MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

pan Hnedy

#120231 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A my tu řešíme, jestli je Zeman více polomrtev nebo položiv a jestli je

2017-12-07 09:01

#120226: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: A my tu řešíme, jestli je Zeman více polomrtev nebo položiv a jestli je více 

 v Italii se to deje. Sice ne vsichni  italsti politici, nicmene ty informace jsou zrejme.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#120232 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A my tu řešíme, jestli je Zeman více polomrtev nebo položiv a jestli

2017-12-07 09:11:58

#120231: pan Hnedy - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A my tu řešíme, jestli je Zeman více polomrtev nebo položiv a jestli je  

Hraješ si tak dlouho na idiota, že už ti to evidentně zůstalo. Čerpáš s propagandistických serverů nesmysly a pak to vydáváš za realitu. 

Lžeš sobě a snažíš se vytvářet dojmy, že lži jsou realitou.

Je skutečně možné, že se v politice pohybují zločinci, když je tu na Hradě zloděj, lhář a ruský trotl Miloš Zeman a ve Sněmovně Tomio Okamura s bandou šiřitelů proklemelské propagandy, to se skutečně i v demokracii stát může, že zločinci získají vliv, ale to neznamená, že je špatná demokracie.

Příčina jak u Zemana i Tomia Okamury je, že nezafungoval Nejvyšší správní soud jako jediný ochránce Volebního zákona - Zeman i Okamura ve svých volebních kampaních lhali, manipulovali s voliči a tedy takoví lidé mají být z voleb vyřazeni. Míra lhaní byla u obou obrovská. Na nás občanech je, abychom to po NSS požadovali a ty bys tedy měl být první, kdo jsi měl podat žalobu na Zemana i Okamuru. 

Demokracie je úžasná, je to život se vším co k tomu patří, nehraje si jako totality na demokracii - komunistická pakáž tu měla parlament, vládu, ale hodnotu to nemělo žádnou, nebyla to realita, bylo to hraní si na realitu. Dokonce tu byly i peníze, které nešlo ale nikde směnit za peníze, za které šlo koupit reálné věci kdekoliv na světě.