MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#120251 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A my tu řešíme, jestli je Zeman více polomrtev nebo položiv a jestli

2017-12-07 17:40

#120246: pan Hnedy - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A my tu řešíme, jestli je Zeman více polomrtev nebo položiv a jestli je  

Buď konkrétní ty neonacistický ubožáku. 

Nic konkrétního z žádné konkrétní smlouvy, kterou LS smlouva obsahuje jsi nikdy nedokázal kritizovat, jen opakuješ ubohosti co si přečteš na ruských propagandistických serverech. 

Ty neonacistický ubožáku, nejdříve musís definovat, co si představuješ pod pojmy svoboda, bezpečnost, prosperita, než to "budeš chít zlepšovat, udržovat alespoň ve stávajícím stavu" copak jsi opravdu idiot, že to nechápeš? 


Nepřihlášený uživatel

#120252 Re: Re: Re: A my tu řešíme, jestli je Zeman více polomrtev nebo položiv a jestli je

2017-12-07 17:49

#120243: pan Hnedy - Re: Re: A my tu řešíme, jestli je Zeman více polomrtev nebo položiv a jestli je  

Musíš být konkrétní, pro jaké případy je zavedeno hlasování kvalifikovanou většinou a pro jaké případy se používalo před LS, to je podstatné, neboť není pravda, že neexistovalo a už vůbec není pravda, že kvalifikovaná většina je vždy proti zájmům malých států, to je naprostá absurdita, navíc nic přece nebrání přesvědčit velké země argumenty, to je přece normální. 

Pokud s je ani přesvědčovat nemůžeme, pak o naších pohledech na směrování Evropy logicky velké státy vědět nebudou, na tom opravdu není nic složítého a tedy těžko mohou brát na nás pak ohled. Jak by to mohly dělat? 

Ostatní věci jsou závěry ze spekulací, neb vůbec není jisté, že si Slovensko skutečně půjčít muselo, text na který odkazuješ je z roku 2010. 

Další text z roku 2015 Slovensko se má "čehosi bát" ale nic konkrétního, dluh nebyl po splatnosti, Řecko jej nezpochybnilo. 

Připadá ti, že by Evropská federace byla nějak nevýhodná? Proč, co by na ní mělo být nevýhodné? Že bychom žili v jedné federaci jako Američané? Je s tím snad nějaký problém? V čem? 

Žiješ v šílené představě, že 10 mil. "národ" s exotickým jazykem, kterým nikdo jiný nemluví má nějakou šanci na existenci, když Indie má 1,5 mld. a Čína 1,2 mld. lidí? Na co si to hraješ? 

Norsko má kompletně vysoké školství v Angličtině, skripta se ani v norštině nepíší, pokud se samozřejmě přímo netýkají norštiny. 


Nepřihlášený uživatel

#120253 A my dospělí řešíme, jestli je nacistický komunista či komunistický nacista Miloš Zeman více ....

2017-12-07 18:11

Dvanáctiletý Jára zachránil život kamarádovi, když dospělí svědci nepomohli. Teď získal cenu

Dvanáctiletý Jaroslav Šísl pomohl svému kamarádovi, který spadl ze skateboardu hlavou přímo na silnici. Díky jeho včasné pomoci chlapec bez následků přežil. Za záchranu lidského života si tak Jaroslav ve čtvrtek v Praze převzal ocenění v rámci projektu Dětský čin roku.

....polomrtev či položiv a jestli slovenský nomenklaturní komunista a Stbácký agent Babiš je zloděj nebo není zloděj a jestli moc už zneužíval nebo jí teprve bude zneužívat. Je to vlastně naprosto absurdní. 


Nepřihlášený uživatel

#120254 Russácký okupant na americké čtyřkolce, to už tu bohužel bylo, Amerika russákům během.....

2017-12-07 18:22

Žoldáci v Súdánu, základny v Egyptě. Rusko nakročilo do severní Afriky

.....II. světové války dodala více jak 140 000 automobilů - tedy cca 100 každý den války a russáci pak s těmito stroji dojeli okupovat i Československo, kterému pro jistotu ještě část území ukradli, naprosto stejným způsobem jakým ukradli Krym. 

Pustí si russáky na své území a pak se jich desítky let nebudou moci zbavit a to přesto, že bude naprosto zřejmé, že se z nájemníka základny stal odporný okupant.

