MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#120311 Nomenklaturní komouš a StBácký agent si ve svém vlastním bulváru Babiš-Pleslův Blesk I.....

2017-12-09 08:57

Babiš: Polarizujeme společnost, já i Zeman. On si v tom libuje, mně to vadí

9. prosince 2017  0:01
Chtěl bych přesvědčit lidi, kteří mě nemají rádi, že se mýlí, řekl v rozhovoru pro iDNES.cz premiér Andrej Babiš. Nelíbí se mu, že polarizuje společnost, zatímco prezident Miloš Zeman si v tom podle něj libuje. „S ODS máme 103 poslanců. Doufám, že je přesvědčíme, aby nás tolerovali,“ řekl Babiš. Když ani nadvakrát s vládou neuspěje, chce nové volby.
 
....hraje na spasitele, demokrata a člověka "uznalého". Babišova kampaň je vskutku prefesionální, jen se přitom musí zapomenout, že je to primárně zloděj, komouš a StBácký agent, pak by to byl učiněný milius, ale jinak je Babiš v reálu Klement Gottwald února 1948 a je klidně možné, že únor 2018 bude skutečně dalším ústavním pučem v této zemi, přesně jak jej pospal Vondráček a velmi podobně jak se odehrál v roce 1948, ANO StB 2011 a zločiny jejich vůdce se stanou beztrestnými, to poradil Babišovi další z pučistů komunistický nacista Miloš Zeman a idiot předseda Sněmovny Vondráček prozradil novinářům, jak to bude probíhat. 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#120313 Re: Nomenklaturní komouš a StBácký agent si ve svém vlastním bulváru Babiš-Pleslův Blesk I.....

2017-12-09 10:48:46

#120311: - Nomenklaturní komouš a StBácký agent si ve svém vlastním bulváru Babiš-Pleslův Blesk I..... 

Smysl a důvod lustrační zákona jsou dnes zřejmé více než kdy dříve. 

Právě aby se zabránilo zločincům, prominentům, spolupachatelům a pachatelům zločinného komunistického režimu v manipulaci s občany přesně jak dnes činí StBák Babiš, byl vytvořen lustrační zákon. 

Zeman tu pět let vytváří dojem, že komunistická totalita byla cosi snesitelného a prominenti této komunistické totality nebyli zločinci ale vlastně "hrdinové", kteří proti totalitě bojovali seč mohli.

Důsledkem zpochybně i lustrací je, že se Babiš tváří jako oběť komunistické totality i demokracie a přitom mu majetek jen za dobu co je ve vládě narostl o 40 mld. a přestože je jako agent StB přímým pachatelem komunistické totality.