MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#120236 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A my tu řešíme, jestli je Zeman více polomrtev nebo položiv a jestli

2017-12-07 10:08

#120235: pan Hnedy - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A my tu řešíme, jestli je Zeman více polomrtev nebo položiv a jestli je  

Buď konkrétní, co se po LS změnilo? O jaké "většině" věcí to mluvíš? 

O Německu se ve výroční zprávě zdá se nepíše vůbec nic.   Je to tedy snad nějaký tvůj další idiotský výmysl? 

Koruna nemá absolutně žádnou hodnotu a smysl, to je naprosto zřejmé je to pro ČR jen velmi drahá hračka. V diskusi o Euru se v ČR zatajuje více jak dvacetileté používání ECU u kterého už ČR dokonce částečně byla a i naše firmy po jistou dobu v ECU obchodovaly po celé západní Evropě. 

Euro je umožnění výhod ECU i pro občany členských států EU, tedy není to měna, která by spadla z nebe a její používání se vyvíjelo dlouhá desetiletí a dnes se již skoro dvacet používá a je to respetovaná měna a to dokonce hned o jejího zavedení. Euro se dokonce nedostalo pod tlak ani v době finanční krize, ani v době problémů Řecka, které skutečně podvádělo ve statistikách.  

Václav Klaus je dnes naprosto evidentním ruským trotlem - viz. jeho podpora původně Libertas a dnes AfD nebo v Čechách opravdu šílené party DOST. 

Vyjmenuj, kde ČR LS přišla o nějakou "suverenitu" a nejdřív definuj, co si vůbec pod "suverenitou" představuješ. 

Zatím to vypadá, že čepráš své nekonkrétní bláboly z propagandistických severů a snažíš se vyvolávat dojem, že nám pořád někdo nějak ubližuje. V tom jsou přeborníci russáci, těm pořád někdo ubližuje, tedy alespoň v představách a propagandě Kremlu tomu tak je už 100 let. 

Jestli ti něco na EU nevyhovuje, tak když přesně řekneš co, tak také musíš přesně říci jak to má vypadat, aby ti to vyhovovalo a je dobré k tomu také přidat (zdůvodnit), že tvůj návrh bude výhodný pro všechny v EU, to je naprosto samozřejmé. Stejně jako v rodině si nemůžeš zavést pravidlo, které bude výhodné pro teba nevýhodné pro lidi okolo tebe, na tom snad není nic složitého k pochopení. K tomu, abys tak ovšem mohl učinit, musíš ovšem vědět, jak věci fungují dnes a musíš znát důvody proč tak byly nastaveny, tedy znát celou historii vývoje. To je důvod, proč komunistická pakáž historii zkreslovala, aby vytvářela zmatek a mohla ty své totalitní zločiny vydávat za "vývoj". 

Nekonkrétní blábolení o tom, že LS cosi změnila, je opravdu k ničemu. To tu idiot Václav Klaus v obou podobách starší i mladší říká pořád dokola, je to typické ruské trotlování. 

Nezkoušej vytvářet dojem tvými bláboly, že se sem dostávají "nějak pokoutně" uprchlíci díky Amazonu ty odporný zmetku. Šíříš poplašné zprávy jak poslanci SpD. 

Jak si představuješ "národní hrdost"? Jak může být národ hrdý, když na Hradě sedí odporné smradlavé ožralé prase s hlavou zabořenou v řiti komunistického nacisty Putina, které málem pozvracelo korunovační klenoty - tedy korunu, kterou měl na hlavě i Karel IV tedy císař římský, který dokonce mluvil a psal česky a sídlil v Čechách?

Je logické, že z takové věci jsou všichni občané i příznivci Miloše Zemana frustrovaní, neb je jim naprosto jasné, že se o žádnou českou kulturu, židovsko-křestanské hodnoty a vzdělanost opravdu nejedná i přesto, že navenek budou o ubožákovi, co vychodil něco tak absolutně zbytečného jako je komunistická pseudo-ekonomie, hovořit jako o "inženýrovi" "kandidátu věd" a budou ho titulovat "pan prezident" :-/. 

Každému absolventovi skutečné vysoké školy je ovšem naprosto jasné, že je Miloš Zeman jen ubohé nevzdělané a nevzdělatelné hovado a VŠE vždy byla a je dokonce dodnes považována za školu extrémně snadnou, bez výuky základních vysokoškolských matematických i jiných nástrojů běžných na UK nebo ČVUT, tedy je to dodnes ubohá žvanírna.  

 

Odpovědi

pan Hnedy

#120245 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A my tu řešíme, jestli je Zeman více polomrtev nebo položiv a je

2017-12-07 16:22:26

#120236: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A my tu řešíme, jestli je Zeman více polomrtev nebo položiv a jestli 

Je mozne ,ze to je v jine vyrocni zprave, nez jste cetl, pokud to neni v zadne zprave od roku 2011, tak jsem se spletl, jsem omylny, kazdopadne by to tam byt melo. Export by mel byt dizerfikovan a ne byt pres 32 % postaven na jedne zemi.

 

Václav Klaus ruskym  trotlem neni to je velke zjednoduseni.

Ma to vypadat tak , a neni toho az tak mnoho, ze EU zmeni narizeni o kvotach, zacne dodrzovat sva pravidla, poradne hlidat sve hranice. Nevnucovat euro jako politicky nastroj moci. nevpoustet migranty bez souhlasu vsech zainteresovanych statu, a ty ktere zainteresovany nejsou nepokutovat.

Vytvori spolecnou armadu, ale nikoliv pod velenim Nemecka, jak byl nas a rumunsky prapor zarazen, ale pod spolecnym velenim. ...Jak muj 5 let stary napad opet nekdo zneuzil.

Pro odporneho zmetka, kazdy odporny zmetek.