sloužily jako překlady a podpěry v panelových domech. Panelové domy pak musely být zbourány dříve než by spadly samyKomunistům se práce s Romy pravda také nedařila, ale měli snahu je sociálně zabezpečit oplátkou za jakous takous odvedenou práci, kterou museli vykonávat zejména ve výkonu trestu, čímž neztráceli alespoň základní hygienické a pracovní návyky. Nová demokratická společnost je pouze na úkor ostatních obyvatel uplácí, čímž jde převážná většina z nich morálně úplně ke dnu. A protože je na Romech vidět okolnost, že naše společnost nedokáže obyvatelstvo této nátury vůbec integrovat, ani zabránit jejich úpadku, neměla by to skoušet ani s Afričany. Česko tohle nedokáže. Nemělo by k tomu nikdy být Evropskou unií nuceno. To by bývalo bylo lépe z EU vystoupit.

 

 

 

 

pan Hnedy

#120245 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A my tu řešíme, jestli je Zeman více polomrtev nebo položiv a je

2017-12-07 16:22

#120236: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A my tu řešíme, jestli je Zeman více polomrtev nebo položiv a jestli 

Je mozne ,ze to je v jine vyrocni zprave, nez jste cetl, pokud to neni v zadne zprave od roku 2011, tak jsem se spletl, jsem omylny, kazdopadne by to tam byt melo. Export by mel byt dizerfikovan a ne byt pres 32 % postaven na jedne zemi.

 

Václav Klaus ruskym  trotlem neni to je velke zjednoduseni.

Ma to vypadat tak , a neni toho az tak mnoho, ze EU zmeni narizeni o kvotach, zacne dodrzovat sva pravidla, poradne hlidat sve hranice. Nevnucovat euro jako politicky nastroj moci. nevpoustet migranty bez souhlasu vsech zainteresovanych statu, a ty ktere zainteresovany nejsou nepokutovat.

Vytvori spolecnou armadu, ale nikoliv pod velenim Nemecka, jak byl nas a rumunsky prapor zarazen, ale pod spolecnym velenim. ...Jak muj 5 let stary napad opet nekdo zneuzil.

Pro odporneho zmetka, kazdy odporny zmetek.

pan Hnedy

#120246 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A my tu řešíme, jestli je Zeman více polomrtev nebo položiv a jestli je

2017-12-07 16:46

#120225: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: A my tu řešíme, jestli je Zeman více polomrtev nebo položiv a jestli je více 

V tomto zatim castecne mate pravdu.  Jiste vyznamne omezeni statni suverenity tady vsak po Lisabonu je . Nemluvim o sobe, ja  takove problemy nemusim resit. Ja nechci rozpusteni jednotlivych statu  EU v eurosocialisticke federalni Evrope.

svobodu ---aspon udrzet soucasnou.

bezpecnost---- zlepsit predevsim ve statech zapadni Evropy, uzavreni hranic, kontrolovana imigrace, na zaklade oboustrane dobrovolnosti. tlacit na modernizaci tezi islamu, tak aby odpovidal evropskym hodnotam jinak postavit mimo zakon.  Jeho soucasne teze jsou se svobodou neslucitelne, napr. postaveni zen, detske nevesty, pohled na LGBT komunitu, nabozenska nesnasenlivost, ....do toho vseho ve vedeni EU buji antisemitismus.

prosperita-----postupne zvysovat soucasnou, pri nevydrancovani nasich zdroju, coz se celkem v CR dari a nebo aspon jsme nastoupili na dobrou cestu. Zvysit diverzifikaci exportu, zabyvat se novymi technologiemi.

 


Nepřihlášený uživatel

#120247 Rusofobka na jedno použití... :-)

2017-12-07 16:57

Koukalová opustila tým. Tréninky ve Švédsku nikam moc nevedly, řekl Rybář

 

pan Hnedy

#120248 Re: Nejhanebnější sportovní zločin současnosti!

2017-12-07 17:15

#120220: - Nejhanebnější sportovní zločin současnosti! 

naprosty souhlas. je to obdobne  jako bych rekl, ze vsichni romove kradou, nepracuji vyuzivaji socialni davky. Kavarna ma dvoji metr na vsechno, co se ji hodi. Od Kosova pocinaje..


Nepřihlášený uživatel

#120249 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Za flašku chlastu tu ruská pakáž v kasárnách prodala cokoliv

2017-12-07 17:30


Nepřihlášený uživatel

#120250 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A my tu řešíme, jestli je Zeman více polomrtev nebo položiv

2017-12-07 17:37

#120245: pan Hnedy - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A my tu řešíme, jestli je Zeman více polomrtev nebo položiv a je 

Ty se nácku pleteš záměrně stejně jako ubožák Miloš Zeman. 

Jestli je ty nebetyčné hovado Euro nástroj politické moci, tak je to i moc naše, ty ubohý neonacistický blbe.