MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#120225 Re: Re: Re: Re: Re: Re: A my tu řešíme, jestli je Zeman více polomrtev nebo položiv a jestli je více

2017-12-07 06:36

#120219: pan Hnedy - Re: Re: Re: Re: Re: A my tu řešíme, jestli je Zeman více polomrtev nebo položiv a jestli je více neb 

Je legrační, že na jedné straně nácku říkáš, že v Africe budou 2 mld. obyvatel v roce 2050 a tady chceš vytvářet cosi, co nejsi schopen definovat jak to zajistit s 10 mil. lidí.  (V Indii už skoro před dvaceti lety se mohli potrhat smíchy, když se člověk přiznal, že je ze země, která má 10 mil. obyvatel. Další otázka byla, to jako máte vlastní jazyk, vládu, armádu, policii, soudy, parlament atd? Což bylo důvodem k dalšímu pobavení a to jsme dnes středním státem EU nikoliv malým státem EU a to i bez Slovenska)

Je legrační, že ty sám si vytváříš dojem, že se stát nemůže rozhodovat svobodně, přitom tobě díky právě členství v EU nic nebrání, kde v EU (550 mil. obyvatel) budeš žít a pracovat a můžeš se kdykoliv svobodně rozhodnout, co budeš dělat, dokonce tě ani nikdo nebude kriminalizovat, když nebudeš chodit do práce vůbec a budeš žít např. z úspor, ale můžeš se také v klidně rozhodnout, že budeš kandidovat do Sněmovny, na prezidenta, nikdo ti v ničem nebrání.

Tedy když nikdo nebrání jednotlivému občanovi v tom čím se bude živit, co bude dělat, kde co bude prezentovat, kam bude kandidovat, co brání tedy celé ČR ve "svobodném rozhodování" když stát tvoří občané? 

Jakou ještě větší míru svobody by sis tedy představoval, jakou větší prosperitu (závisí čistě jen na tobě samotném) a jakou větší míru bezpečnosti by sis vlastně představoval, když se z velké části stačí nestýkat se zločinci a zloději typu Zemana, Babiš, Kájínka či např. Nejedlého nebo Mynáře, Faltýnka, Veleby, Tomia Okamury a komoušů obocně aby měl člověk díky zdravým sociálním vazbám velmi vysokou míru osobní bezpečnosti? 

Buď tedy sakra konkrétní, jak si svobodu, bezpečnost a prosperitu představuješ. 

Jedno je ale naprosto jisté Russák je velmi věrohodný okupant, ale sakra nevěrohodný "osvoboditel" a russák je sakra velké nebezpečí pro Evropu, jak předvádí  na Krymu, na Ukrajině a počtem agentů a dopravením russáckého trotla Zemana na Hrad i zde. 

Odpovědi

pan Hnedy

#120246 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A my tu řešíme, jestli je Zeman více polomrtev nebo položiv a jestli je

2017-12-07 16:46:17

#120225: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: A my tu řešíme, jestli je Zeman více polomrtev nebo položiv a jestli je více 

V tomto zatim castecne mate pravdu.  Jiste vyznamne omezeni statni suverenity tady vsak po Lisabonu je . Nemluvim o sobe, ja  takove problemy nemusim resit. Ja nechci rozpusteni jednotlivych statu  EU v eurosocialisticke federalni Evrope.

svobodu ---aspon udrzet soucasnou.

bezpecnost---- zlepsit predevsim ve statech zapadni Evropy, uzavreni hranic, kontrolovana imigrace, na zaklade oboustrane dobrovolnosti. tlacit na modernizaci tezi islamu, tak aby odpovidal evropskym hodnotam jinak postavit mimo zakon.  Jeho soucasne teze jsou se svobodou neslucitelne, napr. postaveni zen, detske nevesty, pohled na LGBT komunitu, nabozenska nesnasenlivost, ....do toho vseho ve vedeni EU buji antisemitismus.

prosperita-----postupne zvysovat soucasnou, pri nevydrancovani nasich zdroju, coz se celkem v CR dari a nebo aspon jsme nastoupili na dobrou cestu. Zvysit diverzifikaci exportu, zabyvat se novymi technologiemi.