V Africe netuší, co russák páchal a jaké odporné lidi vyškolil v terorismu i na území ČSR? Někteří jsou dnes na fotkách vedle masového vraha Asada. 

 


Nepřihlášený uživatel

#120255 Slyšel jsme dnes přednášet básně Martina Jirouse....

2017-12-07 19:13

....a svírá se srdce, že člověk co je napsal byl ničen odpornou komunistickou pakáží. Ani toto komunistická pakáž nemůže nikdy ničím odčinit. 


Nepřihlášený uživatel

#120256 russáci s kouřícím parníkem slavně "zvítězili" :-)

2017-12-07 19:33

Úkol splněn. Rusko ohlásilo vítězství nad Islámským státem

Ruská armáda ve čtvrtek oznámila dokončení svého úkolu porazit Islámský stát (IS) v Sýrii. Podle prohlášení ruského velení už na území Sýrie nezbyla žádná osídlení pod nadvládou IS. Informovala o tom agentura Reuters.


Nepřihlášený uživatel

#120257

2017-12-07 21:02

pan Hnedy

#120258 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A my tu řešíme, jestli je Zeman více polomrtev nebo položiv a je

2017-12-08 01:03

#120251: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A my tu řešíme, jestli je Zeman více polomrtev nebo položiv a jestli 

:-) vy jste ale lekracni pan....ale trochu vztekly, takovy stary vrcici, zlucovity a rtutovity pes.

Dobra zprava je, ze cim vice vrcite, tim vice se politicka situace v CR vzdaluje Vasim predstavam, tak jako mnohym mediim :p... a stale jste to nepochopili.

Ja nesnasim neonacisty a hlavne zakuklene kryptokomunisty dnes vesele fungujici pod hlavickou CSSD, ANO, ODS i TOP09. Obcas mi prijde, ze jste jeden z nich.

Čestmír
Nepřihlášený uživatel

#120259 Re: Re: Re: Re: Normálně uvažující, zodpovědný občan by nikdy nevolil komunistu STB zloděje Bureše.

2017-12-08 01:07

#120234: - Re: Re: Re: Normálně uvažující, zodpovědný občan by nikdy nevolil komunistu STB zloděje Bureše. 

Škoda veliká, kam se nase země zase  zbytečně dostane.  Cozpak o to, Zeman půjde za chvili od valu. to je jisté. Ale trestně stíhaná osoba , s takovou minulosti nemá co dělat na postu premiera.

Babis by měl byt soudny a uznat, že vzhledem ke sve minulosti nemuze tuto funkci zastavat a měl by odstoupit.


Nepřihlášený uživatel

#120260

2017-12-08 06:01

Ovar je russomák.

 


Nepřihlášený uživatel

#120261 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A my tu řešíme, jestli je Zeman více polomrtev nebo položiv

2017-12-08 06:10

#120258: pan Hnedy - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A my tu řešíme, jestli je Zeman více polomrtev nebo položiv a je 

Ty máš zásadní problém v tom, že žiješ v nějakých představách, ale dokonce ani nejsi schopen definovat jaké ty představy jsou. Tedy nejdůležitější je, že ti všichni okolo ubližují a všichni jsou zločinci jen ti, kteří skutečně lžou, kradou, Okamura, Babiš a Zeman tak ti jsou komunističtí svatí :-). 

O tom, co se snažíš kritizovat, ale ve skutečnosti nevíš vůbec nic, nikdy sis nepřečetl ani LS nejspíše ani netušíš tak základní věc, kdo zasedá v Evropské radě, Radách ministrů a jaký vztah mají tyto skupiny k EK a EP natož abys tušil jak a o čem se kde rozhoduje. 

Evropan

#120262 Re: Re: Nejhanebnější sportovní zločin současnosti - olympiáda v Soči 2014!

2017-12-08 06:14

#120248: pan Hnedy - Re: Nejhanebnější sportovní zločin současnosti - olympiáda v Soči! 

