MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Evropan

#120403 Re: Napsal to bulvár "svobodnénoviny"?

2017-12-10 18:55

#120400: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Napsal to bulvár Der Spigel, ted 

Jestli umím dobře číst, tak ta výzva zněla, abys sem napsal jméno evropského politika, který podporuje živelnou migraci. Tys sem okopíroval článek o "evropské ministryni zahraničí" Federice Mogherini. Ten tvůj text jsem ale našel jen na serveru "svobodnenoviny", kde v každém druhém článku redaktoři zmiňují nějakého pornoherce, což je samo o sobě dostatečně úchyné na to, abych bral jejich články hodně nevážně.

Ale i kdybych chtěl ten debilní článek brát vážně, tak kde je tam zmínka o neřízené migraci? A copak u nás nejsme vděční za migranty z Ukrajiny, kteří jsou ochotní pracovat na stavbách a v nemocnicích, což jsou pracovní pozice, kterými Češi opovrhují? A proč k textu neuvedeš zdroj, odkud ho přepisuješ? Stydíš se za to, co čteš? No to děláš dobře, protože to jsou fakt sra..ky.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#120405 Re: Re: Napsal to bulvár "svobodnénoviny"?

2017-12-10 19:04:20

#120403: Evropan - Re: Napsal to bulvár "svobodnénoviny"? 

Tvrzení Mogheriniové o tom, že Evropa nebude zavírat své dveře před imigranty přišla paradoxně na summitu Evropa-Afrika, na kterém si zástupci 28 členských států EU dali za cíl omezení přílivu dalších imigrantů z Afriky.

Mogheriniová zřejmě nečetla různé statistiky z evropských zemí, které jasně říkají, že imigranti nejsou žádným přínosem, ale naopak zátěží.

A znovu to dokazuje, že v Bruselu pravá ruka vůbec netuší, co dělá levá.

A tyto postoje jsou spouštěčem právě pro živelnou migraci, čehož si Mogheriniová je určitě vědoma.