MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Čestmír
Nepřihlášený uživatel

#120265 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Normálně uvažující, zodpovědný občan by nikdy nevolil komunistu STB zloděje

2017-12-08 08:18

#120264: - Re: Re: Re: Re: Re: Normálně uvažující, zodpovědný občan by nikdy nevolil komunistu STB zloděje Bure 

Dobrý den, je to do nebe volající. Je to hlavně o hlouposti českého národa. Ti, kteří ho volili, jsou za tuto nebezpečnou situaci v zemi zodpovědni.V r. 89 jsme se vymanili z područí Moskvy a ted jsme tam díky Z & B  hnáni znovu. Je to naprosto neuvěřitelné, že si lidé neváží demokracie a ostatních hodnot a takto hazardují. Západní svět se k nám obrací zády již teď , díky Zemanovi a ted to bude  o to horší. Je veřejně známo, že AB tráví dovolené na Francouzské rivieře se svými ruskými kamarádíčky.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#120267 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Normálně uvažující, zodpovědný občan by nikdy nevolil komunistu STB zlod

2017-12-08 11:22:30

#120265: Čestmír - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Normálně uvažující, zodpovědný občan by nikdy nevolil komunistu STB zloděje  

Běhužel je to velmi pochopitelné, obávám se. 

Komunisté v této zemi zničili prakticky vše:

-židovsko křesťanskou staletou kulturu 

-jazykovou vzdělanost - zavedli ruštinu jako jediný jazyk a to na všechny úrovně škol

-obecnou vzdělanost - byla zničena výuka historie, výuka demokracie byla nahrazena marx-leninskou ideologii

-mravní a kulturní lidé byli vražděni, vyhánení ze země, šikanování a ponižování ubožáky s rudými páskami na rukávu

-školství upadlo do totální stagnace, vyučivoali tam kretaruty jako byla Zemanova komunistická matka, škola se stala nátlakem na nekomunistickou část společnosti, nástrojem jak společnost ničit. 

-každý dnešní vysokoškolách ve věku 50 let, tedy generace, která je u moci, složil všechny zkoušky na katedrách marxismu - leninismu - děs a hrůza

-absolventů VŠE je mezi těmi, kdož jsou nyní u moci velké procento a týká se i zločinců Babiše a Zemana, přitom komunistická ekonomie je něco abslutně zbytečného, nesmyslného a pseudoreálného. 

-společnost neprošla debolševizací a relativizace komunistické totality Zemanam a Babišem je jeden z jejich nejodpornějších zločinů, přitom rozdíl mezi nacistickou totalitou a komunistickou totalitou není žádný a donášení StB je to samé jako donášení gestapu. 

-Václav Klaus byl navíc hned od počátku russácký trotl a chtěl to tady jet cestou oligarchů podobně jako v russákově, tomu se z části podařilo zabránit, přišla ale oposmlouva a masivní zlodějská banda přisátá na rozpočet, která degradovala mnohé z dobrého, co se předtím navzdor Klausovi podařilo. 

Když do takového prostředí pustíte russáky profesionálně připravené spiklenecké teorie a masivní propagandu je bohužel vymalováno a část občanů takovým debilitám a debilům skutečně podlehne, podobně jako si kupují hrnce od šmejdů, ačkoliv je to na první pohled hloupost. 

Doposud selhával v obraně Volebního zákona i Nejvyšší správní soud, přitom např. u Zemana přesně popsal, jak Volební zákona porušoval on i jeho banda rusských trotlů. 

Dnes máme jedinou jistotu, že je situace velmi vážná, předseda Sněmovny dokonce přesně popsal jak bude probíhat ústavní puč ANO StB 2011 a Zeman dokonce potvrdil, že se takového puče bude aktivně účastnit.