Někteří lidé mají neskutečnou potřebu se vyjadřovat k věcem, o kterých nemají ponětí, a používat ovčáčkovsko-zemanovské termíny, které nemají jiný smysl, než fungovat jako nadávky. Nevím, co se zákazem účasti Russáků na olympidádě má společného ta vaše "Kavárna". To jako že členové Mezinárodního olympijského výboru jsou členy pražské kavárny? Takový blábol jste schopný vyplodit? A je to vůbec váš názor, nebo jen papouškujete něco, co jste vyčetl na nějakých úchylných diskusích podobně, jako tady zveřejňujete nepodložené bláboly o nedemokratičnosti Evropské unie?

Při olympiádě v Soči podváděli nejen sportovci, ale celý russký realizační tým. Jejich antidopingová organizace, která byla zapojena do této kremelsko-mafiánské struktury, musela být rozpuštěna, a russáci dodnes tuto organizaci nedokázali obnovit. Proto na olympiádu nemůže jet Russko jako takové, ale mohou tam jet jednotliví sportovci, kteří fungují v rámci mezinárodních závodů a procházejí průběžně testováním. Nejhanebnější zločinem současnosti tak nadále zůstávají olympijské hry v Soči v roce 2014. A hanební jsou všichni činitelé, kteří přiklepávají organizaci dalších sportovních akcí v Rusku jako je mistrovství světa ve fotbale. To je opravdu smutné, protože i tam se s velkou pravděpodobností bude podvádět. Konkrétně u fotbalu se ale nikdo divit nebude.


Nepřihlášený uživatel

#120263 Re: Re: Re: Nejhanebnější sportovní zločin současnosti - olympiáda v Soči 2014!

2017-12-08 06:18

#120262: Evropan - Re: Re: Nejhanebnější sportovní zločin současnosti - olympiáda v Soči 2014! 

Přispěvatel Hnědý, to je opravdu pekelné. Skoro, jako by to byla sám Ochcáček. 


Nepřihlášený uživatel

#120264 Re: Re: Re: Re: Re: Normálně uvažující, zodpovědný občan by nikdy nevolil komunistu STB zloděje Bure

2017-12-08 06:23

#120259: Čestmír - Re: Re: Re: Re: Normálně uvažující, zodpovědný občan by nikdy nevolil komunistu STB zloděje Bureše. 

Babiš je opravdu příšera. Každý úředník na Úřadu vlády musí mít negativní lustrační osvědčení a pak tam mezi ně "vejde středem" (výraz šílené Jourové) StBácký agent a začne rozdávat úkoly.  Co na to ti lidé, někteří z nich jsou potomky politických vězňů. Ti snad mohou brát StBáckého agenta vážně? To takovému člověku podají ruku, nebo snad budou s ochotou plnit jeho příkazy? 

Babiš premiérem je odporná relativizace hodnot, která v této zemi nastala a je to opravdu cosi nového ale nic pěkného na tom opravdu není. 

Až "vejde středem" mezi evropské premiéry, bude to stejné. Za dva měsíce bude trvrdit, že ho nikdo v EU nebere vážně, že jeho návrhy nikdo neprojednává a nikdo se s ním nebaví a bude chtít referendum o EU.  Přitom důvod, proč se s Babišem nikdo v EU nebaví a bavit nebude je jednoduchý, je to o strach, nelze cokoliv sdělit člověku, který nemá nárok na bezpečnostní prověrky a nemá negativní lustrační osvědčení neb vůbec není jisté, kam to ten idiot půjde nahlásit a je velké nebezpečí, že s tím bude utíkat na russáckou ambasádu prostřednictvím soudruha Zemana zastupovaného soudruhem Nejedlým. 

Další nebezpečí je, že každou informaci kterou dostane začne okamžitě zneuživat ke svým zlodějinám.  Proto je obrovský problém, že byl Bureš jmenován premiérem. Je to stejné jako jmenovat Gottwalda premiérem, viz. popis ústavního puče, který udělal Vondráček. 

Čestmír
Nepřihlášený uživatel

#120265 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Normálně uvažující, zodpovědný občan by nikdy nevolil komunistu STB zloděje

2017-12-08 08:18

#120264: - Re: Re: Re: Re: Re: Normálně uvažující, zodpovědný občan by nikdy nevolil komunistu STB zloděje Bure 

Dobrý den, je to do nebe volající. Je to hlavně o hlouposti českého národa. Ti, kteří ho volili, jsou za tuto nebezpečnou situaci v zemi zodpovědni.V r. 89 jsme se vymanili z područí Moskvy a ted jsme tam díky Z & B  hnáni znovu. Je to naprosto neuvěřitelné, že si lidé neváží demokracie a ostatních hodnot a takto hazardují. Západní svět se k nám obrací zády již teď , díky Zemanovi a ted to bude  o to horší. Je veřejně známo, že AB tráví dovolené na Francouzské rivieře se svými ruskými kamarádíčky.


