MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#120229 Re:

2017-12-07 08:05

#120228: -  

Hanba tobě, fašisto!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#120230 Re: Re: Ty sám napíše příspěvek, abys pak mohl na něj reagovat debilitou?

2017-12-07 08:12:59

#120229: - Re:  

Vy russáčtí trotlové jste tak legrační. 

Je naprosto jasné, že je Miloš Zeman lhář, jasně to popisuje Nejvyšší správní soud v rozsudku vol 39/2013. Andrej Babiš je slovenský nomenklaturní komunista a agent StB, tedy je to stejné, jako by byl v Německu nomenklaturním členem NSDAP a agentem gestapa. 

Takového člověka jmenovat premiérem je skutečná absurdita a stejně tak je absurdní takového člověka volit mimo jiné i proto, že za 4 roky ve vládě rozšířil svůj majetek o 40 mld. když stát v době masivního růstu HDP by bez dotací EU byl v totální ztrátě. Navíc Babiš navýšil dluh tohoto státu a to v době růstu, což je další absurdita. 

Nikdy by se to nestalo, pokud by Russáci a komunisté neničili po desítky let tuto zemi.

Neb jen člověk zničený komunistickým školstvím mohl volit člověka, který nemá nárok na negativní lustrační osvědčení a nemá bezpečnostní prověrku, neb jen takový člověk žije v nějaké idiotské představě, že člověk bez nároku na bezpečnostní prověrky, bez nároku na negativní lustrační osvědčení nebude krást, podvádět a zneužívat moc a především, že jej tyto zločiny nebudou zatahovat do dalších a další, podobně jako komunisty či nacisty, kteří se pak logicky velmi báli přijít o moc, neb by za takové zločiny mohli být souzeni a ze strachu pak dělali zločiny ještě daleko horší, Hitler a nejen on dokonce spáchal sebevraždu. 

 

 

Normálně uvažující, zodpovědný občan by nikdy nevolil komunistu STB zloděje Bureše.
Nepřihlášený uživatel

#120233 Re: Re: Normálně uvažující, zodpovědný občan by nikdy nevolil komunistu STB zloděje Bureše.

2017-12-07 09:15:01

#120229: - Re:  

Myslím, že 30 procent lidí v Česku je na drogách nebo jsou to nekoneční tupci a idioti. Normálně uvažující, zodpovědný občan by nikdy nevolil komunistu STB zloděje Bureše.

To jsou lidí opravdu tak debilní, že neví, jak dopadl soud na Slovensku ?.. HANBA