MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#121065 Re: Re: Re: Re: Re:

2017-12-20 11:09

#121064: - Re: Re: Re: Re:  

Odpovědnost za vládu nese premiér, proto nebyl Špídla obviněn, musela by být v takovém případě obviněna celá vláda. 

To co se píše a psalo na britských listech jsou jen dohady a mohou být více a dnes především méně důvěryhodné, neb BL je jen menší verze PL. 

Co víme naprosto jistě:

-že, Zeman o pravatizaci MUS veřejně nestoudně lhal ve volební kampani

-známe přesné datum 28.7.1999 kdy ke zlodějině došlo stvrzením vlády - Zemana

-víme naprosto jistě, že je to rok po volbách přesněji rok po ustavení oposmluvní zlodějaské bandy Zemana a Klause a že to bylo o prázdninách, což jsou velmi podivné věci obzvláště v kontrastu s tím, co o tom Zeman říkal ve volební kampani

-známe přesnou cenu za cca 46 % dolů s hotovostí na účtech na rekultivace v objemu 14 mld. chtěla vláda (Zeman) částku 650 mil. korun (větší cenu má a mělo jediné rypadlo v dole ve šrotu), to je absurdita sama o sobě. O tom není těch nejmenších pochybností - je to ze všech pohledů zlodějina.

-víme naprosto jistě, že onu mnohamiliardovou hotovost (ať už je to 13 nebo 14 mld.) zabavila švýcarská vláda a peníze v hotovosti - tedy naprosto reálné peníze, které byly do švýcarska převedeny z ČR, jsou nyní v jejím vlastnictví. Na občana to přestavuje sumu 1 400,- a to včetně všech důchodců, nemluvňat, školou povinných atd.  

Miloš Zeman je nepochybný zloděj neb druhá možnost je, že je idiot, který nevěděl, že MUS má na účtu 14 mld. hotovost. Těžko říci, jestli je horší varianta, že je idiot nebo zloděj. 

Tomu, že je spíše zloděj nasvědčuje utajované rozhodnutí vlády o "privatizaci" 140 mld. russáckého dluhu kamsi do bývalého russákova - neznámo kam a neznámo komu a neznámo za kolik a to jen několik málo týdnů před volebami v roce 2002. 

-zlodějina russáckého dluhu ale představuje na občana už 14 000,- a to včetně dětí a nemluvňat, pokud byl russácký dluh do russákova přímo darován a nedá se to vyloučit, rozhodnutí vlády je utajované. V dnešních penězích by tato suma představovala přibližně 21 000,- na občana ale spíše více. 

Miloš Zeman je nepochybným zločincem, komunisticko nacistickým lhářem a jeho heslo opravdu je: 

"Lež, nenávist, vulgarita a spiklenecká teorie přesvědčí každého idiota"

Na privatizaci není v principu nic hanebného, stát skutečně není od toho, aby "podnikal" neboť podnikání nese obrovské riziko ztráty. Jak tedy pak postihovat úředníka státu za to, že zapříčinil ztrátu v podnikání státu? Pověsit jej pro výstrahu za genitálie do průvanu? Nelze mnohdy určit ani zpětně, které konkrétní rozhodnutí ke ztrátě vedlo. 

Tedy privatizace státních podniků byl správný krok, ale nelze privatizovat důl včetně prolamování těžebních limitů a zajišťování odbytu a ještě k tomu přidat 7 mld. hotovosti, to je idiocie. Stejně tak nelze privatizovat státní dluh cizího státu, to je taktéž idiocie a obzvláště v utajeném režimu. 

OKD je proti MUS skutečně naprosto průhledná privatizace, přestože nepochybuji (spiklenecky :-)), že byla původně připravovaná jako ukradení MUS. 

Miloš Zeman je nepochybný zločinec, to je naprostá jistota, kterou máme, stejně jako dnes již máme naprostou jistotu v tom, že mu kampaň dělají russké zpravodajské služby, neboť lidi kolem Zemana, vazby na pro - kremelské servery v jeho kampani a celém pětiletém působení na Hradě jsou naprosto zřejmé, jasné a přímočaré. Dokonce Zeman zneužíval autoritu úřadu k tomu, aby tyto prokremelské servery a televize propagoval a vytvářel dojem, že tamní spiklenecké teorie jsou realitou světa. 

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#121068 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-12-20 12:18:32

#121065: - Re: Re: Re: Re: Re:  

   Kdyby se mělo jednat o obvinění Zemana švýcarskými orgány, jak jsi se zde snažil podsunout, že se mu Zeman vyhnul jen díky své imunitě, právě okolnost že Špidla obviněn nebyl, ačkoli ten žádnou imunitu v už roce 2013 neměl, to tvoji konstrukci vyvrací. Navíc, kdyby tedy měl být obviněn Zeman, vlastně by neměly švýcarské orgány důvod Zemana v obvinění neuvést, s tím, že kvůli imunitě, kterou požívá na území Česka, prozatím nebude Zeman vydán k trestnímu stíhání do Švýcarska. Ve Švýcarsku Zeman žádné imunitě nepodléhá i kdyby byl v Česku nejvrchnějším imperátorem. Jenže mezi obviněnými v kauze MUS Miloš Zeman nefiguruje.