Nepřihlášený uživatel

#120266 Vondráček popsal jak bude probíhat ústavní puč komunistické bandy ANO StB 2011....

2017-12-08 11:07

.....a Zeman to včera doplnil a rozšířil. 

Vláda bez důvěry je podle ústavy plnohodnotná a může dělat jakékoliv kroky, a to včetně personálních změn. V TV Barrandov to ve čtvrtek řekl prezident Miloš Zeman. Vláda Andreje Babiše může i bez podpory sněmovny zasahovat například do vedení státních podniků. Podle prezidenta Babiš v této souvislosti často zmiňuje například státní exportní pojišťovnu EGAP nebo Českou exportní banku. Zeman jmenoval Babiše premiérem ve středu, jeho vládu pak jmenuje 13. prosince. O podpoře kabinetu chce nový premiér jednat s ostatními stranami, se žádostí o důvěru se na sněmovnu obrátí v lednu. Ochotu tolerovat jeho menšinovou vládu ale za jistých podmínek dala zatím najevo pouze KSČM.


Nepřihlášený uživatel

#120267 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Normálně uvažující, zodpovědný občan by nikdy nevolil komunistu STB zlod

2017-12-08 11:22

#120265: Čestmír - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Normálně uvažující, zodpovědný občan by nikdy nevolil komunistu STB zloděje  

Běhužel je to velmi pochopitelné, obávám se. 

Komunisté v této zemi zničili prakticky vše:

-židovsko křesťanskou staletou kulturu 

-jazykovou vzdělanost - zavedli ruštinu jako jediný jazyk a to na všechny úrovně škol

-obecnou vzdělanost - byla zničena výuka historie, výuka demokracie byla nahrazena marx-leninskou ideologii

-mravní a kulturní lidé byli vražděni, vyhánení ze země, šikanování a ponižování ubožáky s rudými páskami na rukávu

-školství upadlo do totální stagnace, vyučivoali tam kretaruty jako byla Zemanova komunistická matka, škola se stala nátlakem na nekomunistickou část společnosti, nástrojem jak společnost ničit. 

-každý dnešní vysokoškolách ve věku 50 let, tedy generace, která je u moci, složil všechny zkoušky na katedrách marxismu - leninismu - děs a hrůza

-absolventů VŠE je mezi těmi, kdož jsou nyní u moci velké procento a týká se i zločinců Babiše a Zemana, přitom komunistická ekonomie je něco abslutně zbytečného, nesmyslného a pseudoreálného. 

-společnost neprošla debolševizací a relativizace komunistické totality Zemanam a Babišem je jeden z jejich nejodpornějších zločinů, přitom rozdíl mezi nacistickou totalitou a komunistickou totalitou není žádný a donášení StB je to samé jako donášení gestapu. 

-Václav Klaus byl navíc hned od počátku russácký trotl a chtěl to tady jet cestou oligarchů podobně jako v russákově, tomu se z části podařilo zabránit, přišla ale oposmlouva a masivní zlodějská banda přisátá na rozpočet, která degradovala mnohé z dobrého, co se předtím navzdor Klausovi podařilo. 

Když do takového prostředí pustíte russáky profesionálně připravené spiklenecké teorie a masivní propagandu je bohužel vymalováno a část občanů takovým debilitám a debilům skutečně podlehne, podobně jako si kupují hrnce od šmejdů, ačkoliv je to na první pohled hloupost. 

Doposud selhával v obraně Volebního zákona i Nejvyšší správní soud, přitom např. u Zemana přesně popsal, jak Volební zákona porušoval on i jeho banda rusských trotlů. 

Dnes máme jedinou jistotu, že je situace velmi vážná, předseda Sněmovny dokonce přesně popsal jak bude probíhat ústavní puč ANO StB 2011 a Zeman dokonce potvrdil, že se takového puče bude aktivně účastnit. 

