MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#121070 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-12-20 12:23

#121068: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Špidla nebyl odpovědný za vládu. Není na tom nic složitého. Za vládu byl odpovědný komunistický nácek Miloš Zeman. 

Zeman má díky tomu, že se prolhal na Hrad imunitu doživotní. To je realitu, kterou dokonce ty jako naprostý pitomec ani netušíš. 

Tedy soud ve Švýcarsku to skutečně neřešil. Nebyl důvod vytvářet konflikt do politiky. 

Ty jsi dokonce takový idiot a tak nerozumíš demokracii, že ani nevíš, že pokud má být občan ČR vydán do zahraničí ke stíhání, musí s tím souhlasit ČR - tedy dokonce vláda jako celek, pokud dotyčný není samozřejmě rovnou chycen při páchání trestné činnosti v zahraničí tamní policií. 

-----------------------

Miloš Zeman je zločinec, to je jedna z mála jistot, kterou dnes máme a jeho heslem je:

"Lež, nenávist, vulgarita a spiklenecká teorie přesvědčí každého idiota"

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#121097 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-12-20 19:53:25

#121070: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Švýcarský soud naznal, že manažeři MUS podvedli vládu. 

Tedy podvedli i Miloše Zemana, tedy vaše kavárenské konstrukce mají trhliny. Nebo vy pane znalče můžete doložit, že švýcarské soudy tvrdily něco jiného? Za druhé, kdyby měli Švýcaři důkazy že to bylo jinak, proč by měli mít zábrany požádat o vydání celé tehdejší vlády? Těch členů přeci, vážený pane znalče, nebylo tícíce ale několik. Proč by jim bránilo si o vydání všech těchto lidí říci? Proč by nezávislému soudu ve Švýcarsku mělo být proti srsti řešit zločinnou kauzu, jenom proto, že by to vyvolalo v politice cizího státu konflikt? Copak tím se má nezávislý soud zabývat? Pokud by páchali bývalí členové dejme tomu Bundestagu trestnou činnost na našem území, například pedofilní zneužívání, měly by to tedy naše soudy nechat plavat, protože by to vytvořilo politické pnutí v současném Bundestagu? Hmm, pane znalče, to je zajímavý názor.