 


Nepřihlášený uživatel

#120268

2017-12-08 12:06

 Babiše nelze justiční mafii v současném stavu vydat, je prolezlá korupcí, klientelismem a podílí se na politickém boji.


Nepřihlášený uživatel

#120269 Re: To říká ovšem nomenklaturní komunista, StBácký agent a zloděj euro dotací....

2017-12-08 12:09

#120268: -  

.....a nejen těch, je naprosto jednoznačné, že pomocí korunových dluhopisů které si jako emitent nakoupil okrádá stát o 30 mil. ročně a co je na věci nejděsivější, v pozici ministra financí zneužíl moc a zakázal postihovat tento zločin, který je velmi přesně definován v zákoně o dani z příjmu. 

Tedy problém není ani náhodou ve 27 leté historii demokratizace policie, soudů a státních zástupců, ale problém je ve zloději, Stbákovi a komunistovi Babišovi. 


Nepřihlášený uživatel

#120270 Ale Babiš měl přebytek 60 mld., byť tedy přebytek pocházel čistě z evropských strukturálních fondů..

2017-12-08 12:14

Dálnice z Vídně se přiblížila k Mikulovu. Pokračování na Moravě je v nedohlednu

.....Babiš je opravdu odporný zločinec, to je dnes naprostá jistota. 


Nepřihlášený uživatel

#120271 Vzniká vesnická Británie?

2017-12-08 12:16

Čeká nás ta těžší část, komentoval Juncker posun v brexitu. Británie se dohodla na hranici s Irskem

Skotové budou nejspíše platit eurem dříve, než Anglie z EU skutečně vystoupí a než se skutečně o vystoupení dohodne a je klidně možné, že Anglie, jako nový stát, bude o členství v EU zase hned žádat. 


Nepřihlášený uživatel

#120272 Bývalý hlavní russácký poradce Asada, hmm, to je mazec, ale Kreml fakt nejsou teroristé :-/....

2017-12-08 12:22

Ruský generál sehrál klíčovou roli při sestřelení MH17, tvrdí Bellingcat

8. prosince 2017  12:05
Nezávislé investigativní skupině Bellingcat se podařilo identifikovat osobu, která údajně sehrála klíčovou roli při katastrofě dopravního letadla nad Donbasem v červenci 2014, při níž zahynulo téměř 300 lidí. Z odposlechu tehdejších telefonních rozhovorů prý vyplynulo, že jde o penzionovaného ruského generála Nikolaje Tkačova, který teď působí jako hlavní inspektor centrálního vojenského okruhu ruské armády.

 

Evropan

#120273 Za vším hledej Russa

2017-12-08 12:22

Nezávislé skupině investigativních novinářů Bellingcat se podařilo identifikovat osobu, která údajně sehrála klíčovou roli při katastrofě dopravního letadla nad Donbasem v červenci 2014, při níž zahynulo téměř 300 lidí. Skupina to v pátek oznámila na svých webových stránkách. Z odposlechu tehdejších telefonních rozhovorů prý vyplynulo, že jde o penzionovaného ruského generála Nikolaje Tkačova, který teď působí jako hlavní inspektor centrálního vojenského okruhu ruské armády.

Zdroj: https://www.lidovky.cz/belligcat


Nepřihlášený uživatel

#120274

2017-12-08 13:25

Eman je jedovatej dědek.

 


Nepřihlášený uživatel

#120275 Tak to se Schillerová se Zemanem jistě pobaví, jak to vlastně zařídila s těmi korunovými dluhopisy..

2017-12-08 13:39

Za Zemanem do Lán dorazila kandidátka na ministryni financí Schillerová

Prezident Miloš Zeman pokračuje schůzkami s budoucími ministry. V Lánech se v pátek schází s kandidátkou na ministryni financí Alenou Schillerovou (za ANO) a budoucím ministrem vnitra Lubomírem Metnarem.

.....které si StBák Babiš vydal a také sám nakoupil a okrádá tím stát o 30 mil. ročně a celkově podobní jako Babiš okradají stát o 5 mld. ročně a přitom to nikdo nešetří. Schillerová má o tom dokonalý přehled, chodila na schůza Ředitelství finančí správy, celníků a pak to všechno donášela StBákovi Babišovi.